Connect with us

Mlhos kontra cely Vesmir

Domov Diskusné Fóra Ring Mlhos kontra cely Vesmir

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 121 až 135 (z celkového počtu 198 )
  • Autor
    bobolak
    Účastník (Participant)

Mlhoš dufam že si mu pomohol,, 👍 👍 bo niektorí členovia to nezvladajú a treba im pomôcť,, 😶 😶 😶 len poniektorí (čo sa hanbia priznať že su tesla)za pomoc ti ešte vynadajú,je.*m takú vďačnosť 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

anoro
    Účastník (Participant)

No neislo mi to zaregistruvat,velmi dlho som tu nebol,myslel som ,ze aj tu maju velke onee z MR ,keho pustit,keho vymazat. 😁 jako vidzim , ze tu cela zostava,tusim sem pribudaju odpadlici MR 🤣 👋

bobolak
    Účastník (Participant)

Anoro my nie sme odpadlíci,my sme politicky emigranti 😀 😀 keď to nevieš ty odpadlík 😈 😈 😈

Mlhos
    Účastník (Participant)

Nepisem este vyuzivam posledne zachvevy dobreho pocasia na nejake jazdenie

Mlhos
    Účastník (Participant)

Anoro a toto si videl 😀

[linka]

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

🤣 Ja s nimi nič nemám, ja som išiel len náhodou okolo… 🤣 Do Lidla pre nabíjačku… 🤣

(inak fotené v Banke na AMIS-ovom slov-maď výjazde)

Mlhoš, píšem na teba žalobu… 🤣 🤣 🤣

Mlhos
    Účastník (Participant)

Papi to by si neuspel nenakreslil som ti tam ani rohy ani chvost a tiez tam nie je nic spravene tak aby sa vysmievalo tvojmu zamestnaniu 👍 proti normalnym fotkam nic nemam dokonca ani proti takymto

[linka]

Mlhos
    Účastník (Participant)

Jaj este som zabudol ani svatoziaru som ti nenakreslil 😀 a pametas iba som ta emailom trosku naoko zo srandy zdrbal 😁 ved to je sranda podpichovanie ved sa pozname nie? pokial by to malo taku hranicu aj u tych ktorych nepoznam bolo by to ok 👍 akonahle niekto zacne zhovadovat mna teba alebo kohokolvek koho poznam tak mi to vadi on si moze myslet ze aky je vtipny u mna je to obycajny fas a moze ho vychvalovat x ludi a moze mat x motoriek nic to na mojom nazore nanho nezmeni pretoze nema ani tolko chochmesu aby sa ospravedlnil ja ked som ti urobil ucet na fasbuku a videl som aky si nasraty aspon som ti zavolal a snazil sa to urovnat

Mishko
    Účastník (Participant)

No čo bude s tou sľúbenou žalobou?

Ej Mlhoš Mlhoš robíš Supermanovi iba hanbu, namiesto činov len silácke táraniny 🤣 👋

anoro
    Účastník (Participant)

Tu fotku som uz videl na MR ,aj tak si myslim ,ze to daka fotomontaz je 🤣

anoro
    Účastník (Participant)

Ozaj a vadic tu nenii?? 😕 👋

Mlhos
    Účastník (Participant)

Mishko nie si hoden ani toho aby som ta oplul je smutne ze nemas ziadnych kamosov s ktorymi si mozes pisat a zartovat tak sa natlacas tam kde nikoho nezaujimas a myslis si ze aky si vtipny nie nie si vtipny sprosty si ani Vadim nie je taky debil ako ty

kweni
    Účastník (Participant)

Hehe toto mi chýbalo

anoro
    Účastník (Participant)

Je to mozne aj kwenis je tu 🤣

kweni
    Účastník (Participant)

Vidíš vidíš Anoro .. kto by to bol povedal že sa ešte niekedy v živote stretne toľko hviezd pod jednou strechou (moto fóra) 😁

pomaly ale isto to tu bude treba oživovať .. 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 121 až 135 (z celkového počtu 198 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri