SILVESTER 2007 !!!!
- Toto téma obsahuje 303 odpovedí, 44 hlasov, a bola naposledny upravená pred 18 rokmi, 7 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › SILVESTER 2007 !!!!
Ak sa nic nepojebabre, tak by som dosiel silvestrovat v sobotu. Tri silvestre v roku som este nemal 😎
Inac doctor ako sa tam ides dopravit v sobotu?
07.11.2007
Takže predbežný zoznam prihlásených …
Šani + Vierka
Amis + Amiska
Temny + Santal
Dračiato + Keny od soboty
CBR900 + Puma
Kuky + Pitbulka
Kikena
Amazonka + Oskar
Heavy
Blueeyes
Lanie
Vampirelady
CBR900RR
Mayor
Furby
Pedros + Erik od soboty
Wewe + Daro
Stingi +Vlastička + Goro
Norbi + 1 od soboty
Milky + 1
Doctor od soboty
Siuzen
Crazyman
Venco od soboty
.. ak sa niečo zmenilo dajte mi vedieť…
Monty – človeče, to je zoznam – samé Hovado 😀 😀 😀 😀
Venco – ak sa nado mnou zlutuje panko Pedros rad dojdem s nim.Ak nie tak skusim stopovat.
Monty – vidim to na paradnu akciu.V piatok na nocnej budem mysliet na Staru Horu a hovada v nej.
Monty – aby som ti spacak nestrcil niekde!
Vierka – na Sana nezabudnem lebo sa mi lubil ako vstal a spal po sediacky ako keby nic.
Furby – som vedel ze si kamos a nezbijes ma len tak pre nic za nic.
doctor … to nie ja to Heavy….. 🤐 🤐 🤐 … udavač udavač 😁 😁 😁
😶 😶 pivo postel, co ja viem..pivo postel hmmm
Monty … nastala zmena plánu (viac v súkromnej pošte) … prídeme len v sobotu poobede (podvečer) mrknúť a ako posilu donesieme Puminu sestru (ak bude súhlasiť) … v neskorých (ranných) hodinách sa vraciame domov…
doctor … vidíme sa v sobotu večer 😉
Kuuurva tolko fasa hovad 😶 po kope na silvestra 😎 Monty dopis ma na supisku pls.
Pridem v piatok ale pit nebudem, "doktor" mi zakazali 😠
Mozno ze na novy rok rano si pollitra tequily daaam 😀
cbr900 😈 😈 😁
Matooo tak sa po ceste zastav u mna doneses odskodne za lupenie v revire a ja ti ukazem ako sa doktor milel v diagnoze! 😁
Matooo neplač že ti doktor zakázali piť 😁 aj mne zakázali a pozri som stále tu a robím podľa mňa väčšie sprostosti ako keď som pila 😁 😁
blueeyes ty mi neukazes nic ako sa ponuka ZOMBY 😉 😁 ..ked uz radsej zastavka u teba ako u ZOMBYHO 😛
Inac tak to sme dvaja, lebo ani u mna miera vykonanych sprostosti nie je v priamej umere s mnozstvom vypiteho alkoholu 😈
monty a mozem si doniest kravatu aj ja? 🙄 kupila som si totiz ku kosely taku peknu 😁 😁 😁 😁
heavy 😁 😁 😁 😁 😁 🙄 🙄 🙄 🙄 no dakujem pekne ved pockaj 😈 😇 😇
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |