TA Rh+ stretnutia
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › TA Rh+ stretnutia
- Toto téma obsahuje 219 odpovedí, 21 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 rokmi, 3 mesiacmi od
bacaono.
-
AutorPríspevky
-
4. októbra 2013 o 17:56 #93074
vanilka
Účastník (Participant)..tak ako chlapci?? kolky sú pravé?? a Quanto ešte žije?? spýtajte so ho, či si uvedomuje, že ma tu nechal samu….lebo ja si to uvedomujem 😈
4. októbra 2013 o 18:49 #93076vanilka
Účastník (Participant)Ejha! tam už tuším nikto nič negarantuje 😕
6. októbra 2013 o 8:48 #93078raptor
Účastník (Participant)Jako chcem sa podakuvat seckym zucastnenym za vyborny weekend 👍 👍 👍 👍 👍
a silno pozdravujem jednu quantovo roztrasenú entitu kerá so mnou nescela piť "na transalpa" 😁
6. októbra 2013 o 12:42 #93080helmutko
Účastník (Participant)Pani ospravedlnujem sa za neucast 😁
6. októbra 2013 o 13:19 #93082Hroch
Účastník (Participant)Hmm, no aj ja som sa \“ožral\“ inde, sorry
dávam si : 👎
6. októbra 2013 o 14:12 #93084vanilka
Účastník (Participant)Nuž, kto nebol, môže len banovať…či skôr ľutovať? 😈 , o takom gulášiku by sa im aj snívalo 🙂, tak Vám treba 😛
6. októbra 2013 o 15:09 #93086Hroch
Účastník (Participant)No, mysxlím, že na \“banovanie\“ je tu hlavne Awia, či? 🤐
6. októbra 2013 o 17:36 #93088vanilka
Účastník (Participant)Ja si myslím, že nie tu,…ale TAM 😈
6. októbra 2013 o 18:08 #93089bacaono
Účastník (Participant)No caute vsetci!!!
V prvom rade sa chcem podakovat Jožkovi za absolutne perfektnu az detailisticku pripravu. 👍 Urcite to zozralo dost casu, financii atd…. Uz len ten pokoseny dokonaly travnik pod stany a lajna na motorky si to zasluzia. O gulasi je skoda aj rozpravat. 👍 Pri Jožkovi je to uz viac menej tradicia. Skoda ze tu neni smajlik s gebrinou, lebo pri pomysleni nan mam uslintanu klavesnicu. 😁 Pavlovov reflex sa neprejavuje len u psov, ale asi aj u bačov. 🤣
Takeho isteho smajla by som dal aj nasej vanilke za dnesne bryndzove halusticky. 👍
…a dalsieho, chalanom za fajnovucky demizonik z Bosny, a expresovicu z Tnovca. 👍
No a nakoniec patri podakovanie samozrejme vsetkym zucastnenym za perfektny vikend v dobrej nalade. Clovek pri vas zabudne na vsetky starosti sveta a ponori sa do priatelskej atmosfery. 👍
Kto nebol, moze banovat!
[linka]6. októbra 2013 o 18:20 #93091Express
Účastník (Participant)Aj ja dakujem bolo super, sorry ze som neprisiel v sobotu ale malinka Adelka nam ochorela…
7. októbra 2013 o 8:21 #93094legi
Účastník (Participant)Hosi zlati…. do nedele rana som sa trocha triasol, ale tak to ma byt!
Vdaka vsetkym za naladu a pekne nove kamaratstva… \“na Transalpyyy!!!\“7. októbra 2013 o 11:54 #93097kingston
Účastník (Participant)Tentokrát mi to nevyšlo klátik, vrátil som sa včera neskoro večer (zajtra o 04:00 vyrážam späť 😕 ).
всего хорошего 🙂 👋
7. októbra 2013 o 12:31 #93099krivoklat
Účastník (Participant)Ati, tak využi voľný deň a dobehni na guláš……aj kávu mám zrnkovú mletú popradskú 😁
7. októbra 2013 o 19:00 #93100legi
Účastník (Participant)… s tou kavou ale ze opatrne… s tromi lyzickami soli (hned vedlajsi zasobnik) to teda fakt nie je bohvieco…
proste MEGA FUJ !!! odteraz sa na prvy raz uz nikdy z chuti nenapijem vela… a potom ze grciame zo slivky..pche..! 🙄8. októbra 2013 o 5:39 #93102bacaono
Účastník (Participant)Ked prestanes kazit kavu cukrom, tak zaroven uplne eliminujes riziko ze si ju osolis. 😈
…. a este si ju aj lepsie vychutnas. 😉…..a kazdemu bude jasne ze grcas zo slivovice. 🤣
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji