Domov › Diskusné Fóra › Pre admina › Logo motocykel sk
Paci sa mi logo, teda motorka na logu, chcel by som si urobit nalepku a dat na plechovku, lenze je v slabom rozliseni, nedalo by sa tu umiestnit niekde ikona v lepsom rozliseni?
Fazer ak si ides dat robit nalepku tak daj spravit aj mne ale dve
Zmen logo daj tam nnejakeho chopera 😁 lebo to je prava motoreka (nebite ma 😁)
Zomby choper je prava motorka? to preto si chcel kupit caponorda rally raid? 😎
Co keby sa taketo nalepky spravili vo vacsom pocte (aspon budu rovnakej velkosti, kvalita, atd.) a bolo by mozne si ich objednat ?? dopredu objednavam par (zo 5?) kuskov …
Raptor, nechcel, on len vymyslal 😁
Aj ja chcem taku nalepkuuuu, budem propagovat stranku 🙂
Aj ja chcem……. 😀
LUDIA NEJACHCITE TOLKO STACI KED UZ JACHCEM JA . . . JA CHCEM A CHCEM A CHCEM . . . 😁 😁 😁
Raptor kwasak este stale scem a doteraz to lutujem ze to nevzslo 😕
Zomby klidek, mne je to jedno a kwasakovcom uz tiez, teraz je s tej motorky vytesuje rkcuharik
Jezis prepac… malo byt rmacko
inak exe gratulujem k zaujimavej politike na fore
nie ze sa neda upravovat to co napisem
ak sa chcem opravit tak si najprv musim pockat 20 sekund
"Kontrola na spam nedovolila pridať ďalší príspevok.
Rozdiel medzi príspevkami musí byť minimálne 20 sek.
Naspäť"
Raptor, veru jedno… aspon mam noveho kamosa rmacka a caponord ostal tu v BA 🙂
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |