Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Oznam pre HOVADA!!!!
kuky ja si skopírujem od MartineR-a to je vraj trestné 😁 , ale fc+ pôjde tebe Kuky neboj 😀
Už ho pálim ostoosem 😈 ešte niekto má záujem? …nech toho nebude málo….
pitbulka len pál nech ich je dosť aj pre mňa 😁
pitbulka dam ti moju usa adrress posles mi to tu kocka a ja ta zato hryznem pekne nezne ako to len ja viem!
kuky … keďže ho v našich končinách ešte nemáme (aby som ho mohol prepáliť 😀 ) … tak zasielam žiadosť aj so životopisom (aby to bolo vieryhodné 🤣 ) a ďalšie kópie napr. (pre Siuzen, Egu, Mayora, Mirolc) budú napálené len so súhlasom autorky DVDčka… ale to už ide jeden fc pre pitbulku a druhý pre mňa 😀
ZOMBY akú usa adress mi steš poslať? šak si každú chvíľu niekde inde 😈 Kedy sa vlastne plánuješ vrátiť na rodnú hrudu ty hryzavník obecný nebezpečný? 😁 Ale ak máš nejaké miesto, kam sa vraciaš a nájde ťa to tam, pošli mi súradnice do pošty. Ale radšej bez hryzenia 😇
cbr900 pochopila som to správne? Tebe dám jeden kus a ty ho rozmnožíš ďalej?
pitbulka … ako chceš… aby si toľko nemusela páliť… ale upozorňujem, že fc idú na tvoj účet 😀
cbr900 jasne, mooooože byť 😀 ale hrozí, že sa scápeme 😁
pitbulka … a vadí to niekomu? … Kuky je v spolku týraných mužov (zvykol si) a Puma, tá sa pridá ku nám 😁
cbr900 tak potom v tom nevidím žiadny problém 😁 😁 😁 😁
pitbulka cbr900 vaaam to uz nacisto ebe????ved ja som manager a ja musim pit,aby ste vy vladali napalovat 😁 ja sa za vas obetujem 😈 😈 😈
Aj si pjosim, pls… 🙂 😇
Jéééžiši …
Tiež si prosíme.
Kuky a pitbulka 😘 😈 😈
CBR900 mudro si to vymysleu 🙂 a FC si rozdelite ako chcete 😁 . Ak ho budeš mat hotove tak mi posli spravu alebo čo 🙂
mirolc ty ma len silno lu a moozes ma aj odviest 😁 😁 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |