Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › MOTOPÁRKY
draciatko 😁 to co ste tam este dorabali…..vidim ze neby mal predsta len pravdu stym ze mam zostat 😁
Dojela jsem domů – tedy k Rejdiovi – pravda nevím kudy, jen si pamatuju že Košice ani nic s Maďarským nápisem jsem nepotkala, tak jsem asi jela dobře 😁 😁 A s Rejdiem si vyprávěli svoje zážitky. Oba unavení, spokojení a ve svým živlu. Říkala jsem mu, jak je pěkně v Gápelu, jak jsem Heavymu vypila borovičku, jakej byl Dračiatčin a Kennyho gulášek. Jak jsem v noci postupně přišla o peřinu, klid a pak i o místo. 🤣)))) Ještě že panenství už ztratit nemůžu 🤣))))) A jak se mi ze všeho nejvíc líbilo nedělní ráno. U kafíčka u sklizeného stolu s guláááškem. Díky moc za skvělou akci a že jste tam všici byli. Byla jsem s vámi jak v ráji 🤣)))
PS: Draciatko chrápe víc než Heavy 😀 😀
draciatko nabuduce ukazem ako striekam ja 😀 😈
Cendina: a tebe dakujem,ze som ta konecne spoznala,a tiez za rozhovor.. 🙄 🙂 🙂 🙂
Dakujem moc 😘
Jybka 😘 Těším se na další setkání. Doufám že zase u dobrého pití a příjemného pokecu….
Eeeej cendina hm diky za perinku 😁
Pogicko: nemáš vůbec za co. Hlavně že jsi se v pohodě a v teple vyspala….bloudit ve 3 ráno někde po lesích, to není zrovna to správné ukončení hovadsky dobré akce 😉 😀
Cendina aj ja sa tesim… 🙂 mas hovadsky dobry napad s tym alkoholom…. 🙄 🙄
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |