Montyho narodeniny
- This topic has 213 odpovedí, 48 hlasov, and was last updated pred 17 years, 7 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Montyho narodeniny
Furby neboj…..výnimočne ti rád škrtnem zápalkou 😀
cbr900 TY KOKSO… 😶 dufam ze mi pomoze aspon tankvak na nadrzi 😇
Ak by mal niekto zaujem idem dnes okolo 16:30 z Bratislavy. Mam 2-3 miesta v aute volne. Iljic tel.: 0910190000
A my az v piatok…beeee 😠
dúfam, že nám niečo necháte… 🙄
tešíííííííííííme….
mmch, kto by chcel ísť v so, vyrážame od Prievidze okolo obeda….0904 544 306
Ale ved dnes je piatok 😀 😀 😀 😀 😀
No a dokedy je tato akcia ?
Lebo pridem az v sobotu naobed (krizia sa mi akcie 😕 )
Iljic je zradca.. 😁
Tak uz lestim motorku aj pero 😁 o 5 vyrazame s temny zo ZA
😈
kuky .. nooo, zlatinko, mali by ste to čím skôr napraviť! … (nech už vás môžem vystískať) 😉
Reeko, komu vravis zradca ty zradca 😀 😀 😀 😀
Otazka na organizatora je tam automat na kondomi 😁 keby mi doslo moje balenie 20 kusov 😇
Pozdravujeme vsetky hoväda co tu niesu. zábava v plnom prúde môžte vsetcia ľutovať 🙂
Tak nic uz nevladzem idem spat. hoväda este žijú ak chcete Dojdite. choďte za hlasom: poj**li kone voz a nájdete ich
Sme radi, že sme mohli prísť aspoň na tú chvíľku a znova sa vystískať so starými hovadami 😁 a spoznať nové masky 😉
Monty , guláš bol super 🙂 a fernet tiež 😈 vďaka a ešte raz šecko naj 😘
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |