Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Stretnutie Motorkárov v Jasenskej Doline
V mene hlavného organizátora si Vás dovoľujem pozvať na neoficiálny nultý ročník Stretnutia motorkárov v Jasenskej Doline, ktoré sa uskutoční 15. a 16. júla pri penzióne Babia Hora v Jasenskej Doline. Čaká vás príjemná párty v spoločnosti motorkárskych nadšencov , posedenie pri pivku a guľáši, súťaže a kopec dobrej nálady.
!!!!!!!!!! VSTUP JE ZDARMA !!!!!!!!!!!!!!!!!
TERMÍN: 15.-16.7. 2005
MIESTO: Penzión Babia Hora, Jasenská Dolina
PROGRAM:
Piatok: stretnutie a zoznámenie, posedenie a pokecanie pri pivku
Sobota: gulasik , pivko, sutaze, spanila jazda po Turci a ine prekvapenia
MAPA:
[linka]
Viac informácií si pýtajte odo mňa na ExebatChat-e alebo na mailovej adrese mtweb(z)mtweb.sk
Tešíme sa na vašu účasť
Chloro
na babiu horu nejdem to bude isto feministický vrchol :60: , keď sa to bude konať na chlapskej hore ok to sa pridám :78:
:76: ZOMBY
..pocul som ze su tam krasne baby.. 🙂
kua tak nic ☹️
ja tam tiez nejdem..z roboty ma nepustia 😠
No ludia, to bude urcite super, bazen, hudba, motorky a nejaky ten chlast. Prijemne prostredie a pocasie ma byt fajn.
See U!
Jeeej, ja sa pridaaam!
to bude akcia aku este jasenska dolina nezazila.a co je najlapsie ze vstupne je zadara.tak co ideme do toho.
Počítajte so mnou, sedím pri okne 😁
Ja by som potvrdil svoju ucast, ale az v neskorsich piatocnych hodinach, samozrejme ak nebude prsat. Ak budu dake dievcence tak nebudem namietat a chlast do batohu daky napracem.
Huraaaaaa konecne nieco pri Martine jasne ze pridem 🙂 )))))
Kua ale ta cena ze 1200 SK za noc ☹️
Spat sa bude v stanoch na luke pri penzione, zadarmo bejby 🙂
To vazne stoji noc v penzione 1200 SK?? To su asi k tej cene uz priratane dake dievky na noc a kopu chlastu.
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |