Connect with us

Pozrite si toto

Domov Diskusné Fóra Zrazy a akcie Pozrite si toto

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 61 až 75 (z celkového počtu 86 )
  • Autor
    yagiza
    Účastník (Participant)

raptor bandit je enduro, to vie predsa kazdy 😁

doctor ano stat sa moze vselico. zopar pravdivych pripadov motorkarov ktori az na mna jazdia ako ti z videa ( a lepsie)

1) isiel 20 mph (30 mph limit) na kruhovom objazde kde bol cerstvo vyliaty diesel. cca 2-3 litre, velka mlaka. nebolo ziadne varovanie, kedze sa to stalo par minut pred jeho prichodom. gsx-r 1000 odpisana on mal zlomenu klucnu kost na dvoch miestach

2) stala na cervenu na semafore. autobus do nej vpalil od zadu s tym ze ju nevidel. CBR 600RR nemala sancu, ona mala zlomene zapastie a dve rebra

3) svetelna krizovatka na kopci. on isiel z lava do prava, tirak isiel z hora dole (krizovatka je na kopci) motorkar mal oraznovu na zelenu a tak vystartoval. nedal ju na zadne, tirak mal oranzovu uz z dialky ale povedal si ze to este stihne. stihol trafit motorkara ktory bol na mieste mrtvy

4) stvorprudovy kruhovy objazd. nakladiak bol v zlom jazdnom pruhu ale namiesto aby pokracoval okolo a zaradil sa, povedal si ze si to sibne tam kde ma byt. samozrejme motorkara na R1 nevidel. vyklbene prave rameno, prava noha dolamana na styroch miestach a rebra pomliazdene.

5)ja som isla vstrednom pruhu kde som obiehala stojace auta. limit bol 30mph ja som isla 10mph. z bocnej cesty som videla ze stoji auto ktore cakalo aby islo na cestu. z nicoho nic vyletelo, bez toho aby sa pozrel ci nieco v strednom pruhu ide. nezaujimalo ho to kedze on isiel opacnym smerom. gpzka vyzerala jak padnuta, ja to vraj rozchodim. rozchadzam to dodnes. o dva tyzdne neskor navlas rovnaka havaria na presne tom istom mieste. semafor o ktorom sa vravelo ze sa tam da, lebo by tymto havariam zabranilo tam nie je dodnes.

6) a nakoniec. chlapik maj odjazdene vysse 20 rokov na rychlych motorkach a kedze jazdil stale na koleno, predaval gumy ludom ktory jazdili „turisticky“ ludia mu vraveli ze on na starobu alebo chorobu nezomrie. a naozaj na starobu a ani a chorobu nezomrel. …

herky
    Účastník (Participant)

Je to fakt parádna jazda. Krásne je pozerať sa na ňu. Až kým človek nezačne trošku rozmýsľať a dedukovať možné následky. Lebo naozaj to nie je len o tom, že to majú zjazdené, ale hlavne poriadna dávka šťastia. A bohužial si to väčšinou vypijú tí, ktorí sú len štatisti okolo toho. Videl som už podobné video, kde jeden francúz šiel po vonkajšom okruhu Paríža za plnej prevádzky 290 km/h a lámal svoje časové rekordy, až sa mu to raz nepodarilo a zostal tam. Tiež to mal zjazdené a mašinu perfektne ovládal.Jednoducho mu to vtedy nevyšlo.

doctor
    Účastník (Participant)

Vsak sama vidis ze aj ked sa niekto vlecie moze byt problem.

A dufam ze to nie je az take vazne.

yagiza
    Účastník (Participant)

zrazilo ho auto ked isiel po chodniku kupit noviny. vodic stratil kontrolu nad autom. alkohol tomu tiez dopomohol.

a takto by som mohla este zopar deprimujucich pripadov napisat. az na mna, vsetci jazdili rychlo ale v meste sa vzdy predpisy dodrzuju.

kiez by vsetci vedeli tak jazdit ako tito dvaja z videa, ze by mali to pozorovanie, kontrolu motorky avedeli citat cestu.

urcite t to niekto najde a da sem link na videa ktore sa objavili na motorajde kde sa dve telata na nejakych litrovych strojoch vybrali z topolcian niekde a svoje adrenalinove dobrodruzstvo si aj nafilmovali. to si pozri tu bezpecnost, ovladanie motorky a poziciu na ceste. potom si to este raz porovnaj stymto videom a budes vediet o com hovorim ked poviem, ze tito dvaja z Lorenzovho videa ma vobec neznervoznuju.

doctor
    Účastník (Participant)

[linka] – o takychto frajeroch hovorim

yagiza
    Účastník (Participant)

to je ale uplne ina kategoria motorkarov ako ti z videa zo zaciatku tejto diskusie.

plus na to tvoje video sa tiez celkom dobre pozera.len keby bola lepsia kvalita 😉

pandatn
    Účastník (Participant)

yagiza Tak tak. Nemám k tomu čo dodať. 😎

Cez mesto 60, mimo „plný kotel“. 😀

Pitbulka Keď vám tam ten orech behol, tak ste mali pridať a možno by ste ho preskočili. Alebo treba investovať do Akrapoviča a to už nikdy nebehne nikto. 😉

Mne 11 rokov dozadu podbehla babka na bicykli, ale to som nemal akrapoviča, ale letecký deň. 😠

DR. Záleží, čo trafíš pri páde. Keď riadne valíš, tak zlobe skôr ujdeš, čo ale neplatí v meste. Samozrejme nepôjdem 299km/h (viac mi tacho neukázalo, ale otáčky sa ešte posunuli o 250/min 😛 ) tam, kde som nikdy nevalil. Oči na stopky, chladnú hlavu, dobré pneu, platničky, nastavenú moto a čítať cestu a okolie a HLAVNE ROZMÝŠLAŤ!!!

doctor
    Účastník (Participant)

yagiza – keby sa s tych dvoch niektory vysypal povies to iste.Proste skoda pokracovat v tejto diskusii lebo sa navzajom nezhodneme.Pre mna su to sraci ktory ked sa rozdrbe na nejakom zvodidle tak budem maximalne nasrany lebo skoda zvodidla.A zase by sa to platilo z dani obycajnych ludi ktory s tymito frajermi nemaju nic spolocne.

yagiza
    Účastník (Participant)

doctor teraz urcite trepnem riadnu debilinu ale…

ten z tvojeho videa mam pocit ze ked sa predne koleso dotklo zeme, mal stracenu do urciteho stupna prednu brzdu, preto sa mu rokmital zadok. toto je hlavna zaciatocnicka chyba. by si sa divil kolko krat som to z videla na Cadwell park okruhu kde maju TheMountain so je strmy kopec. musis tam nabrat rychlost aby si ten kopec vysiel a hodi ta to do vzduchu. novacikovia spanikarcia a stlacia prednu brzdu. ked dopadnu, stane sa nieco podobne ako v tvojom videu ale s omnoho vacsou intenzitou.

ale aby som to zhrnula:

Lorenzove video: dvaja namakani chalani, ktori vedia ovladat svoje stroje, maju to odjazdene su zrucni a maju skusenosti a vo vsetkom isli na istotu nevidno ani najmensie zavahanie

tvoje video: amater ktory sa chcel predviest (mozno to bolo zinscenovane aby ho kamarat natocil) ale spanikarcil/zavahal a stlacil prednu brzdu.

porovnavas schopne s neschopnym. dakujem za diskusiu

yagiza
    Účastník (Participant)

pandatn ako sa tu v anglii hovori: 30 je 30, 40 je 40, 50 je 50 a potom je GLF (go like fuck) v meste ides rychlo policia ta strtka jak psa. ides mimo mesta/zastavanej casti, autostrade viacej ako mas (ja som isla 90, 96, 98 a 109 mph ked ma capli) a ked sa vies kajat dostanes len prednasku a pohrozenie prstom.

🙂

yagiza
    Účastník (Participant)

pre vsetkych co si myslia ze ti dvaja z videa na zaciatku jazdia nebezpecne

[linka]

pandatn
    Účastník (Participant)

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

motokocur
    Účastník (Participant)

no to posledné video nic moc,toto je maximalne bezpečné.Ak ste si pozreli posledné video tak slovenský motorkári sú najbezpečnejší jazdci na svete… Čakám protiútok

doctor
    Účastník (Participant)

yagiza – porovnavam primitiva s primitivom

motokocur – ak su vsetci slovensky motorkary taky fasa chalani jak na videu tak su naozaj najbezpecnejsi

pitbulka
    Účastník (Participant)

motokocúr , súblasím s tebou… jazda na poslednom videu nebola ničím nebezpečná… 🙂

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 61 až 75 (z celkového počtu 86 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri