Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,951 až 1,965 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😀 Kingston, zoom only for you, Lapaj sa už vylodil na druhom brehu, kompa sa vracia pre nás:

[linka]

kingston
    Účastník (Participant)

Dankesén 👍 😁

WIKINO
    Účastník (Participant)

Dnešná gratulácia pre všetky Uršule – Šušure 🤣 🤣 🤣 🤣

[linka]

RedJack
    Účastník (Participant)

No dnes som nemstihol jazdiť kua pracoval som na zahrade s takým bagrom,že krompáč volá tak mi treba a zajtre že tu bude pršať tak v pátek do pomeru snad až v sobotu potáhnem hefty. 😟 Včul som narobený jak nevolník.

theo
    Účastník (Participant)

Kuuuuuuuuuuuuuuua, ledva dychám, riport s VANUCCožrania podam neskor ked rozdycham, ved ani tym fotkam sa nechce ist von s foťaku, tak sa maju dobre 🙂 🤣 🤣 👋

este pockam trochu kym vyhladnete, nech je slintačka a kývačka qualitná 😈 🤣 🤣

kingston
    Účastník (Participant)

Theo – provokáációóóó ☹️ ☹️ ☹️ 😀

theo
    Účastník (Participant)

Hát, nemame Gambokafe pobocku na vychode, tak sme urobili IT GTX home edition. 🙂 🤣 👋 👋

ale maarhy, prebrali sme vas. 😈 😘

1 časť.

[linka]

[linka]

[linka]

[linka]

[linka]

theo
    Účastník (Participant)

Časť dva, naráz to ani nechcelo zožrať. 😁 😁

[linka]

[linka]

[linka]

[linka]

[linka]

[linka]

krampus
    Účastník (Participant)

Fu, ta som še koňečňe dokotuľal tutaj do netu. Hlašim, šicko nezjedzeno aľe žožarto, bo take fajne bulo.(smajlík spokojne si hladkajúci brucho)

Zapadňare, utrice gamby! 😘 😈

Inventarizácia úspešne dokončená s výsledkom: žiadne prebytky na sklade. 😁

👋 👋 👋

VANUCCI
    Účastník (Participant)

theo ta ty ši šrek opať jak ši doboboval ruky Katke aj Krampusovi 🤣 , ty zošregovany šreg 🙂 ale mušim uznac že šliny ši jim narobil, ta ne bratm ? 😁 😁

kingston
    Účastník (Participant)

Sadisti mastnobrušní ☹️ .

Klátik ty sa nemsmej lebo ťa navštívim s kalým zámerom ugrillovať nejaké z tých 8 prasiatok čo ti po dvore behajú 😈 😁

WIKINO
    Účastník (Participant)

Bré ránko pomeristi, rentiéri,živnostníci a celá škála slobodných a neslobodných povolaní. Vstávajte žobrák je už na tretej dedine . Kingston čo nemóžeš drichmať? 🙂 😀 Náčelník v sobotu 07,00 Zulu stretko v Čermanoch a výjazd smer ………Tajná misia špeciálnej jednotky.

Kamoši z východnej gubernie, vôbec vám nezávidíme,. Veď tolko cholesterolu vám zničí cievy, budete tlstý, motorky vás neuvezú, manželky si nájdu iných fešákov, no proste pohroma 😛 🤣 🤣 🤣 👋

maguma
    Účastník (Participant)

WIKINO fíha, 😶 😶 😶 a mám zobrať aj akvalung, guľomet a revolver, alebo nám stačí luk, šípy, oštep a rybička 🤣 🤣 🤣 upresni výstroj, výzbroj a stroj, ak mám ísť na sajdke, čo mám lafetovať, tarasnicu, bazuku alebo raketomet 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 😁 😁 😁 👋 👋

amper
    Účastník (Participant)

Ahojte 👋 👋

IT GTX home edition 👍

že by predohra k Mažole ? 🤣 , pekné fotky 👍 , dnes si dám zabíjačkový tanier aj ja, narobili ste mi chute

Vanucci, tak Ty si ešte aj modelár 👍, si najlepší bratmm 👍 👍 👍

Bopsik
    Účastník (Participant)

Vanucci,

keď kukám na tie lodičky, chlope, Ty sa asi bars nudíš… 😟

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,951 až 1,965 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri