Motopárky Trenčín
- Toto téma obsahuje 111 odpovedí, 35 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 3 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Motopárky Trenčín
Modrooko nevraf sak suzian mi sj skoro sms napisala to uz je ako keby bola moja 😁 si ju prindem asi strazit 😁
ZOMBY – prepac kamos ale kym som tu ja vy ostatny mate velmi male sance! 😁
Heavy – aj hovno robit je robota.
Ak nebude mať skúšky, tak aj odborný dozor príde 😁 …a nie že ma zase bude chcieť každý opiť 😁
No a siuzen…neblbni nám všetky hovadá…ešte prejdú zo spievania hymny na básničky a čo to tu potom bude? 😀 Však priznaj že si len naša teda moja a bluee…ale hlavne moja 😁 😁
Lanie: si koleduješ..moja je a basta 😛 😀
:- 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 uz se perou????? 😀 😀 😀 😀 😀 🙄
Lanie/blueeyes……….. 🙄 🙄 🙄 🙄 jasne ze som len vasa 😘 🙄
Doctor…….to co mi chces povedat je desne tajne??? 🙄 😀 😀 😀 😀 😀
Sak ale modroko a lanie su moje tak siuzen som vyzenil 😁 a dcotore ja mam vyhodu odvahy mladych takze sa ti postavim!a vyplienim ti 😁
Zomby………. peeeeeeeeekne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ….. som ani nevedela 😁
Vidieť, že je jar 😀 😀 😀
Zomby – tak teraz som asi cvrkol.Neviem totizto coho si schopny.Asi sa na to vykaslem, teba opyjem a o siuzen sa postaram nakoniec aj tak ja. 😀
Doctor………… 😎 😁 😁
,chlapci, chlapci. A mne nič? 😛 😠
Dedko ani mne ja som nestastny mna nikto nechce ja nepridem 😠 😠 😠 😠
. . . hej tak som si pomyslel na trencianskom moste hoodim sa do voody hodiim sa doo voody . . .
nikto 😠 ja sa ja sa asi idem hodit uz teraz z Bytcianskeho 😠
Temny – prestaň! Dáme RAMMSTEIN… 😁
Temny…. ale no tak…….nebud smutny 😁 ……
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |