Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Odznak,pivo alebo tričko?
Ja nechodim na taketo akcie 100vky km preto, aby som nieco dostal. Vsetci tu lamentujete nad par korunovymi vecami a mate stroje za niekolko 100 tisic, oblecenie, najnovsie mobili, chlastate, fajcite…mate na benzin.
Od roku 1997 mam plny satnik triciek a nemam ich uz kam davat. Odznaky dtto. alkohol nepijem…
Btw – ahoj Cendina. ze si sa uz ukazala aj tu 😁 Pamatas si nas rozhovor na Duchonke na pumpe, a potom nase stretavky na kontrolach? Z poslednej ste isli natankovat 😁 Tak som vas na mojom copriku vystavil 😀
milan 3232 ak nemas kam davat tricka nejake pekne by som si zobral… som uchylny na pekne tricka 😀
milan3232 to s váma jsme jeli a zdrhli vám až na poslední kontrole kde jsme si nedali zmrzku a pauzu ale jeli pro benzín? Bezva…. he he…bylo to moc moc fajn
raptor – mam doma asi 8 triciek z Levic, nejake 4 z Maninskej Tiesnavy… ostatnych nazvy si uz nepamatam.
+ mam jedno roztrhane z mojej nehody na FZR1000, krv uz zaschla. bolo to davno, ale vzdy pripomenie – oblec sa!
Cendina tak tak, to sme boli my. Dvaja domaci a ja ;o) nepustil som sa vas 😉
Ja myslím, že tričko. Preto ho dostával každdý účastník rally.
Jasné že tričko. Odznak aj tak vždy niekomu dám, lebo ja ich nezbieram. To pivo poteší tiež, ale čo už keď ja som abstinent. 😁
milan3232 Ako píšeš,sú to veci za pár korún a preto by tých pár korún mohol organizátor investovat na upomienkove predmety
motokocur: Áno je to pár korún možno stovka. Keď na zraz príde 1000 ľudí, tak je z tej stovky 100 000… 🙄
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |