Preco to slovo hovado??kto je vlasne hovado??
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Preco to slovo hovado??kto je vlasne hovado??
- This topic has 45 odpovedí, 19 hlasov, and was last updated pred 17 years, 1 months by pogicko.
-
AutorPríspevky
-
8. novembra 2007 o 22:26 #77549SaniÚčastník (Participant)
Tak vám teraz rozpoviem rozprávočku. Kedysi bol na nete termín nejakého stretnutia pri Hrone. My sme mali vodákov kamarátov kúsok vedľa a tak sme sa pritúlali v sobotu. Pekné bolo to, že ahoj, a keď sme zložili plembáky tak bolo "dobrý deň" , kua, nevykajte nám. Spinkať sme tam zostali partia ktorú dozorovalo káčatko. Donieslo nám ešte v noci pitie, a táto baba to mala hodiny šlapania. do dnes sa klaniam. Káčatko utieklo do Európy, nepodarilo sa nám stretnúť.
Prišli ďalšie akcie, nie TUC, TUC ale stretká. A to je o nás. Na Remate vznikli opatrné Hovadá, postuone sa to našich akciách vyvíjalo. Ano, to je ono. To sme my. Postupne na ďalších akciách sme to dotiahli až do dokonalosti. A teraz sme tu. 😀8. novembra 2007 o 22:32 #77550SaniÚčastník (Participant)Exe, vieš o čom píšem a že nekecám. Napíš len také malé že OK. Aby som mohol kľudne spinkať. 😉
8. novembra 2007 o 22:53 #77551HeavyÚčastník (Participant)K dokonalosti sme to zatiaľ nedotiahli – vždy sa dá vypiť viac, vždy sa dá viac hulákať…vždy je čo zlepšovať… 😈
Ale poďme k veci, spomenul si prvé Exebat stretko – potom ďalšie a teraz Silvester – ono sa to riadi tak nejako "samo", niekto niečo navrhne a ide sa…žiadne veľké plány päťročníc. Myslím si, že je to celé o tom chaose a neorganizovanosti…zastávam názor, že akýkoľvek pokus vytvoriť a usporiadať akúsi "hierarchiu" bude mať z dlhodobého hľadiska kontraproduktívny efekt. Fungujeme už v podstate viac ako dva roky a pokiaľ zoberiem účasť na Exebatoviciach a Motopárkoch, tak až na niekoľko "skalných" Hovád sa táto zostava v širšom pohľade dosť menila, niektorí prišli, niektorí sa stratili z dohľadu, preto si myslím, že koho to baví a urobí si na to čas, ten sa akcií zúčastňuje a snažiť sa to akýmkoľvek spôsobom organizovať, asi prínosom nebude. Samozrejme, že sa jedná výhradne o môj subjektívny názor a ak Hovadá rozhodnú inak, bude to tak…
PS: Hovadá vznikli ďaleko pred Rematou a k tomu slovu "opatrné Hovadá" asi toľko, že nás na Remate už asi nechcú vidieť…asi preto, že sme boli tichí a slušní… 😀 😀 😀
PS:…konéééé voz…za 4,50… 😉8. novembra 2007 o 23:16 #77552FurbyÚčastník (Participant)Treba aj nejaké preukazy a vstupné testy s psychotestami pre posúdenie odbornej spôsobilosti… 🙂
ináč, už by ste mohli zobrať aj mňa do klubu, nechcem byť čierna ovca…
PS: a čo že som čierny! 😎8. novembra 2007 o 23:17 #77553HeavyÚčastník (Participant)Furby 😀 😀 😀 Psychotesty? Nikto by neprešiel… 😈
8. novembra 2007 o 23:19 #77554FurbyÚčastník (Participant)Heavy akože nie… ja určite 🙂 😇
9. novembra 2007 o 1:11 #77555klasikÚčastník (Participant)Ja súhlasím s Heavym, možno je to aj preto že mám v sebe momentálne neaké to promile, ale dáva to logiku,
Ako chcete organizovať HOVADÁ??? veď to je absolutizmus9. novembra 2007 o 5:38 #77556XmenÚčastník (Participant)Aj ja chcem byt hovado 😁 ved aj doma ma tak uz zopar vikendov volaju 😀 😇
9. novembra 2007 o 7:38 #77557amazonkaÚčastník (Participant)Snáď by ste nechceli byť MC HOVADA? 😶 😶 😶
Vtedy zrevem slovami klasika /s malým k/… kto kradmou rukou rukou siahne na moju SLOBODU…. 😈
Veď preto sa nám to tak páči, že je to o slobode neee? 😎9. novembra 2007 o 16:41 #77558kukyÚčastník (Participant)Heavy ja ako predseda tyranych muzov,verejne vyhlasujem,ze sme vzdy boli,sme a budeme patrit pod HOVADSKU ELITU. 😈 Vedenie KTM verejne prehlasuje,ze sa este ma co ucit od najvyssich HOVAD a vzdy bude respektovat nasho predsedu HEAVYHO a kralovnu AMAZONKU. 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 A AJ TAK POJEBALI KONE VOZ 😈 😈 😈
9. novembra 2007 o 17:59 #77559jybkaÚčastník (Participant)Moja mamca sa vzdy dobre nasmeje,ked jej poviem,ze na tejto stranke su same hovada s hovadskymi akciami…. 😁 😁
aj ked teraz budem mat A-cko,motoparky to istia…. 🙂 😉10. novembra 2007 o 11:47 #77560SaniÚčastník (Participant)🙂
10. novembra 2007 o 16:42 #77561pogickoÚčastník (Participant)Ech ale ste sa dako rospisali…
ked tak vsedci o hovadach, no tak neake to triko by sa zislo ku drevu…
kto by rad take tricko??
ze vybavim….. 😎10. novembra 2007 o 18:57 #77562ZOMBYÚčastník (Participant)Aq na to tricko si dajte kazdy svoju fotku a ste jasny! potom sa ozerte pomente si tricka a ste hovada! 😁
11. novembra 2007 o 11:49 #77563pogickoÚčastník (Participant)Hm tak clovek sa tu cosik pita a nic??ignorancia??
sak ste hovada, nie??TAK KTO CHCE TO TRIKO
Hm asi nik ked sa zdrzujete komenatra/alebo sa sa sekla stymi hovadami?? -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.