TA Rh+ stretnutia
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › TA Rh+ stretnutia
- This topic has 219 odpovedí, 21 hlasov, and was last updated pred 10 years, 11 months by bacaono.
-
AutorPríspevky
-
2. októbra 2013 o 19:30 #92956superflankerÚčastník (Participant)
Radšej sa kuknite čo ten vták píše na MR.. 😟
2. októbra 2013 o 19:32 #92958krivoklatÚčastník (Participant)Vlastička, neviem ako ďaleko si od Quanta, ale verím, že dnes ešte určite budeš k nemu tak blízko, aby si mu tresla panvicou po hlave, nech sa mu tie vtipné nápady, čo píše na MR do našej témy vyparili z hlavy…….
🙄 😟
2. októbra 2013 o 19:33 #92960krivoklatÚčastník (Participant)Flanky, ved vidím…. a silno uvažujem, že kam ho dáme spať v piatok, ked príde……
uvažujem o studni, v lepšom prípade Belova búda …… 🤣 🤣 🤣
2. októbra 2013 o 19:33 #92962vanilkaÚčastník (Participant)Pred piatimi minútami to tam vraj vyriešil jednorazovo…žiadne zoznamy…žiadne linky.. idem sa tam kuk.. sedí tu teraz vedľa mňa, ale nemá okuliare,tak aj tak nevidí čo píšem 😉 . o lieskovcoch teda 🤐 , ved sa aj tak ukazovali, že budú plesnivé, nie? 😈
2. októbra 2013 o 19:37 #92964krivoklatÚčastník (Participant)To teda vyriešil……..
2. októbra 2013 o 19:38 #92966vanilkaÚčastník (Participant)Ejha!!! keď to chlapci uvidia, môže si Quanto drevený spacák chystať, lebo ho určite zabijú 🤣 , nuž zbohom Quanto, bolo mi s Tebou ozaj dobre.. budeš mi chýbať, Zlatko 😠
2. októbra 2013 o 19:40 #92968krivoklatÚčastník (Participant)🤣 🤣 🤣 🤣 ………..Vanilka neboj, uvidíš, že Ti bude lepšie…. 🤣 🤣 🤣
2. októbra 2013 o 19:44 #92970vanilkaÚčastník (Participant)A to som práve dnes kúpila novú keramickú panvicu 🤣
2. októbra 2013 o 19:46 #92972krivoklatÚčastník (Participant)Hahaaaa, ved to máš super, ked máš novú panvicu, tú starú môžeš na ňom ešte využiť…. 😁 😁 😁
daj si záležať na prvom údere, nech sa dlho netrápi
2. októbra 2013 o 19:48 #92974superflankerÚčastník (Participant)Asi ho niekam "voľne pohodíme" 😈
2. októbra 2013 o 20:58 #92976LOCKEÚčastník (Participant)Ajjáj, tak rád by som aspon na cvílu prišiel, ked už ste mi vysvetlili to TA Rh+ a nie som úplný mimoň , rád by som k avatarom priradil aj reálne tváre. Teda ak nemvadí že TA som nikdy nevlastnil 😉 , doteraz som
radšej nepísal či príjdem lebo ten dátum je fakt kritický a práve dnes sa moje najčernejšie predstavy naplnili.
Spoluhráč z hokeja sa stal dnes novopečeným otcom a v piatok musíme svorne zapiť píchod malej Lujzy na svet , nech je krásna a zdravá , to sa musí ! A ešte mi dnes otec oznámil že jeden z našich vinohradov už je
najvyšší čas obrať, a jedine táto sobota prichádza do úvahy ☹️ 😟 😠 , tak a som v prdeli jak Polsko v 39.
Už som do seba od žialu nalial pol flaše 12 ročného kráčajúceho DŽonyho a žiadne riešenie som nenašiel.
Jedine že by ste akceptovali moju prihlášku na sobotu večer s ? pre prípad že by som to nedal. 😶
Ak by som v sobotu zorganizoval všetko tak aby som skončil v dákom rozumnom čase , tj obrané, pomleté, oprešované a spratané , určite by som veľmi rád prišiel. Ale to je fakt utópia. Klátik , myslíš že by som mohol doraziť ak teraz neviem na isto potvrdiť účasť 😇 😇 😇2. októbra 2013 o 22:17 #92979helmutkoÚčastník (Participant)Helmutko here.. krivoklatik, pozvanka pre mna stale plati? 👋
btw. zda sa ze tu je uz pol motoridu 😁3. októbra 2013 o 5:40 #92980krivoklatÚčastník (Participant)Ajjáj páni, no doraziť môžete, jasné, kedy sa ako komu podarí, no spanie je už len v stanoch, prípadne v aute, lebo som už všetky kúty na posteliach i na zemi obsadil…….
ba dokonca som včera v krčme zaregistroval aj nejaké objednávky na izby v penzione, tak tu bude naozaj "narváno"
ak bude pekne, tak super, môžeme sa povalovať vonku po tráve, no ak by pršalo, presunieme sa v piatok do toho penzionu……no v sobotu budeme musieť vydržať u mňa na dvore, lebo sa varí guláš a v penzione je nejaká akcia
3. októbra 2013 o 6:33 #92982vanilkaÚčastník (Participant)Klátik , nestras s dažďom, pršať nebude….jedine že by snežilo 😈
3. októbra 2013 o 7:05 #92984krivoklatÚčastník (Participant)Vlastička, ved toto, ráno bolo zamrznuté………
ešte napíš, s kým chceš v sobotu spinkať, tomu pridelím v piatok širšiu postel, aby Ti ju strážil….. 😘
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.