Montyho narodeniny
- This topic has 213 odpovedí, 48 hlasov, and was last updated pred 17 years, 7 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Montyho narodeniny
A mozem prist aj na motorke??? 😁 😁 😁
pridem ak mi do cesty nieco nevbehne (tatra alebo tak 😁 )
Temny davaj bacha, TATRA NEZNA BRATRA 😁
Tak ako obycajne ja nepridem, ale super pozvanka 🙂 😀
No neviem neviem či mám donst. Velká konkurencia byť. a s tebou Monty spať sa mi zrovna nencccche 🤐 😉
Tak toto si poprosim vzsvetlit monty akoze ja ee
jaRRo Akože Ty ee ???? Ty musíš !!! 😁
Juj 🙂
yagiza … prečo ma to vôbec neprekvapí, že TY zasa na akciu neprídeš?? 😁 😀
cbr900 už by si ten chlast mal obmeziť 🙂 🙂 😉
dusik máš pravdu…. zamyslel som sa… 😠 … konééééééé vooooz nesklamem 😀 😁
… ty by si mal konečne začať, lebo takto osobne z Hovad nebudeš nikoho poznať 😁
cbr900 ešte sa nechystám do hrobu starec 😀 😀 😀
Som svedavy ci xgaby dobehne!
jaRRo – ty rozhodne chybat nemozes!
Temny – s tebou spat v ziadnom pripade nebudem.
To už sa tu dohaduje kto s kým bude spať? 😀 😀
🙄 🙄 noooo.. pekna pozvaaanka… 🙂 ..tak by som aj prisla 🙄 ..haaadam
Mily pan doktor,
dve tretiny z osadenstva izby sa zhodli ze som nechrapal co je viac ako ustavna vacsina ktora je tri patiny. Z toho vypliva ze vsetky tvoje narazky vtipy a ohovarania su len zbierkou lzi a nepravd ktora ti sluzi ja neviem na co. Ze s tym neprestanes ja viem ale vedz ze ma to zranuje 😠 .
p.s. Monty vsetko najlepsie ja s nim uz na jednej akcii nebudem a to sa mi tam tak pacilo. Idem si najst kamaratov do polska snad budu viac mily.
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |