Motopárky Trenčín
- This topic has 111 odpovedí, 35 hlasov, and was last updated pred 17 years, 9 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Motopárky Trenčín
Temny skus modroocko
inac nikto iny to s
tebou nevydrzi 😁
Siuzen – mi sme
si slubili lasku
nekonecnu zabudla
si? 😘
ZOMBY … porušuješ terórium svojho lovu 😁 !! …. orientuj sa na ZILINSKY kraj
doctor … akože tebe to sľúbiť mohli…aj komunisti sľubovali, že bude lepšie 😀
… toto sú kočky z BB kraja, tak pomaly pomaly 😁 … to je môj revír a musím sa ich zastať 😀
cbr900 no to zas prrrrrrrrrrrr !!
siuzen pochadza z Dubnice nad Vahom a to pokial viem, je kraj Trenciansky 😁
MartineR akože korene tam môže mať, ale počíta sa trvalý pobyt 😀
cbr900 ale mooooj, no sak no !! 😁
Doctor……. 😟 to si si asi neslubil so mnou 😟 🙄 😁 alebo som to len nepocula? 😀 😀 😀 😀 😀
cbr900…… tak banskobystricky kraj je tvoj revir? 😀 😀 😀 😀 🙄 🙄 🙄 🙄
…… a mimochodom ja sa hrdo hlasim aj do Brezna ale aj do Dubnice…….. 🙄 🙄 🙄 🙄
…. vsade dobre "s motorkarmi najlepsie"……. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😁
Dávam vám na známosť nech sa Siuzen hlási hocikde je to jedno..lebo v sobotu bola aj tak LEN a LEN za mnou a aj snickers mi doniesla takže je moja 😛 😁 😀 😀 😀
Kto tu ohrozuje moje ovečky ???? 😁 😁 😁 Siuzen, Blueeyes a Lanie sú moje, moje a len moje. 🙂 🙂 🙂
Vy nenažratí vlci 😁 😁 😁
Má niekto niečo proti???? ☹️ ☹️ ☹️
Monty viď Zomby, Doctora a MartineRa…. lezú nám do revíra 😀 ….akoby nevedeli, že v BB kraji sú švárni mládenci a dokážu sa postarať o svoje okolie 😁
Čo tam po babách, keď je pálené…….
KONÉÉ……. VÓÓÓÓZ……
No ak sa nic nestane, tak sa dovalime aj my s kukym a pitbulkou a heavym a atlantis a klasikom a siuzen a jej gs500fkou a blueeyes a lanie a kxbibom a konmi a vozom…termin zatial vyhovuje
Andoo: no ale len ak zatial kone nedo…u ten voz 😀
Co sa tolko natahujete o baby? ved sex je pre chudobnych, my co na to (ne)mame, chlastame 😎 😁
zeby som dosou? 🙂
Jasne furbac dojdi aj ty, kua to bude zostava. este taky ujo exe keby prisiel..
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |