40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
7. apríla 2020 o 20:16 #103464BielyorolÚčastník (Participant)
Papi, však Kráľová pri Senci je vo Francúzku, to nevieš? 😛 😁
Mimochodom, je to susedná dedina a poznám majiteľa toho roľníckeho oné, a vlastní a aj obrába niekoľko stovák hektárov, tak verím, že sú tie krumpele jeho, a že Franzúzko sa objavilo na etikete? Buď nejaký omyl alebo…. 🤐
Retro, pekná prácička, čo by ma stálo nastriekanie mojej dodávky L4H3 (Ducato Maxi) ? 😁7. apríla 2020 o 21:30 #103465RetroÚčastník (Participant)Bielyorol, informuj sa u firmy Speedwayservices ltd. Gyng s Lynn, England, ktorí mi to robili:
http://www.speedwayserviceltd.co.uk/
alebo:
https://www.retrofibreglass.co.uk/
alebo:
http://www.1stglass.eu/
alebo:
https://www.starlineguards.com/
alebo si hľadaj ďalej:-) Dodávku ti asi neurobia. A motorkové diely si nechajte striekať u nás. Veď sme najlacnejší:-))) A určite máme najvačšie príjmy. Veď sme stred sveta:-)))9. apríla 2020 o 4:43 #103466przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈
Tíško plače lamaňtiň
Do riti aj s karaňtiň😁 Dám jednu dnešnú beztrestnú z „mimo okresu“ :9. apríla 2020 o 6:19 #103467ahojkoÚčastník (Participant)…A všetci naokolo popadali na riť….
Retro,
to naozaj vazne, ze SK lakyrnici taku pracu nedokazu odviest?
Cim to asi bude? Materialy su isto k dostaniu v ramci EU, dielenske
vybavenia som tiez videl kvalitne, sice na fotkach, ale je.
Tak cim to je?😶
9. apríla 2020 o 6:21 #103468ahojkoÚčastník (Participant)Papi,
co je to „LUFIK“?
😶9. apríla 2020 o 7:24 #103469przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Ahojko, šak uhádni:
9. apríla 2020 o 9:02 #103470RetroÚčastník (Participant)Ahojko, to nie je materiálmi, vybavením a tým že to nevedia. To je nenažranosťou…
9. apríla 2020 o 9:09 #103471MishkoÚčastník (Participant)Retro: Presne. Uplne presne 🙂
9. apríla 2020 o 11:16 #103472ahojkoÚčastník (Participant)No do 🤐 ,
👎
9. apríla 2020 o 16:44 #103473ahojkoÚčastník (Participant)…ale v tých vydr***ných rukaviciach mobil nešlo odomknúť….
Apuško,
iste ta uz teraz napadlo, ze stacilo odtrhnut spicu jednorazovej rukavice
na prste tej tvojej ruky, ktorou robis to oneeee, a fselico ine… citilo by
to tvoj jemnyyyy dotyk… Hadam sa neurazis za takuto jednoduchu radu…
😈
10. apríla 2020 o 7:02 #103474przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Z nudy si občas prezerám nejaké uložené fotky a odrazu môj starý Bosozoku-album spôsobil veľký bumm:
Nedostatok rúšok možno nezapríčinil koronavirus, ale japonské Bosozoku-gangy… 😁10. apríla 2020 o 7:57 #103475ahojkoÚčastník (Participant)10. apríla 2020 o 20:30 #103476BielyorolÚčastník (Participant)Retro, nevadí. Dám to asi do folie, ale v HU, tam sú skoro až o polovicu lacnejší ako u nás. 🙂
11. apríla 2020 o 6:05 #103477przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈
Orol, len do Anglitzka to nedávaj, spravia ti z toho taký mega-perleť bosozoku-design s pridanými AceCafé emblémami, že sám nebudeš vedieť, čo si vlastne vytvoril… 😛 😁 😈Ja som vždy myslel, že Cafe-jazdci boli zaolejovaní drsňáci oblečení v hrubej čiernej koži, čo im z vrecka vytŕča kľúč na sviečky a skrutkovač – no ale si neviem predstaviť, ako by vypadal podobný týpek na tom budúcom Retrovom Cafe-zázraku.
Ale šak nahajme sa príjemne prekvapiť… 😈Retro, ideš! 😘
11. apríla 2020 o 6:54 #103478RetroÚčastník (Participant)Papi, o Ace Cafe a Caferacers múdro hutoriš, ale tieto farby a znaky patria jednému z najstarších anglických plochodrážnaych klubov -Belle Vue Aces z Manchestru. Takže tvoja nevedomosť a ameterizmus sú zarážajúce a opovrhnutiahodné 😁 😛
Svojho času tam jazdil aj Ájven Mejdžr, ale toho asi nebudeš poznať 😁
No a tá perleť… Áno je to taký kolotočárizmus, ale v 70. a 80.rokoch to na motorkách mali všetci.
A ešte k tej našej drahote. Dával som robiť nový koženkový poťah na sedadlo, tiež s týmto vzorom. U nás u mňa prvý zapýtal 150,- . Za to si kúpim špičkové oldie sedadlo značky GTS, nie len poťah. Ďalší majster chcel 120 a ostatní okolo 100,-. Takže sa na tom teraz v Čechách pracuje za 50,-… -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.