Connect with us

Pozrite si toto

Domov Diskusné Fóra Zrazy a akcie Pozrite si toto

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 46 až 60 (z celkového počtu 86 )
  • Autor
    Dracik
    Účastník (Participant)

no..musi byt zaujimave to video, ale kedze mi to sekalo, tak som z toho nic nemala…podla vasich reakcii super. tak dufam, ze to pojde jedneho dna aj mne…papa a NECH JE UZ TEPLO 😁

pandatn
    Účastník (Participant)

pitbulka tak to aby si nechodila výťahom, lebo može spadnúť, na schodoch tiež opatrne, bo sa môžeš šmyknúť a po chodníkoch by som už vôbec nechodil, tobôž cez prechod pre chodcov. 😉

2004 som mal crash v Brne, ťažký otras mozgu, bezvedomie s kŕčmi, 4 rebrá a lopatka zlomené a to všetko kvôli blbečkovi, ktorý ma predbehol na cieľovke (mal som Firestorm a on CBR900RR), v nájazde do zákruty padol, všetky kvapaliny z moto na ceste, samozrejme som sa tam odporúčal k zemi a po mne ďalších cca 11 členov. Takže mi ešte chvíľu hovorte o bezpečí okruhu. ☹️

yagiza
    Účastník (Participant)

nadherne video i ked musim povedat ze obcas isli trochu pomaly.pero nemam z toho vylestene, ale maximalna radost na to pozerat 🙂

chalani to vedia a motorky maju pod kontrolou. obiehat do zakrut cez plne ciary… robi sa to ale skusenymi ludmi. ak za zakrutu vidim (ziadne prekazky nebrania vyhladu)tak obieham. ani raz som tam nevidela ze by nieco „prepiskli“. vediet citat cestu v rychlosti si vyzaduje maximalnu sustredenost, skusenost a cvik.

mna viacej trapi ked si take video pozru novacikovia ktori maju silne stroje a idu si to vyskusat. ved je to tak lahke. nie rychlost ale nevedomost zabija 🙂

yagiza
    Účastník (Participant)

pandatn ale kolkych chodcov, deti a dochodcov ste sejmuli? 😁

motokocur
    Účastník (Participant)

Put sebazáchovy nemá ani jeden znich,to driftovanie vtých zákrutách no úplna jeba,je jasné že jazdia už nejaký ten piatok..

doctor
    Účastník (Participant)

To som si vsimol len ja ze vacsinou je to tak ze jogurtaci sa zastavaju takychto jazd a mi ostatny ako traktoristi bahniaci atd sme z toho trochu mimo a vobec sa nam to nelubi?

Podla mna darmo nieco poznas.Vybehne ti zajac miknes riditkami a je rozdiel ci ides 80 alebo 180.Ale ked niekoho bavi risk tak nech skusa dalej.

pandatn – podla mna si urobil trochu blbe prirovnanie s tymi schodami a chodnikom.Motorkary doslova riskuju ked takto jazdia a zahravaju sa so zivotom.

pitbulka
    Účastník (Participant)

a teraz ti niečo poviem, čínsky medvedík z trenčína….

na okruhu si mal ťažký otras mozgu a dolámané rebrá kôli „blbečkovi“…. a teraz si predstav, že takýto „blbeček“ po naočkovaní takýmto videom sa rozhodne svoj adrenalín vychutnať nie na okruhu, kde doláme rebrá „ďalšiemu blbečkovi“ (neber to prosím ako urážku) ale pôjde si to vychutnať práve do premávky medzi iných motorkárov, plechovkárov, chodcov, tirákov a iných „blbečkov“ (blbečkov totiž nie je nikdy dosť)… doláme rebrá jednému, dvom, trom motorkárom, ktorí potrebujú zájsť až na hranicu sebazničenia? nie!!!!!! môže spôsobiť zranenia až smrť nevinným účastníkom klasickej premávky….

nebojím sa chodiť výťahom…nebojím sa chodiť po schodoch….nebojím sa chodiť cez prechod pre chodcov…. poviem ti ešte niečo…. mám krásne obrúsenú kombinézu….vieš prečo?? nie preto, že motorkár, ktorému som robila ľadvinku by bol zlý, alebo jazdil rýchlo, bol neskúsený, alebo bez pudu sebazáchovy…. dôvod je úplne idiotský….. na ceste, kde v okruhu 10-15 km nebolo jediné obydlie, jediná známka poškodenia prírody človekom (okrem asfaltu) nám vbehol pod kolesá pes s utrhnutým vodítkom….. som rada, že žijeme…a som rada, že tam nebol ďalší „blbeček“ ktorý si príliš veril…..

pitbulka
    Účastník (Participant)

a neodpustím si ešte jednu vec……niekde, už si nepamätám kde (to nie je vlastne dôležité), som narazila na krásnu myšlienku:

NESMEJ SA SMRTI DO TVÁRE, LEBO TI SKOČÍ DO ÚSMEVU……

yagiza
    Účastník (Participant)

doctor ono je to asi tym ze my co jazdime sportove motorky vieme co hovorime. ked ti zajac vybehne do cesty nech ides 80 alebo 180, tak nicim nemykas! za tych 8 rokov na moto mi do cesty vbehlo vselico ale nakoniec som krize narovnala len 4 zverom a ani raz som sa nenatiahla a nesla som 50 😉

yagiza
    Účastník (Participant)

vsetci ktorym sa toto video vidi nebezpecne a hlavou vam beha same „co keby“ sedte doma na riti a modlite sa aby vam strecha nepadla na hlavu, a budete zit spokojni a stastni na veky vekov 🙂

amen

Lorenzo
    Účastník (Participant)

Myslím si, že je to fajn diskusia. prosim vás všetkých, je to len diskusia 😉

raptor
    Účastník (Participant)

yagiza bandit je sportova motorka?? no co sa tu clovek nedozvie hmmm

dusik
    Účastník (Participant)

Pekná podívaná 🙂 🙂 🙂 kua vedieť takto jazdiť, ale fakt to patrí na okruh 🙂 🙂 🙂

Lorenzo
    Účastník (Participant)

Tak ale aj všetky silné rýchlojazdiace autá na okruh, a myslím že bude trochu poriadok na cestách. Človek je stvorenie hriešne, teda môže sa kritizovať od rána do večera, aj tak sa bude jazdiť divoko. To by museli prestať vyrábať rýchle motorky.

doctor
    Účastník (Participant)

pitbulka – mas pravdu

yagiza – neviem preco by som mal sediet doma na riti.Zivot mam rad urcite by som si chcel v buducnosti zalozit rodinu, postavit dom,zasadit strom, mat psa mozno aj macku ktoru sice moc rad nemam ale nevadi.A nechcel by som zazit nikdy to aby nejaky frajer ci uz na aute alebo motorke sundal niekoho mojho blizskeho.Urcite by to nikdo z nas nechcel ale bohuzial clovek je tvor omylny moze sa stat vselico.

A k tomu ze to maju zjazdene a mozu tak jazdit podla niektorych.Kolko ludi havarovalo na mieste ktore dobre pozna, miesto kde chodi kazdy den.Vsak predsa kazdy den je iny, kazda hodina, minuta a sekunda.

Myslim si aj ked som este nepadol (klop,klop) ze padnut pri 80 alebo 180 je kurevsky rozdiel.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 46 až 60 (z celkového počtu 86 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri