SILVESTER 2007 !!!!
- This topic has 303 odpovedí, 44 hlasov, and was last updated pred 17 years by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › SILVESTER 2007 !!!!
Monty prisla ti posta?
cbr900 to je ta sestra co mi ju puma spominala? 🙄
ze ja niesom doma 😕
Monty bohuzial zmena planu…prichod hlasime v sobotu doobeda 😠
kuky nevymýšľaj! 😟
Vzhľadom na predpokladaný počet zúčastnených (zámerne nepíšem Hovád, aby sa niektorí neohradili, že nie sú Hovadá 😀 ) tipujem celkový priebeh akcie nasledovne:
– piatok – komorný priebeh… 😇
– sobota – brutálna Hovadská akcia… 😈
PS: …ale fakt by ste mohli prísť už v piatok… 😉
Heavy komorný???? myslíš naj…ý pod obraz boží???? 😁 😁 😁
Monty 😀 😀 Ty jedno Hovado, všetko musíš vykecať… 😁
Heavy .. a budeme spať v komore 😁 😁 😁
Monty 😶 😶 komoru si mi minule neukazoval 😀
Monty – v komore, to akože v komore pri kuchyni? Otvoríme oči a… klobásky, slaninka, chleba, guláš, rezne, syr, kyslé uhorky, nakladaná paprika v oleji, feferónky, horčica, údené mäso, zemiakový šalát, kapustnica, pivo, zemiakové hranolky, pečené kurča, borovička, bábovka, štedrák, kakao, puding, piškóty a samozrejme jahody.
😀 To bude ohromné… 😈
PS: musím Ti ešte povedať tajomstvo, dnes som len tak náhodou skočil na váhu a 112 kg…a to ešte neboli vianoce… 😀 😇
Heavy 😀 😀 😀 pôjdeš aj so mňou do komôrky na jahody? 🙄 😘
😀 😀 😀
Heavy no budem sa snažiť aby bolo všetkého dosť… ako na Nový rok tak po celý rok.. 😁 😁
Furby – s Tebou pôjdem aj na kraj sveta – a viem, že tam budeme skôr, pretože opäť stratíš platničky… 😀
9. strana – Vy ste fakt Hovadá… 😘 😀 😀 😀
Heavy načo platničky?? brzdy sú iba pre lúzerov… 😎
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |