Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Odznak,pivo alebo tričko?
Začo by ste boli radšej aby sa dostavalo pri vstupnom na motozraze?Samozrejme pokiaľ je to možné.Odznak,pivo alebo tričko?
Najlepšie by bolo tričko s odznakom a večer po ubytovaní aj to pivko.
Ja som za tričko 🙂
Aj ja sa prikladám k tričku.Vždy keď ho nahodíš sa ti vrátia spomienky. 🙂
Tričko 🙂
no rozhodne trickoo, bez debaty 😁
Odznak zabalený v tričku.
odznak zabaleny v tricku namoceny v pohari od piva
mikinu 🙄
určite tričko.
tricko a mohlo by byt aj to pivo ale nealko : ))) ved budeme jazdit!!! a odznak no ten mozno za slusne spravanie sa na zraze 😁
ja som za šiltovku to tu ešte nebolo 😁
kazdemu minibike a jednu blond ludru na oralne uspokojenie…. ja neviem… chodite na zrazy zbierat tricka a odznaky?
ak nieco take dostanem nezahodim to ale ja tam idem koli ludom ktorych tam mozem stretnut…
raptor jasne ved to je prvorade ale potom ma potesi ked dostanem odznak a vzdy ked sa pozriem na nastenku kde ich mamv setky vyvesene tak spominam ze ako bolo dobre na tom a tom zraze
Já chci itinerář nějaký zajímavý trasy nebo více tras, o čem by byl motosraz, kdyby se nejezdilo na motorkách. A zbytek už si se známými prokecám bez pomoci 🤣))
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |