Montyho narodeniny
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Montyho narodeniny
- This topic has 213 odpovedí, 48 hlasov, and was last updated pred 17 years, 7 months by puma.
-
AutorPríspevky
-
13. mája 2007 o 17:22 #72900cbr900Účastník (Participant)
… zdravíme HOVADA…v piatok už hrozilo, že sa tam cbrovci alias pumovci ani neukážu z dôvodu odídenia baterky na RRke…z pôvodnej hodiny vyrazenia na akciu (5 hod) sa to presunulo na 23 hod… Lucija a Biggest, dík za odvoz do ZV… čo sa týka akcie ani nejdeme hovoriť, že ked sme prišli pred pol nocou a všetci už boli v nálade, tak naše vítanie nemalo konca kraja 😀 … poniektorí ani nevedeli, že sme sa privítali…že novšak jaRRo 😀 … Monty, ako vždy si potvrdil vysokú kvalitu pripravenej akcie a veľmi radi chodíme na tvoje akcie… niežeby sme boli spachtoši, ale zo zrazu vypadnú ešte predpoludním?? 😟 … prebudíme sa,hodíme si sprchu vyjdeme von a vonku 6 osôb…. to čo má byť??? nabudúce sa polepšite….my ked sme išli na akciu vzdialenú aj 200 km, tak sme odchádzali v popoludňajších hodinách, a to sme ešte stihli aj výlet… a takto sme sa nerozlúčili s nikým 😠 … Zasa platí fríza, tí, čo tam neboli môžu ľutovať a tí čo tam boli,tak nezabudnú 😀 …. veľké plus majú u nás tí, čo aj ked len na chvílu, ale predsa nás prišli pozrieť 😉 …. takže ďakujeme všetkým hovadám
Puma 😘 a cbr900
13. mája 2007 o 17:56 #72901pedrosÚčastník (Participant)To Monty: Vďaka za super akciu. Bolo dobre celé tri dni a aj cesta domov nám vyšla. Prišiel som domov až po piatej.
To Puma-CBR: Škoda že sme sa nestihli rozlúčiť a nemohli ste ma tak vyboškávať – však nabudúce hej? Poniektoré hovädá ma naháňali s odchodom, však Raptor, Amis a spol.
To Lucija: Vďaka Lucija, že si si so mnou zaspievala. Šaniovci nás s kultúrnou vložkou ohrdli.
To Vierka: Dúfam, že si Vierka spytuješ svädomie, keď si Šaniho uniesla?
To all: Vďaka všetkým za príjemne prežitý víkend a čoskoro dovidenia.13. mája 2007 o 18:41 #72902crazymanÚčastník (Participant)Ospravedlňujem sa že som sa nerozlúčil ale počas výjazdu som musel akciu opustiť
ALL : Furby sa už prebral ?13. mája 2007 o 18:53 #72903NorbiÚčastník (Participant)Bolo naozaj super, zial som musel v sobotu odist.Klobuk dole pred ucastnikmi 😇 .
Monty D A K U J E M ,ze som sa mohol zucastnit. 😁 😁 😁13. mája 2007 o 19:05 #72904atlantisÚčastník (Participant)Takze hovada, sme velmi radi ze sme sa mohli aj ked neplanovane a spontanne zucastnit hoci len z toho piatku ale aj tak mame kopec nezabudnutelnych zazitkov s vami. Monty este raz gratulujeme a dakujeme ze si takuto akciu zorganizoval.
PS kto ma dalsi narodky? 😁
Atlantis + andoo
13. mája 2007 o 19:05 #72905andooÚčastník (Participant)Jaa toho Bacigalu zabijeeeem 😈
13. mája 2007 o 20:01 #72906doctorÚčastník (Participant)Cbr – skoda ze som sa nemohol rozlucit ani s tebou ani s pumou, nechcel som vas budit ale ja som musel ist lebo traktor mi nejde ako jogurt tak ja musim trochu skorej vyrazit.Ale nabuduce ak dojdem na akciu tak rovno vybavime pri privitani aj rozlucenie aby ma to potom nesralo.
13. mája 2007 o 21:07 #72907MatoooÚčastník (Participant)….fajne bolo, velmi fajne bolo, super vyjazd-vylet, este lepsia action na mieste 😁 😈
Monty velmi sa nam pacilo, vydarena akcia!
diki "hovada"13. mája 2007 o 21:11 #72908bohurÚčastník (Participant)Zdravím, ja len či niekto vie či Furby žije? šak on pil jako keby umieral, fuuu.
Monty, bolo super!
14. mája 2007 o 5:13 #72909JOSEÚčastník (Participant)Monty: bolo to super 😉 však veď s takou partiou to ani ináč nemohlo byť 😎
😀 Furby bol zlomený ako Tatry po víchrici 😀 😁14. mája 2007 o 5:20 #72910LucijaÚčastník (Participant)Ahojte všetci,
pripájame sa k ďakovačke za super akciu. Môžem v kľude oznámiť – Furby žije, funguje a jazdí – odchádzal medzi poslednými.
Musím povedať že KONEČNE bol unavený aj náš pes. Celou cestou domov chrápal, doma v tom pokračoval a ráno sa ani neprišiel rozlúčiť, keď sme odchádzali do práce 😁 .
Takže všetkých zdravíme, vďaka.
Lucija a Biggest
P.S. Monty skús vybaviť o čom sa ťa prosila alebo mi pošli telef.číslo, prosím ťa. 😕 Ďakujem 🙂
14. mája 2007 o 5:21 #72911LucijaÚčastník (Participant)Ahojte všetci,
pripájame sa k ďakovačke za super akciu. Môžem v kľude oznámiť – Furby žije, funguje a jazdí – odchádzal medzi poslednými.
Musím povedať že KONEČNE bol unavený aj náš pes. Celou cestou domov chrápal, doma v tom pokračoval a ráno sa ani neprišiel rozlúčiť, keď sme odchádzali do práce 😁 .
Takže všetkých zdravíme, vďaka.
Lucija a Biggest
P.S. Monty skús vybaviť o čom sa ťa prosila alebo mi pošli telef.číslo, prosím ťa. 😕 Ďakujem 🙂
14. mája 2007 o 5:22 #72912LucijaÚčastník (Participant)Hups… 🙄
14. mája 2007 o 5:55 #72913pumaÚčastník (Participant).. čítam, že všetci ste úspešne dorazili domov, tak je dobre 😁
Monty: … srdénko, zorganizoval si to fakt skvele! 😘
Doctor: ĎAKUJEM za mikinu 😉
Lucija, Biggi, Viki: .. dnes má byť vraj veľmi veľmi horúco – nedáme zmrzlinu vo fontáne?? 😀
Kuky a Pitbulka: … ďakujem, že ste prišli, cením si to 🙂
… hm, nevidím tu žiadne písmenká od recepčnej… Lanieeeeeeeeeeeeee 😀 😉
… na nikoho som nezabudla? … hm, …. (cbr900 😘 😉 )
26. mája 2007 o 23:20 #72914FurbyÚčastník (Participant)Ehm… uuuuž som sa prebral… 🙄 kedy pijeme? 😇
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.