Connect with us

Mlhos kontra cely Vesmir

Domov Diskusné Fóra Ring Mlhos kontra cely Vesmir

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 106 až 120 (z celkového počtu 198 )
  • Autor
    yoffo
    Účastník (Participant)

A jézuš márijááááá……. 🙂 😁 chvíľu som tu není a uš problém 🙂 😁

Asi je už vonku pól metra bílých howen, alebo čo, do renóltu.

Kto nemrozzumí, tak dodáwam že dpč. 😛 😁

Bobo, prestaň s tými \“študovanými \“\“intelektuálmi\“\“\“, dpč, lebo si budem myslieť,

že máš nejaký \“igelitový\“ problém. 😛 😛 😛

A nemvyzeráš, kúa jenna. 🤣 🤣 🤣

Vidíš, že je pod vplyvom ……trolejoff bez napätia………kakaj na to.

ZAJTRA KULHÁNYI………čo ??? 😘 😈 😇 👋 👋 👋 👋 👍 👍

Bopsik
    Účastník (Participant)

My si s bobom rozumieme, aspoň dúfam… 😘 😎 👋

yoffo
    Účastník (Participant)

Bopsik, aj Ty si kámoš Dr. Chopperáka, alias Lorda Bakuľa ???? 😶 😈 🤣 🤣 🤣

Bopsik
    Účastník (Participant)

Dúfam, že áno, už sme si spolu štrngli.

yoffo
    Účastník (Participant)

JANO , to bude kompletne odštrngané aš ftedy, keď bude Tvoj stan opásaný páskou \“Polúcia\“ 🤣

Mlhos
    Účastník (Participant)
    Mlhos
    Účastník (Participant)
    Mlhos
    Účastník (Participant)

Landal na mr a evidentne to zacina platit aj tuna zvlast potom ked samotny jeden moderator sa zacne spravat ako idiot

Je nás tu kopa, ktorí uznávame určité pravidlá, ktoré sú časo nepísané, ale človek ich tak nejako má v sebe. Spravidla sme ticho, nakoľko uragán \“majstrov sveta\“ sa väčšinov rýchlo dostaví a človek nejak tak nemá chuť nechať do seba kopať. Lebo ono je to tak, že zmierlivosťou a taktom sa proti výchrici ťažko niečo zmôže.

Ale chcem povedať, že je nás tu kopa, ktorí chápeme, uznávame a dokonca vyžadujeme:

– rešpektovanie pravidiel,

– slušnosť,

– úctu,

– rešpekt,

a to dokonca aj voči:

– neskúseným,

– nedôvtipným,

– smoliarom,

– neznámym,

– tým, s ktorými vyslovene nesúhlasíme.

Nič z uvedeného nevylučuje humor, žarty, iróniu, satiru, bez nich by to bolo o hov… Za predpokladu, že naozaj ide o jedno z uvedených. Aj žart, irónia a satira majú svoje pravidlá, a mali by mať svoju úroveň.

nemam nic proti srande len keby tak niekto (MIshko moderator ci Michal Docolomansky ml.)dokazal rozoznat hranicu kde prestava humor a zacina zosmiesnovanie nie som na neho zvedavy laskavo nech vypadne z tejto temy a zabuchne za sebou dvere

Mlhos
    Účastník (Participant)
    Bopsik
    Účastník (Participant)

Mlhoš ,

poniektorí sme si mysleli, že si založil túto diskusiu, aby bola sranda. A sranda možno aj zo seba.

Ale odkedy sa tu vyhrážaš súdom (ani neviem komu…), asi už sranda skončila.

Už tu nikto neprispieva – už tu nie je sranda… 👎

Mlhos
    Účastník (Participant)

Bopso nikomu sa nevyhrazam to bol posledny pokus odkazat dotycnu osobu do normalnych kolaji a starania sa sameho o seba nie je to prvy krat co niekde vycapil tu fotku mne je srdecne jedno kto ju vyrobil podstatne je kto ju neustale niekde prezentuje naposledy som ju nasiel na Motoride a musel som pisat awiovi

Začiatok konverzácie: 20 septembra

Hofierka Miloš

2013/09/20 01:52 dopoludnia

Hofierka Miloš

precital som si tvoj prispevok a na zaklade tvojho prispevku :Pokyny pre používanie fór

Ste plne zodpovední za všetky činnosti, ktoré vo Fórach vykonáte Vy alebo akýkoľvek oprávnený používateľ Vášho Účtu, a to vrátane vloženia alebo iného poskytnutia textu, súborov, softwaru, fotografií, videozáznamov, zvukov, hudby alebo iných informácií či materiálov do ktorejkoľvek časti Fór (\“Obsah\“). Nižšie uvádzame niektoré, aj keď nie všetky prípady porušenia predpisov, ktoré môžu viesť k ukončeniu či pozastaveniu Vášho prístupu k Fóru zo strany MOTORIDE.SK. Súhlasíte s tým, že pri používaní ktoréhokoľvek Fóra nebudete robiť žiadne z nasledujúcich činností:

Obťažovať iného účastníka Fóra, používateľa alebo inú fyzickú či právnickú osobu.

Prenášať v ktoromkoľvek Fóre akýkoľvek Obsah, ktorý MOTORIDE.SK považuje za rušivý, nezákonný, škodlivý, hanlivý, obťažujúci, ohovárajúci,

ta ziadam o vymazanie uctu pouzivatela Mishko za sustavne porusovanie zakona o osobnych udajoch a zakona na ochranu osobnosti tym ze na forum Motoride neopravnene bez mojho suhlasu vklada moju a zrejme nim zhovadenu ponizujucu fotografiu naposledy v teme [linka] 22,8 o 0,16

evidentne to panovi Moderatorovi ktory je Moderatorom aj tuna nestacilo a vycapil tu fotku aj sem a poviem ti ze mi vzkypela zlc pretoze sranda a zosmiesnovanie su dve rozdielne veci nevravim ja tiez obcas prestrelim ale ked ma na to upozornia prestanem len tento dement zrejme potrebuje kladivom po hlave aby sa vypol

anoro
    Účastník (Participant)

Zdravim vospolok,vidim ze to tu oziva 😀

krivoklat
    Účastník (Participant)

Do Renaultu, Anoro, prvý príspevok a to sem do tejto témy???????? !!!!!!!!!!!!!! 🤣 🤣 🤣

ved Mlhy získa dojem, že jeho téma je najúspešnejšia v celom vesmíre….. 😁

theo
    Účastník (Participant)

Kua Coolerman, de si, uz sa tu rysuje celkom dobra banda, este sekery dokupit, fiskarsy zevraj su dobre. 😈 🤣 👋

Mlhos
    Účastník (Participant)

S anorom si nepotrebujem pisat tuna ked si piseme na fasbuku iba preto sem napisal aby som videl ze sa mu podarilo zaregistrovat lebo mu to neslo

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 106 až 120 (z celkového počtu 198 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri