10.motopárky Kysuce
- This topic has 110 odpovedí, 32 hlasov, and was last updated pred 18 years by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 10.motopárky Kysuce
mirolc že nezavadzal ?? 😀 …však si také isté HOVADO ako ja 😁
doctor … nepoteším ťa…tentokrát to bude akcia bez Pumy
Ináč môžete sa zliezať už od 18tej 😉
Draciatko – mi sa zideme skorej a zacneme niekde inde ak nas nevpustia dovnutra.
doctor Kua chlape kde vás najdem??? 🙂 moje tč . 0905 495687
…….. konéééééééé voz ………….
No tak teda dobry den.
Este neviem celkom urcite, ale prisiel by som, ak by som nemal vazny program v Bratislave – a siel by som z blavy autom v sobotu poobede, a v nedelu nas5 ak sa tam da spat. Ak sa chce niekto zviest, nech mi zavola – 0903 360 487
Cafte.
ja pridem tiez. uz sa tesim
vybrali ste naozaj najlepsie datum ako budem najviac nadavat v bare budem obskakovat cez 200 ohltancov a bude hip-hopka a tie akesi veci a vystupenia kym v u vas sa budu spievat hymna sakra ku.a
jaRRo tak spomen na nas s hymnou v srdi – po*ebali kone voz…
posnazim sa prist ak sa bude dat.. 🙂
a prídem aj ja…už sa na vás teším hovadá 😁 😁 😁
kalupko tak len sa sposnaž, lebo ideš so mnou v aute 😀
cbr900: 😁 dostal si echo? 😁 vdaka kamo… No asi pre mna takto akcia pada, pretoze som skoncil so zapalom priedusiek, takze tento vikend leharo v posteli… 😠 😠 😠
kalupko: 😠 a som sa dotešila…rýchlo sa vylieč
Definitivne vyrazame mojim autom s Doctorom, Andoom, a Natalkou z BA do KM okolo 16:00 v sobotu. Ak xce niekto robit kolonu, nex sa zaradi za modru blavacku octaviu.
a odkial vyrazame brano?
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |