Rezanie PLEXI skla
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Rezanie PLEXI skla
- Toto téma obsahuje 27 odpovedí, 13 hlasov, a bola naposledny upravená pred 17 rokmi, 11 mesiacmi od
italofighter.
-
AutorPríspevky
-
7. marca 2007 o 7:09 #71907
reeko
Účastník (Participant)cbr900 jake racingove? ja chcem material.. 😁
7. marca 2007 o 7:32 #71908cbr900
Účastník (Participant)reeko tie používajú len superšporty…. racingové má oproti klasickým seriovým menšiu bublinu vpredu kvôli airodynamike….posielam foto pre porovnanie…. seriové [linka] a racingové s bublinou [linka] … bližšie info by ti vedel dať Lorenzo , keďže jazdí len okruhy 🙂
… materiál? neviem, či ho dokážeš ohnúť (za studena) do požadovanej formy…
7. marca 2007 o 8:14 #71909reeko
Účastník (Participant)cbr900 asi sme sa nepochopili.. potrebujem kupit obycajnu tabulu prexiskla.. a nepotrebujem ju obybat.. nema to byt na stit na motorku… 😁
7. marca 2007 o 8:46 #71910cbr900
Účastník (Participant)reeko jáááj….akože u nás v "dedine" sa to dá bežne kúpiť v sklenárstve….každé lepšie sklenárstvo by mali mať tabule plexi skla
7. marca 2007 o 12:14 #71911reeko
Účastník (Participant)cbr uz som dostal echo ze aj v baumaxe maju tak pozrem tam 😁
8. marca 2007 o 6:38 #71912cbr900
Účastník (Participant)reeko daj potom vedieť ako si dopadol 😉
26. marca 2007 o 19:57 #71913radoo
Účastník (Participant)Lexan je len obchodny nazov spolocnosti general elektric. Inak sa to vola polykarbonat a pokila to nebude general electric zozenies ho za 50percent ceny
14. mája 2008 o 5:50 #71914plexicentrum
Účastník (Participant)Ahojky slovensko :o) primo od pramene plexi muzete rezat do sily 4 mm nozem typ napisu tem koho to bude zajimat konkretne dl potom na cirkularce rezat tvarove muzete pouzit primocarou pilu s platkem se sikme brousenymi zuby bez predrezu .kazda vec ma sve kazdopadne co se tyka stitu na motorku mate moznosti 3 a to bud plexi
polykarbonat a nebo pet .vyhoda plexi da se lestit kdyz ho poskrabete dobre tvarovat za tepla.nevyhoda pri narazu se stipe a muze vas poranit.polykarbonat vyhoda je nerozbytny a razuvzdorny tudiz bezpecny pri padu ,nevyhoda v pripade poskrabani nejde moc vylestit a je o proti plexi vice nachylnejsi k poskrabani
pet velice snadny k ohybani za nizkych teplot lehke skrabance i hlubsi vrypy se daji vytahnout do roviny fenem .je vsak nejvice nachylny k poskrabani ,cenove je to asi tak plexi s petem na stejno polykarbonat je drazssi na stity zaejte plexi lite ,extrudovane je sice lacinejsi ale ma vetsi vnitrni pnuti tudiz nachylnejsi k praskani ,polykarbonat zadejte s uv ochranou z obou stran jinak vam muze do roka ci dvou zezloutnout pripadne zbellat.pet take zadejte s uve ochranou z obou stran ,vsechny uvedene materialy jsou jek pruhledne tak i s ruznym zabarvenim.a pozor ne trhu je jeste jeden material ma skratku ps neboli polystyren delaji se z nej prevazne treba krabicky na cd ten nebrat je krehky a neodola mrazu a rychle starne zloutne a vubec ten se hodi tak do sprchoveho kouta :o)) to je vse :o) chceteli vedet vic ptejte se … pa14. mája 2008 o 5:58 #71915cazzo
Účastník (Participant)Možete si ho dať vyrobiť,nedávno som zhánal a mam kontakt na p.Jakubíka v Bytči .Vraj vyrobí hocijaku hrúbku farbu aj ohnutie.Nakoniec som kupil u Loisa,ale môžete skusiť tel: 0908 033 475
14. mája 2008 o 9:54 #71916Puco
Účastník (Participant)Lexan(polykarbonát) – Margard…špecialna povrchová úprava proti poškriabaniu a rôznym rozpúšťadlám(benzín, acetón…), ale je teda drahší ako základný s uv ExellD.
Inak, už nie je divízia plastov General Electric Plastic ale po novom Sabic innovative Plastic(celé to kúpili arabáči).
Dá sa to rezať kotúčom alebo priamočiarou pílou, s kotúčom/plátkom na plasty alebo farebné kovy, len hrany nevyleštíte, zostnú po leštení také matované.14. mája 2008 o 9:57 #71917Puco
Účastník (Participant)REEKO – firma Remaplast, Vranovská 4, Bratislava sa špecializuje na predaj plexiskla, rôzne farby a formáty.
14. mája 2008 o 10:59 #71918reeko
Účastník (Participant)Hosi ta tema je rok stara.. pomaly si uz ani nepamatam na co som to chcel.. ale diky… kupil som nakoniec v baumaxe 😁 😎
15. mája 2008 o 4:26 #71919italofighter
Účastník (Participant)Aj ked je stara ta tema rok strany plexa a myslim ze aj lexanu po rezani vylestite tak ze ich zahorite normalne horakom z acelytenovych flias jemne nastavenym plamenom a opalenim ostanu krasne cire mam z vlastnych skusenosti a k tomu rezaniu v nemenovanej firme pouzivali frezu a ta dokazala rezat od 2 do 25 mm takze ak by niekto potreboval kontakt na tu firmu staci povedat
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji