MOTOPÁRKY
- This topic has 82 odpovedí, 23 hlasov, and was last updated pred 17 years, 1 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › MOTOPÁRKY
jybka 😈
Motopárky boli super, zišla sa Hovadsky dobrá zostava… 😈 😇
Dračiatko+Kenny , ďakujeme za super organizáciu, všetko bolo zabezpečené k maximálnej spokojnosti… 🙂
PS: …a aby som nezabudol, pozdravuje Vás Tóno – ten čo stál vedľa toho chlapa s čapicou… 😀
Ale,ale….Tono?supeer…. 😁 😁
jybka – Jasne, že Tóno, ten čo robí v salámovni… 😀 😀
Heavy ach ty hovado….ja sa tu poskladam zachvilu… 😀
No dobre,ale vazne ten vedla Tóna bol kto 😁 ja som akurat prisiel s pifka…boze zacinam mat dve priority pivo pivo postel postel…
😟 😟 😟 a ja som bol OPÄŤ v praci….
Zas jeden z fajnovo oddychovych vikendov. Som dosiel domov a padol do postele 🙂 Musim porozmyslat nad Heavyho receptom 😈
A akoze nejaky dokazovy material nic kukam fotoalbymy anikde nikde nic sak to hodte do eteru 😁
charym dokazovy material ?? neblazni … ako vravi eXe, citaju to tu (obcas) aj deti … 😈
Velice fajná akcia 😉
Heavy, brácho, aj ste podkúrili s tým nešťastníkom keď som to ja nestihla? 😈
Svine! 😈
Amazonka…nestastnik celu nedelu radsej prespal takze nas neobtazoval uz chvalabohu 🤐 ved Heavy by z neho narobil …
Inac to nedelne rano bolo skvele, fajne tak vydrbat zopar tequil po ranu s takymi partakmi, pravda az na tu pivovu fontanu ze draciatku 😁 😀 😁
Matooo ja som nescela len ešte viacej 😀
Ale musíš uznať dobre stríkam 😈 😀
Draciatko: 😀
charym: neblazni,ze dokazovy material….to teda nechcem vidiet tie foto… 🙄 😇
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |