Montyho narodeniny
- This topic has 213 odpovedí, 48 hlasov, and was last updated pred 17 years, 7 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Montyho narodeniny
Halooooo vy dvaja…sa mi tak zdá že provokujete hada bosou nohou 😈 bude bitka
cbr900 no nebud si taky isty… 😛 ja viem rychlo utekat a sily mam tiez dost otlkat sa nedam 🙄 😈 😇
jasne ze bude pekne pocasie…
siuzen no jasné…hlavne teraz ked si prechladnutá, čooo? 😀 … len sa pekne dolieč
cbr900 co ty vies ci zrovna teraz nesrsim energiou???????? 😛 😎 .. ja sa dam do poriadku a v piatok si ma nezelaj … a doctor tiez .. dostane po zadku vy a nie ja 😁 😁 😁 😁
Halo hovada.. 😁 preca ideme aj my.. teda ja a Bohur 😁
pime.. chlapiiiii pime.. 😈 😈 prosim si jednu izbietku len a len pre mna .. som egoisticka sfina no co 😶 😇 teeesiiiim saaaa!!!!!
Kacatko ty budes mat izbietku iba pre seba 😁 aspon na ucte lebo ja su uplny chudak a nic nemam 😁 a to ze si egoistka znamena ze musis mat orgac prva? ale to mi nevadi 😁 ja po pive vydrzim dluho 😇
Siuzen – iha uz mam nalozene v gatach. 😀
cbr – tak ich vycapeme po prdelke ze si nesadnu tyzden 😁
Monty – zarataj este plus jedneho lebo nas chce jeden spravny motorkar spoznat hovada ako sme mi.
Aj ja pridem s jednym mozno dvoma spravny hoviedka
Ja tez pridem s mojim hovadom co mam v gacach ten sce spoznat motorkarky a mozno ……… 😇
Cbr- ty máš niečo osobné proti mojim kofolám? 😀 😀 😁
Lanie …videl som, čo robia s BlueEyes na druhý deň 😁
kacatko …cbrovci s vami počítali 😉 …čo by to bolo za akciu, keby ste tam chýbali? 😘
doctor … už teraz ich ľutujem…to bude normálne aj na PN 😀
doctor hahahahaha…………… no to ti verim….. 😛 😛 😛
cbr moj zlaty ziadna PN to skor ty budes potom aj s doctorom potrebovat 😛 😁
siuzen počuj kočka….bola si zatiaľ len na jednej vydarenej akcii (salašnícka guma), to ešte nevieš, čo sa v nás HOVADACH skrýva 😀
cbr900 pocuj moje…… videl si ma len 2 krat….. este nevies co sa vo mne skryva…. 😛 😛 😈 😀
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |