Výzva
Domov › Diskusné Fóra › Nehody › Výzva
- Toto téma obsahuje 3 odpovede, 4 hlasy, a bola naposledny upravená pred 16 rokmi, 7 mesiacmi od
RoboNM.
-
AutorPríspevky
-
16. septembra 2009 o 22:05 #82309
AMIS
Účastník (Participant)Touto cestou apelujem na motocyklovú federáciu, kluby, ktoré sa hrajú na MC, motočasopisy a motonovinárov .
Prečo to v okolitých štátoch vedia a my len plačeme, že nás nikto nemá rád a každý do nás búra , prečo tu každý RIPuje a jednu z mála akcií pre zviditeľnenie bojkotuje, lebo nebude žiadnemu plechovkárovi umývať okná ……..
Všetci vravia aké to je vonku bezpečné len náš národ je trpo.
Inšpirujte sa kompetentní :
[linka]17. septembra 2009 o 4:57 #82310italofighter
Účastník (Participant)AMIS pekne ale je to tak kazdy len tvrdi ze motorkari su vynny lebo prinizko lietaju ano su aj taky ale je kopa takych ktory kolkokrat havaruju nie svojou vinou ale tym ze ich prehliadli plechovkari alebo dokonca im nedali prednost nebodaj sa priamo strcili do cesty v domneni ze sak ja mam auto ja to stihnem
17. septembra 2009 o 7:32 #82311Slon
Účastník (Participant)U nás to asi nie je možné , tu sú frajeri len za sklom…
Každá akcia na zvýšenie bezpečnosti tu stroskotala len kôli ľuďom ktorý sú voči takým akciám véééľmo pesimistický a nedokážu priložiť ruku k dielu,koniec koncov to vieš sám z predošlých diskusií o umývaní okien,reflexných vestách a pod.
To ale neznamená ,že by som sa s radosťou nepridal SMF,MC kluby podľa mňa sa viac starajú o seba a svoj piesoček…17. septembra 2009 o 10:42 #82312RoboNM
Účastník (Participant)A načo? Jazdím sám pre seba, necítim potrebu sa zviditeľňovať. Nepovažujem sa za nejakého "všeobecného" motorkára, necítim potrebu bojovať za každého 😉 Amisko, neblbni nám aj ty, stačí mi, že sa nám zbláznil jeden váš bývalý zamestnanec 😠 😟
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji