TA Rh+ stretnutia
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › TA Rh+ stretnutia
- Toto téma obsahuje 219 odpovedí, 21 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 rokmi, 3 mesiacmi od
bacaono.
-
AutorPríspevky
-
25. septembra 2013 o 6:00 #92783
egres2
Účastník (Participant)Hmm.
Že Diakovce ale gde v tých diékovciach:
Opýtam sa na MNV súdružky.25. septembra 2013 o 6:59 #92785WIKINO
Účastník (Participant)Ná šak to neni ďalako. / AD / ak dožijem / som tam aj s Wikou, síce niektorých poznám , ale aspoň spoznám ďalších. Zatial dovi a dopo 👋
25. septembra 2013 o 8:19 #92787bacaono
Účastník (Participant)Hehe…. na awiaride mi niekto bez mojho pricinenia zmenil avatar z "user banned" naspät na baču. 🤣
25. septembra 2013 o 13:37 #92789krivoklat
Účastník (Participant)Egreš báči, máš niekde súkromnú správu zo "súradnicami"
25. septembra 2013 o 13:54 #92791egres2
Účastník (Participant)Hmm.
Mám niekoľko otázok.
-ak bude všetko na ľavej strane prečo mám odbočovať do prava?
-Neviem ako sa stavia stan z trávy.
-Nemám psobiu. Doma mám 5 tich psov z ktorých sa dá poskladať jedna doga.
-Ak stihnem priletieť s Avigňonu v piatok večer tak prídem v sobotu na obed.
-Ak stihnem let a priletím v piatok na obed aj tak prídem v sobotu na obed.
P.S.: Uvar prosím ťa ten guláš presolený a nechutný aby mi v sobotu zostala nejaká porcia.25. septembra 2013 o 14:24 #92793krivoklat
Účastník (Participant)– pravičiari odbočujú doprava, to nevieš?
– guláš sa varí až v sobotu, budem ho variť chvíľu bez ohňa, tak to stihneš
– stan Ti požičiam….25. septembra 2013 o 15:26 #92795superflanker
Účastník (Participant)Klátik: môžem si rezervovať miesto na zemi v šatniku? či? 😇
25. septembra 2013 o 15:27 #92797krivoklat
Účastník (Participant)Flanky, jasné, trošku schudni a zmestíš sa… 🤣
25. septembra 2013 o 17:01 #92799kingston
Účastník (Participant)Tesim sa na vas, na starcov aj na soplakov 😀 .
A nepovedzte si vsetko uz v piatok a v sobotu, aby som sa aj ja nieco nove dozvedel.
Jozko a si zajtra v Deákovciach? Vecer sa zastavim na tú kávu instantnú, ummelú 😛 😀. A neprezrad nikomu, tusim pridem na bycygly lebo idem predtym ku kamosovi pre jednu dve flasticky marhulovice co mi vypalil 🙂 😉 👋
25. septembra 2013 o 17:13 #92800superflanker
Účastník (Participant)Kamaráde, ešte aj fuga ostane…zámysel mám síce pekný, ale bohvie kde zostanem voľne pohodený 😁
25. septembra 2013 o 17:17 #92802krivoklat
Účastník (Participant)Ati báčik, mal by som tu byť, kludne prídi, keby som tu nebol, opatrne spusti marhulovicu do trávy v zahrade, psov sa neboj, to sú abstinenti, hoci neviem prečo….. 🤣
25. septembra 2013 o 17:45 #92803zooo
Účastník (Participant)Ja tu vlozim este jeden Klatikov prispevok, ktory je hutny na informacie
szia mládežníci!!!!!
tak o mesiac, približne sa vidíme, máte nejaké otázky?zabezpečím guláš, minerálku, pivo /1,5 litrové flaše/, chlieb – to aby ste nemuseli na motorkách vláčiť ťažké veci
stretnutie môže začať už v piatok podvečer, ochutnávkou miestnych domácich klobás, slaninky a iného, čo si kto prinesie
v sobotu sa od rána pokračuje varením gulášu a kontrolou toho, čo kto priniesol
v prípade záujmu a nie veľkého hladu, môžeme sa aj na motorke previezť po okolí, cca asi približne 30 km
do večera sa papá, čo sa navarí, popíja čo sa nájde a kecá o svetovej politickej situácii až do úplného odpadnutia
v nedelu je plánovaný odchod, ale kto by nevládal /Flanky / môže ísť až v pondelokskladačka – 10 euro – za všetko /papanie, ubytovanie, strážené parkovisko …../ sponzorské dary sa neodmietajú /Sorge+polovička má všetko grátis, všetci vieme že prečo……/
Uz buduci tyzden, tesime sa 👋
25. septembra 2013 o 18:16 #92805krivoklat
Účastník (Participant)Hej, ZOOOOOOOO Milanko, díky, neuvedomil som si, že tento dôležitý príspevok zostal ešte na pôvodnej stránke…..
ano priatelia, toto všetko stále platí……
a k tomu ZOOOOOO Milanko rieši aj premietanie fotiek a filmov, kto aké má z leta, potom je pozvaný a možno aj príde Haro, nie je snáď potrebné ho predstavovať……
pre všetkých
piatok – komorné stretnutie priateľov pri ohníčku, pivečku, palenke, a príprava materiálu na guláš
sobota – triezvenie do nového dňa, makačka s gulášom a stretnutie všetkých, čo idú okolo, prípadne sa aj zastavia na kus reči, alebo zostanú do nedele…..25. septembra 2013 o 19:35 #92807zooo
Účastník (Participant)No trochu sa to komplikuje, zooovica bude asi bez nas 😕
25. septembra 2013 o 20:36 #92809krivoklat
Účastník (Participant)ZOOOOOOOOOOO, tak teda:
– toto nie je ZOOOOOOOOvica, ale Krivoklátikovica
– kto to je "bez nás" ?
– je to dobre alebo zle? 🙂 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji