SILVESTER 2007 !!!!
- Toto téma obsahuje 303 odpovedí, 44 hlasov, a bola naposledny upravená pred 18 rokmi, 7 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › SILVESTER 2007 !!!!
Super diskusia o jahodach?
Furby Späťáky sú pre zbabelcov a brzdy používajú iba bojkovia… 😈
Sused – A Ty sa nezabudni prihlásiť včas na silvestra, aby bolo dosť borovičky. Prihlášku príjme MONTY, alebo choď k tomu Hovadu čo býva o dva domy od Teba a potvrď účast… 😉 (dovoz a odvoz zabezpečený)
A existuje oficialna prihlaška? Ja by som ju rád vyplnil
Sused oficiálna čo??? 😶 😀 😀 😀
Sused Oficiálna prihláška samozrejme existuje. Postup je nasledovný – do tejto diskusie napíšeš nasledovný text: "Ja Hovado Sused sa zúčastním Silvestra 2007 v termíme od piatku až do nedeléééé, do nedeléééééééééé, do nedelééééééééé".
PS: ak dodržíš nasledovný postup, tak je to vopred vybavené a schválené…HOWGH…AMEN… 😁
Furby tak nič ja som to len skúšal, ale taká prihláška na silvester hovád nemusí byť zlá,nie? 😉
Furby 😀 Sused neustále niečo skúša…napríklad, niekoľkokrát za týždeň sa skúšame zborovičkovať a …KUA…sem-tam sa nám to aj podarí… 😀
09.11.2007
Takže predbežný zoznam prihlásených …
Šani + Vierka
Amis + Amiska
Temny + Santal
Dračiato + Keny od soboty
CBR900 + Puma od soboty
Kuky + Pitbulka od soboty
Kikena
Amazonka + Oskar
Heavy
Blueeyes
Lanie
Vampirelady
CBR900RR
Mayor
Furby
Pedros + Erik od soboty
Wewe + Daro
Stingi +Vlastička + Goro
Norbi + 1 od soboty
Milky + 1
Doctor od soboty
Siuzen
Crazyman
Venco od soboty
Farár + 1
Sused
.. ak sa niečo zmenilo dajte mi vedieť…
A nerozmyšlali ste aj nad členskými preukazmi? 😀
Sused 😀 😀 😀 …tak a si na zozname – vidíš, stačilo sa iba ozvať… 😁 😈
Sused – členské preukazy? Pozri diskusiu vo fóre: "Preco to slovo hovado??kto je vlasne hovado??"
Psychotesty by som aj ja asi vylucil ale preukazy a tričká nie sú zlý nápad. si predstav ked budeš policajtom ukazovať vodičák a hned pri ňom člensky preukaz 😀
Sused my byrokraciu nemáme radi… 😁
Heavy niekoľkokrát za týždeň? to je mak, treba raz… ale v kuse 😎
kua ešte stále som na tom čiernom zozname? 😁
Sused 😀 😀 Čo preukaz, ja som im minule ukázal techničák od druhej motorky a v tej chvíli pochopili, že majú dočinenia s Hovadom a hodili rukou a poslali ma preč… 😀
PS: No nechcem vidieť tie fotky na členských preukazoch, to by bola iná káva, ako na občianskom… 😈
Radi by sme sa od soboty pridali aj my – len este nemam zabezpecene strazenie deti a kuky s pitbulkou musia presvecit moju zenu . 😇
Sameho ma nechce pustit 🤐
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |