Connect with us

TA Rh+ stretnutia

Domov Diskusné Fóra Zrazy a akcie TA Rh+ stretnutia

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 121 až 135 (z celkového počtu 220 )
  • Autor
    superflanker
    Účastník (Participant)

Radšej sa kuknite čo ten vták píše na MR.. 😟

krivoklat
    Účastník (Participant)

Vlastička, neviem ako ďaleko si od Quanta, ale verím, že dnes ešte určite budeš k nemu tak blízko, aby si mu tresla panvicou po hlave, nech sa mu tie vtipné nápady, čo píše na MR do našej témy vyparili z hlavy…….

🙄 😟

krivoklat
    Účastník (Participant)

Flanky, ved vidím…. a silno uvažujem, že kam ho dáme spať v piatok, ked príde……

uvažujem o studni, v lepšom prípade Belova búda …… 🤣 🤣 🤣

vanilka
    Účastník (Participant)

Pred piatimi minútami to tam vraj vyriešil jednorazovo…žiadne zoznamy…žiadne linky.. idem sa tam kuk.. sedí tu teraz vedľa mňa, ale nemá okuliare,tak aj tak nevidí čo píšem 😉 . o lieskovcoch teda 🤐 , ved sa aj tak ukazovali, že budú plesnivé, nie? 😈

krivoklat
    Účastník (Participant)

To teda vyriešil……..

vanilka
    Účastník (Participant)

Ejha!!! keď to chlapci uvidia, môže si Quanto drevený spacák chystať, lebo ho určite zabijú 🤣 , nuž zbohom Quanto, bolo mi s Tebou ozaj dobre.. budeš mi chýbať, Zlatko 😠

krivoklat
    Účastník (Participant)

🤣 🤣 🤣 🤣 ………..Vanilka neboj, uvidíš, že Ti bude lepšie…. 🤣 🤣 🤣

vanilka
    Účastník (Participant)

A to som práve dnes kúpila novú keramickú panvicu 🤣

krivoklat
    Účastník (Participant)

Hahaaaa, ved to máš super, ked máš novú panvicu, tú starú môžeš na ňom ešte využiť…. 😁 😁 😁

daj si záležať na prvom údere, nech sa dlho netrápi

superflanker
    Účastník (Participant)

Asi ho niekam "voľne pohodíme" 😈

LOCKE
    Účastník (Participant)

Ajjáj, tak rád by som aspon na cvílu prišiel, ked už ste mi vysvetlili to TA Rh+ a nie som úplný mimoň , rád by som k avatarom priradil aj reálne tváre. Teda ak nemvadí že TA som nikdy nevlastnil 😉 , doteraz som

radšej nepísal či príjdem lebo ten dátum je fakt kritický a práve dnes sa moje najčernejšie predstavy naplnili.

Spoluhráč z hokeja sa stal dnes novopečeným otcom a v piatok musíme svorne zapiť píchod malej Lujzy na svet , nech je krásna a zdravá , to sa musí ! A ešte mi dnes otec oznámil že jeden z našich vinohradov už je

najvyšší čas obrať, a jedine táto sobota prichádza do úvahy ☹️ 😟 😠 , tak a som v prdeli jak Polsko v 39.

Už som do seba od žialu nalial pol flaše 12 ročného kráčajúceho DŽonyho a žiadne riešenie som nenašiel.

Jedine že by ste akceptovali moju prihlášku na sobotu večer s ? pre prípad že by som to nedal. 😶

Ak by som v sobotu zorganizoval všetko tak aby som skončil v dákom rozumnom čase , tj obrané, pomleté, oprešované a spratané , určite by som veľmi rád prišiel. Ale to je fakt utópia. Klátik , myslíš že by som mohol doraziť ak teraz neviem na isto potvrdiť účasť 😇 😇 😇

helmutko
    Účastník (Participant)

Helmutko here.. krivoklatik, pozvanka pre mna stale plati? 👋

btw. zda sa ze tu je uz pol motoridu 😁

krivoklat
    Účastník (Participant)

Ajjáj páni, no doraziť môžete, jasné, kedy sa ako komu podarí, no spanie je už len v stanoch, prípadne v aute, lebo som už všetky kúty na posteliach i na zemi obsadil…….

ba dokonca som včera v krčme zaregistroval aj nejaké objednávky na izby v penzione, tak tu bude naozaj "narváno"

ak bude pekne, tak super, môžeme sa povalovať vonku po tráve, no ak by pršalo, presunieme sa v piatok do toho penzionu……no v sobotu budeme musieť vydržať u mňa na dvore, lebo sa varí guláš a v penzione je nejaká akcia

vanilka
    Účastník (Participant)

Klátik , nestras s dažďom, pršať nebude….jedine že by snežilo 😈

krivoklat
    Účastník (Participant)

Vlastička, ved toto, ráno bolo zamrznuté………

ešte napíš, s kým chceš v sobotu spinkať, tomu pridelím v piatok širšiu postel, aby Ti ju strážil….. 😘

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 121 až 135 (z celkového počtu 220 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri