Montyho narodeniny
- This topic has 213 odpovedí, 48 hlasov, and was last updated pred 17 years, 7 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Montyho narodeniny
siuzen no že to práve mne hovoríš 😀 …. holka, ja ťa mám už dávno prekuknutú…..a povedz že nie 😀
Cbr kokos som zle precital pretuknutu a som si hned povedal to je kanou 2x videl a uz ju pre…ol 😁
no ludia somnou to vypada ozaj bledo na tu zabavisko pridem len ak nebude prsat auto som predal este musim v piatok do ba a ak bude prsat vlakom busom nepojdem! 😕
tak keby som nedosol tak peknu zabavenku
ZOMBY a čo na motorke?? však papiere (STK) máš už v poriadku, nie?
Sak ak nebude liat tak dondem na motorenke 😁
ZOMBY však preto…. u mňa môže liať, môžu traktory padať dojdem 😀
ZOMBY 😶 😶 😶 netreba ti okuliare 😀😀😀
cbr no mas pravdu, ale par krat som ta uz prekvapila ci nie?????? 😛 co ak vo mne drieme daky 😈 🙄
siuzen 😀 😀 😀 😀 😀 no tak niekedy ma až k***a prekvapíš 😁 ….dáky 😈 ?? … no tak to sa mňa už netýka 😁 … ale poznám niekoho 😀
cbr900 😶 😶 😶 😶 😶 😶 pockaj pockaj…. koho myslis???? 🤐 🙄
ZOMBY, no ja stale dufam, ze prsat nebude, lebo nejake traktory sa chystaju aj z vychodu. Aj Monty spominal, ze pocasie je vybavene, snad sa do piatku vyprsi.
Venco jak pojdu vychodnarsky traktoristi tak sa mi ozvite mob mam v profile 😁 spraime drustevnicky vyjazd!
ZOMBY jasne, len my vyrazame az v sobotu rano. Ale ako zastupca Zilinskych druzstevnikov nam mozes vyrazit oproti a hned by to bol aj s ten vyjazdom. Viac traktorov, viac zahrad obrobime 😁 🤐
No ja aj dondem ak sa trafim a nebudem do nedele bludit v podlaviciach ci v kerom certe… 🙄
Zomby – ja idem ak bude prsat asi s autom z BA asi o 15.00.Tak by si sa mohol pridat.A ak pojdem s motorkou mozes ist ako ladvinka 😀 0904430878
Dufam ze este jesto dake miesta, donde aj Jose. Teda ak to na poslednu chvilu zase nezrusi, vsak? 😉
Kua tolko hovad a ja s pitbulkou tam budeme chybat 😠 😠 😠 😠 😠 😠
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |