Connect with us

Odškodnenie havárii

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Odškodnenie havárii

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 31 až 45 (z celkového počtu 55 )
  • Autor
    dedko
    Účastník (Participant)

? šááák Vám vie hádam poradiť. Ja sa teraz tiež teším koľko dostanem z poisťovne. Dedko padol, klúčnu kosť zlomil. Ale hádam neakých t 😈 😈 😈 ých 550 až 600 sk na den to bude. 😶 😶 😶 😕

dedko
    Účastník (Participant)

Bombardujte Montyho. 😛

blueeyes
    Účastník (Participant)

granatka1 stačila mi jedna životná skúsenosť…a k doktorovi chodím doteraz…škoda rečí proste

Xmen
    Účastník (Participant)

granatka1 to nemas pravdu,ze lakomy…len mam trosku svoj nazor na poistovne lebo to nebol moj prvy uraz…a tak nejako som bol v soku,ze som kupil moto,ze som na ine ani nemyslel 😁

Monty
    Účastník (Participant)

Takže trošku k tým poistkám. Nieje poistka ako poistka. Koľký viete na čo a proti čomu ste poistený??? Darmo sa budete sťažovať, že ste boli zle odškodnený, keď samotná poistka je zle uzavretá. Treba si ju dať radšej pozrieť a pozrieť hlavne malé písmená. Pozreli ste si napríklad výluky, kedy Vám poistka neplatí ??? !!! Niektoré poisťovne poistku nepreplatia ak sa Vám stal úraz alebo smrť na motorke s obsahom vyšším ako 125 ccm !!!!! lebo je to vo výlukách. Koľký to viete???

granatka1
    Účastník (Participant)

Monty😁obre vravíš 😉 😉 Ja to viem 😀 😀 😀

Dedko:Ahoj kolega 😉 😉 😉

kenolg
    Účastník (Participant)

Pripájam sa k vsetkým, ktorí poslu kazdeho poistovaka do piiiiiiiiiiip !!!!!!!!!!!!

Cendina, nezabudaj, ze ty a tvoj bracho zijete v inom state. A uteka nam tam aj rejdio.

Ani sa necudujem ked to citam.

Ja som este nikdy nemal dobru skusenost s poistovnou. Momentalne riesime jednu poistnu udalost, nastastie nie zdravotneho charakteru, ale iba plechovku. Pred firmou nam kamion zramoval SEAT INCU 1,9 SDI r.v. 2002. Poistovna ked ocenovala auto tak ho ocenila na 515 tis. SK. Z tejto sumy sa samozrejme plati nejaké percenticko poistka.Hovorime o havarijnej poistke na auto.

Po odhadnuti znalcom auta po buracke urcili, ze je oprava 130tisic SK a nieje rentabilná oprava. Takze totalka. Vcera mi prisli peniaze 92tisic SK. Takze si urobte obraz o poistovni.

A platime odtahovke 250SK za den parkovania u nich. Myslite, ze to poistovna chce preplatit?? 🤣 iba kym nám neoznamili, ze auto je totalka. potom, kým páni velkomozní sa uracia prist pre vrak a doplatit nám zvysnu cenu musim parkovne platit ja, lebo zodpovedame za vrak, az kym si ho neprevezmu.

Este raz sa mi zjavi nejaky poistovak vo dverach so slovami ze ma pre mna výhodný produkt, tak neviem, ci ti potom MONTY on nezavola. POISTOVNE SU ZLODEJI PODPOROVANI STATOM. ONI SU ZO ZAKONA.

A toto je skusenost s K 😈 😈 😈 omunalnou poistovnou. Maju tam dvoch ludi pre cele Slovensko na likvidaciu skod. Uboha poistovna.

MartineR
    Účastník (Participant)

kenolg podobne som dopadol aj ja pri totalke s fabiou …

bola to r.v. 2001, auto ohodnotene na 180tis, skoda 160tis, no vrak mi ohodnotili asi na 80tis, takze som dostal 82tis SK a vrak si vraj predaj komu chces. nakoniec som bol rad, ze som ho predal za 40 … takze cista strata asi 60tis sk. Tiez K 😈 😈 😈 omunalna poistovna, no poisteny som v nej nadalej. Momentalne mam Punto r.v. 2002 a poistka zakonna : 2000 Sk, Havarijna 7000 Sk. Snad uz auto nerozbijem, no ak predsa, aspon cosi nech sa mi vrati. Motorku mam tiez u nich a vychadza tusim na 1700 rocne.

kenolg btw, komunalnu si mi kedysi sam doporucil 😈 😁

CBR900RR
    Účastník (Participant)

kenolg Pripajam sa k Tebe, ja mam teraz tiez taku prihodu s plechovku, nastastie to neni totalka. Tiez si platim havarijne a ked mi prisiel obhliadkar s poistovne tak mi povedal ze keby mi to posudia ako totalku tak nedostanem ani korunu, ze na to treba pripoistenie ale to Ti povedia az ked sa nieco stane. V živote nikdy uz nedam na ziadne auto havarijnu, lebo ked sa niečo stane tak len pozeraju ako Ta oj**t. ☹️

Cendina
    Účastník (Participant)

Kenolg: Rejdio neutíká do Čech. Plánujeme bydlet a žít na Slovensku. Takže spíš já utíkám na Slovensko.

Ano jsem "jiná země", ale taky jsem nějaký čas dělala finanční poradenství a o pojistkách si zjistila svý. Založit DOBROU pojistku u DOBRÝ společnosti je alfa a omega všeho.

První – hlavní pravidlo je, že ve smlouvách se člověk nemůže šťourat až když se něco stane, ale hlavně ve chvíli kdy je podepisuje! Jsou zákonitosti, na které by si měl dávat bacha a trvat na jejich splnění, nebo jít k jiné společnosti. I v tomhle platí zákon volnýho trhu a konkurence.

Druhé pravidlo je zjistit si reference na danný finanční ústav dřív než se k němu jdu upsat.

A třetí. Schopnost dovolání se svých práv. Tady báááječně funguje DAS-ka. Ale taky mít povědomí o kvalitách právníků v okolí + domluvená výpomoc hned od počátku škodné události.

I nás se pojišťovna snažila očůrat a to hned zkraje. Ve chvíli, kdy brácha odešel z nemocnice do Rehabilitačního ústavu, nám oznámili že od teď nám budou posílat poloviční denní odškodné. Ve smlouvě měl, že denní odškodné je 200,- Kč a v případě hospitalizace dvojnásobek. Rehabilitační ústav pro ně nebyla hospitalizace. JENŽE!!!!!! Táta je starej šťoural, tak vzal smlouvu, přečet si malilinkatý písmo v odstavci "já nevím jaký číslo" pojednávajícím o tom co je a není zdravotnické zařízení a hospitalizace. Pak si našel na netu jejich internetové stránky kde měli další vysvětlující texty a zavolal jim na zpátek, že to je nějaký divný, že tam a tam se píše tohle a tohle a voni pěkně kecaj, takže hned dalším telefonátem volá právničce – té a té a posílá odvolání….. Do týdne poslali co poslat nechtěli….a bylo.

dedko
    Účastník (Participant)

Ono je to ale na Slovensku tak, že vačšinou sa slovač najprv pozerá na výšku poistného a myslí si že sa hádam nič nestane. A ked sa stane tak mu potom oči ostanú len pre plač. Treba si ich sem tam aj prečítať a najma všeobecné a zmluvné dojednania. Potom sa vyhneme zbytočným návalom žlče a ušetríme si nejaký ten infarktík na neskôr. Len kto by to čítal? 😕

MartineR
    Účastník (Participant)

dedko nic proti ale co tak seriozne poistovne, kde by si nemusel hladat haciky medzi malickymi pismenkami ale by ti seriozne povedali vsetky klady aj zapory a nie len tie ruzove slovicka aby ta nalakali pre vidinu vyssich ziskov … ?

dedko
    Účastník (Participant)

MartineR treba si nájsť takého poisťováka, ktorý ti povi aj A a aj B. Ak máš nejaký dotaz kludne zavolaj, alebo ak pôjdeš okolo šturca , tak prezvon. Môžeme dať kávu. Monty má na mna číslo. Rozdáme si to s Montym v trojke 😉 😀

Monty
    Účastník (Participant)

MartineR kenolg Chalani a preverili ste si 😈 😈 😈 omunálnu poisťovňu??? jasné, platí sa v nej najmenej, ale potom sa nečudujte, že aj služby majú porovnateľné s platbou , teda skoro 0. Každý chce ušetriť ale niekedy sa to nevyplatí. Je to fajn kým sa nič nestane.

MartineR ..a prečo si v tej poisťovni aj naďalej??? veď riskuješ sám so sebou. 😕 😕 😕

kenolg .. keby si každého poisťováka neposlal do p….. tak si nemusel mať problémy.

MartineR
    Účastník (Participant)

dedko dohodnute …

Monty Preco ? jednoducha odpoved…

Ak rocne zaplatim na havarijnej postke o 60 tis menej nez v "modrej" poistovni a raz za rok spravim skodu za 60 tisic, tak som v podstate na nule s rozdielom, ze ak tu skodu nespravim, tak som 60 tis usetril 😉

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 31 až 45 (z celkového počtu 55 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri