Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,516 až 1,530 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    maguma
    Účastník (Participant)

Ruský národ spravil nejakú chybu v reči??????? 😶 😶 😶 😶 čo zabudli hovoriť alebo hovoria jazykom iného kmeňa????????? 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😈 😈 😈 👋 👋 👋

já panimál što éto značit, já prosto grustny što on ne prišel kirovce i ja dolžen kopať vručnju, čort vazmi takoj rabotu, wikino, panimal eto 😀 😀 😀 😀 😀 👋 👋 👋 👋

maguma
    Účastník (Participant)

fikus hej, už máme tri mosty 😁 😁 👋 👋

theo
    Účastník (Participant)

Fikus berie aj kuťuše, budu byvat u lióna 😀 😀 😀

theo
    Účastník (Participant)

WIKINO, ty nerealista, ved ked dojde z Cibajok aj s kravou, to sa este ani nestihne prezliest do teplákov a uz sa bude orať. 🤣 🤣 👋

RedJack
    Účastník (Participant)

HROSO 25 tak to má byť,keby sa aj nepodarilo teho lup**a zachrániť šak nič sa nedeje další by si rozmysleli že či sa to oplatí,ludze vychytal som sa neská povozic na pionieri, ale nervy jak hovado naspáky nescel asi domov to bolo presviedčaná naštartuvať,že som ja vol nevzal radšej Jawku 350ku,tak sa skončilo jedno pekné poobedie. 😕

Hruso25
    Účastník (Participant)

REDJACK : men sa páčilo to radikálne riešenie. 🙂

fikus
    Účastník (Participant)

Dvaja dospeli.dve male skolacky.jeden batoľoš dve štenata jeden zlostny yorksirka a jedna bordel folia.proste fikus familija 😁

maguma
    Účastník (Participant)

Zlostný yorkšírku a bordelmamu z fólie vybaví kapitáň (ak ho dovtedy vanucci nepovýši) 😀 😀 a ten zbytok niekam posunieme 🙂 🤣 😀 😀

WIKINO
    Účastník (Participant)

Dobré ráno vospolok Včerajšia jazda na kirovci ma tak unavila, že som spal ako bábatko. No hore sa . Špeciálne pre Bopsíka, žebrák má dnes voľno, nikde nepôjde. Ja idem doobeda do malého Ríma .

Keď som tam chodil do školy tak bola taká veršovánka. Trnaváci bez urážky. : Trnava malý Rím samá ku…..va, samí kmín. 🤣 🤣 🤣 Ale musím podotknúť, že to boli najkrajšie časy mojej mladosti, ktorá sa rýchlo vyparila 😟 . 🙂 / Futbal éry Adamca a spol., Kamenný mlyn, Zelený kríček, kúpalisko, až taký azapád./

V sobotu ideme s Wikou na jarmek do Levíc. Koho stretneme ? Idem nakladať / do auta/, aby posmeškári nemali možnosť zabrdnuť.Na druhej strane ledva na to čakám 🙂

Granatka
    Účastník (Participant)

Nahliadnem sem a o 16 stran viacej. Musim precitat, co ste popisali. Kto vam ma stihat? 😶

Slon
    Účastník (Participant)

WIKINO plný súhlas 😉 veľa času som tam v tom období trávil 🙂

yoffo
    Účastník (Participant)

😀 Gúteň mórgeň 😛

For Solim only:

Štart tak o 9 ZULU, príchod hore tak o 12 zulu

(ak tam prší, cez Donovaly pôjdem so stiahnutým…oným…swalom 🙂 )

Potok idem kúpiť + ks sztrom (čačanská klepotica, či jak sa volá ten szlifkašárkeodolnýýý)

Tak okolo 14.00 Času Liptovskieho som na halúpke (aj s Nóte Búgom sámosřejme 🙂 )

For Ostatnému Stádu Leščiacemu : 😛 😛 😛 😛 😛 😛

👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 …….smajliky Jan Janowe wulgarne 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Bopsik
    Účastník (Participant)

No, je pravda, že slovenskú literatúru som veľmi nečítal. Akurát viem kto bol Daniel Sinapius Horčička starší a Gašpar Féjerpataky Bélopotocký.

motobabka
    Účastník (Participant)

Pošlem Vám trochu tepla, aby Ste sa mohli ešte povoziť 🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Babi , a ty sa kde zas túlaš? Zase terasa kaviarne na Mallorke? 😉 👋

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,516 až 1,530 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri