40+ – tu sme
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
Dnes sme sa dohodli, že skúsime pokračovať v našej diskusii na tomto diskusnom fóre, nakoľko na nastali skutočnosti nezlučiteľné s našou filozofiou ponímania slobodnej diskusie a akosi nám kvôli prebytku južného ovocia začali ubúdať členovia (asi sa prežrali banánov 😁 ). Týmto vyhlásením ma poveril samovymenovaný ctený výbor IK GTX, OTK GTX a , riaditeľ GTXHMÚ a zároveň KŠ . S pozdravom Veľa zdaru v novej diskusii sa pripája 👍 👍 👍
Podarilo sa otvoriť túto diskusiu, môžeme začať 👋 👋
Bobolak, yoffo a malylapaj sú tí traja poverovatelia, ušili sme to pri guláši na cestných pretekoch veteránov v Malackách, preteky stáli za to, hlavne tie staré stroje, kde bolo vidieť technické umenie konštruktérov a hlavne jazdcov, ktorí tieto stroje udržujú pri živote a popri tom ešte na nich aj závodia, kalap dole 🙂 🙂
čauko už som tu v kaviarni aj ja 👋
Objednaj mi jednu viedenskú, hneď prídem 😀 😀
Amper, zabudol som, vitaj a zaraď sa 🙂 😁 😀
Za koho 😕 veď tu nikoho neni …. okrem Teba 😀
Mysli trochu globálne 🤣 🤣 zaraď sa kde chceš 🙄 🙄
Ono to ide, ešte zostáva vyriešiť fotky 🤣
Akože tu nikto neni,amper neklam len sa mi sem akosi napuchov prihlasuje 🙄
Zdravíčko 👋 kafíčko
Nazdar chlapci, mam registraciu pod inym nickom, ale ak to tu pojde dalej, tak sa preregistrujem.
<\“)))><
😉
Začína sa my tu páčiť 👍
Zdravim vsetkych, 👋
vychodna gubernia 👋
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |