Mlhos kontra cely Vesmir
- This topic has 197 odpovedí, 26 hlasov, and was last updated pred 8 years, 11 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ring › Mlhos kontra cely Vesmir
Neznate mapu,neznate mapu 🤣 😀
Ja len chcem pozdraviť ANORO ahoj
mlhos vidime sa na mažo*e
Nazdarek Fokus,jag mas,koleso este sluzi 😁 👋
Waaaau…zas mozem pisat… 😀
Dalsi odpadlik 😁 nazdar prdlafka 🤣
Ahoj žabka zelena.služi,vozí ma .snad ťa raz opijem 👋
Focus musim ta sklamat,ja vobec nepijem,ale dobry obed neodmietnem 😛 ,neboj nekedy sa urcite stretneme 👋
Pozri koment pod článkom.
M. Hofierka perlí . Toto ma fakt už dostalo. Marenie výkonu úradného rozhodnutia?
http://automix.atlas.sk/revue/843368/zablokuj-radar-australska-kampan-zneprijemnuje-pracu-dopravakom
Xixi, vyzerá to tak, že mlhoš si nedá pokoj a trepe dve na tri kde len môže.
chudáčisko, on asi trpí nejakým komplexom, či? 😶
kto ho poznáte, nože povedzte……. 🙂
Ja ho poznam a viem co na rozdiel od vas urcite nerobi : nesnori googlom po nete kde kto co napisal aby o tom mohol informovat inde to je praca agentov stb a spolupracovnikov verejnej bezpecnosti a v slovencine maju aj ine lubozvucne nazvy oznacujuce pohlavne organy inak ako lekarsky
Hroch – mlhoš ku svojej existencii potrebuje reakcie okolia ako je napríklad aj tá tvoja
troll bez publika je len … trpaslík ktorého nikto nepočúva
No pod článkom sú len štyry komenty rôznych mien takže ktorý je jeho? 😈
Raptor: ja viem, je to chudák, no čo už. Ale prečo robí zo seba vedome debila….. hm
Takých ľudí ľutujem, preto som sa pýtal na nejaký komplex, či nemá. Žeby len ten hrdzavý Goldwing vhodný na šrotovné bol jeho achilovkou? 🙂
Kavis: ten príspevok už tam nie je, myslím. Bol pod menom Hofierka.
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |