Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16,066 až 16,080 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Mishko, grafiku neriešim, ale ten názov „beach“ sa zrodil už za komančov, ako pejoratívno-recesistická alternatíva názvu lokality (Oáza camp).

To, že sa ten názov stále viac presadzuje, je asi tým, že sa to na širšom okolí dosť už udomácnilo pri organizovaní najrôznejších akcií (gastrofest a tak…),  nie je to výmysel motorkárov.

Apa
    , nestretol som ťa. 😎 

Dve dnešné fotky, našťastie som úplne náhodou strelil aj „bíč“, druhá je z kempu nad bíčom:

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Dnes som moc nefotil, lebo od rána maródim (tlak 210/110), ale večer som sa na „bíči“ aj tak vyskytol a jednu fotku (špionážnu) dám predsa:

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Červená zvíťazila, Sebi to trochu dojebabral, ale Karči bol bravúrny, ustál to! Klobúk dolu. 🙂  👍

Mishko
    Účastník (Participant)

Papi ked sme prechadzali v nedelu cez tvoje konciny tak ma kamos stiahol do „Carda Moca“ ze tam super varia. No cista katastrofa. Neviem ci mas prehlad o restauraciach v tvojom okoli ale ak tam aj niekedy dobre varili tak uz to urcite neplati  😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😁  Mishko, tá čarda je viac nevyspytateľná záhada, jak Loch Ness alebo Bermudský trojuholník.
    Pred veľa rokmi to bolo populárne a točilo sa to tam riadne, pohodová atmosféra, udržované prostredie, svadby, šecko.
    Ja tam moc nechodím, ale pred cca 5 rokmi sme sa tam zastavili, fasa, otvorené – ale zas nikde nikto. Sadli sme si vonku k jednému z „prestretých stolov“ (prázdne poháre nikde neodpratané), po dlhom čakaní sme zaklepali na okno akejsi kuchyne. Ozval sa nejaký chlap, že „čo chcete?“
     😶
    Mali sme v pláne sa najesť, ale brali sme radšej len nejakú kofolu a hybaj ho preč.
    Dva-tri roky nazad nás Lapaj pri návrate z nejakého výjazdu prehovoril, že pome tam, fasa varia. Ja som protestoval, že to je tam katastrofa, ostatný tvrdili, že je to tam v pohode.
    Aj bolo, poriadok, čistučko, plno ľudí, čašníčky šumné baby, jedlo fakt super.
    A teraz toto od teba…
    Hmmm. 
    Tu už nikto nič negarantuje, asi ste tam mali ísť aj vy s Malylapajom… 😁

malylapaj
    Účastník (Participant)

Presne ako píše papi, na budúce sa zastavte v penzióne Mlyny, z terasi je pekný vyhľad na Dunaj a ževraj je tam dobrá kuchyňa.

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Lapajko, a kde je ten penzión Mlyny, v Liptovskom Mikulášovi? Lebo aj tam poznám taký. 🙂  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)
    😈  Kua, Orol, ty musíš mať zrak, jak orol, keď Liptovského Mikuláša si užívaš pekný výhľad na Dunaj…   👍 😁
    Ale Lapaj by mohol byť presnejší, mlynov je habadej, predpokladám však, že ide Mlyny v Radvani nad Dunajom.
    Posúdiť neviem, naposledy som tam bol za socíku, keď to za moc nestálo, opreté tri bicykle, zchátralý nábytok a pár dedinčanov v montérkach pri pive, basta…
    Je to ale po rekonštrukcii, pribudla ubytovacia nadstavba a vynovená terasa, vyzerá to k svetu…
    malylapaj
    Účastník (Participant)

Sorry všetkým, je to v Radvani nad Dunajom 🙂

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Papi, však práve to bol zámer, a hneď je každému jasno. 🙂 👍 Vieš, musíš niekedy na veci ísť tak posrandovne, nesmieš hneď na čoloveka hulvádne. 😈  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 😘   Dnes na výjazde som stretol takúto krásavicu (nemyslím tým Vinca), ani som nevedel, že takéto niečo v KN máme:

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Hladám nejakú novodobú jazdenku Honda Monkey 125, žiaľ, v ponuke (SK) sú zatiaľ len nové.

Ale jeden unikátny inzerát som našiel, od „profesionálov“.

Tu sa dozvieme, že (aj cenou)  nová Honda Monkey 125 má len 50 ccm, zato výkonom patrí do kategórie 25 až 50 kwkW, má automatickú prevodovku a STK platí do 27.06.21…

Lenže nemá 50 ccm, výkon nie je 25-50 kwkW (kua, to kwkW je čoho skratka? 😁  ), automatickú prevodovku to nemá a STK platí u nových vozidiel 4 roky.

„NO CEMMENT“ 😁 

Bielyorol
    Účastník (Participant)

To je celý Motor-Car Zlaté piesky, dpč! Ja by som u nich nekúpil ani kolobežku, viem o čom hovorím. 😟  👎

Mlhos
    Účastník (Participant)

No Papi ked ty na nu sadnes tak sa vykon motora fakt znizi sotva na 50 ccm alebo nemas zrkadlo ved ta clovek skor preskoci ako obide  😁  aj prevodovka je automaticka to znamena ze automaticky preradis  😁 i ked ty na tom asi moc nenapreradujes budes rad ak ta to uveze na jednotke  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Očuj, ty logikuš geňiuš, nebude to pre mňa, ale pre kamošovho syna… 😁 

Račej „pirratesuj“ ďalej na motoride, úroveň síce rapídne znižuješ, ale prevádzkovateľ zarobí viac a bude mať z teba radosť.

Tam je totiž dosť hlupákov, kerí na teba reagujú, tu som len sám. 😈 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16,066 až 16,080 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri