Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Uiuiuiui , to bolo o chlp
Crash S tvojim presvedčením (našťastie nie s tvojimi motorkami), si vážny kandidát na darovanie orgánov. Byť agentom poisťovne, tak s tebou životnú poistku nabetón neuzavriem.
Crash Až teraz som si uvedomil, aký máš vhodný nick. 😀
crask,motokocur – o com vy hovorite?Co ste 10 rocny pubertaci ktory este nejazdili na aute?Kde bol motorkar ked uz auto vychadzalo.Nemal ho sancu zbadat maximalne tak zabrzdit v strede cesty.Motokocur keby som sedel v tom aute a vratil by sa motorkar dat mi po papuly by som bol najstastnejsi clovek na svete.Rozkopal by som mu rit ze by si chvilu nesadol.Pretoze toto je primitivizmus ktory nema obdobi.A ak by aj drbli tak by som lutovat toho s fabiou lebo vyzera ze to auto je v dost dobrom stave a skoda by ho bolo rozbit.A to ani nehovorim ze ten sofer v aute v pripade kolizie by to nemal sancu rozchodit.
Crash Chlapci maju pravdu. Nedokazes predvidat, nieco, co ide spoza zakruty a ovela vacsou rychlostou ako je predpisana.V pripade nehody by dal sudny znalec s najvacsou pravdepodobnostou za pravdu vodicovi auta. Pokial by to prezil…
milan3232 …….víš ty vúbec neco o spaľovacích motorech, kámo??? 😁
😟 uz ti chyba jenom jediny, daj mi svoji bundu…
Ty mi na ni CHČIJES????
doctor OMG
tak 🙂 to bolo fakt len taktak
motokocur – co to je OMG?
je to po EN a po SK to znamená O MOJ BOZE
Milan3232 neviem ci si si vsimol ale otacky od momentu kedy zacal vychadzat zo zakruty oproti momentu kedy minal vozidlo mu klesli, na zaklade toho predpokladam ze minimalne spomalil (cize zrejme brzdil).
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |