40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
29. októbra 2013 o 11:34 #86588majankoÚčastník (Participant)
Uško, chybu s crossrunnerom neurobíš,ale ozaj tá NC 700 X vyzerá moc dobre.Ja ako ortodoxný Varaderista-Hondista možem len doporučiť. Choď do NR do Hondy, požičaj si, vyskúšaj, vysvetlím Ti zásady jazdy na endure a rozdiel v jazde oproti čoprovi, aby Ťa to nevyľakalo. Potom si dáš na to štuple a vyrazíme mimo asfalt rozšíriť obzory 👋
29. októbra 2013 o 13:18 #86589WIKINOÚčastník (Participant)Náčelník tak čo ? mám prísť s tou ploskaňou alebo mám zostať doma drichmať 😛 . Keine odpoveď
29. októbra 2013 o 14:24 #86590yoffoÚčastník (Participant)Cenu ne(o)vraciam. 😛 😛 😛 😶
Chytil som len 5 (päť) jellých zubatých (35-36 cm) z Volgy. 🙂
Nebrali tak, ako fčerra. Márhy. 😶 Výherná quóta 1/2……..asi pijátok to doplním. 🙂
de je theoquiz ??? 😛 😛 😛
29. októbra 2013 o 14:26 #86591magumaÚčastník (Participant)WIKINO ty lókötö, od rána čakám, že mi donesieš plyn hamulczowy a teraz čo??? 🤣 🤣 🤣 neváhaj a ťahaj a poceste mi kúp horeuvedenú komoditu 🙂 🙂 👋 👋
29. októbra 2013 o 15:45 #86592zefotothÚčastník (Participant)Fííha, kyslá kapusta. 😶
Hneď si idem objednať halušky s kyslú kapustu. 🙂Baby varte!!! 😛
29. októbra 2013 o 16:17 #86593theoÚčastník (Participant)Yoffo, vytriiiiiim na quizz 🙂 😀 😀
Ja sklerotik, este som zabudol na ČUL, takze ich bude 7 /slovom sedem/.
Zabijačkova
Kaporetourova
Sihoťová
Psiarová
Routkova
ČULová KN jarmoková termin – do konca novembra, niekedy v stredu večer 🙂 🤣 🤣 🤣29. októbra 2013 o 16:19 #86594theoÚčastník (Participant)Kurňa, to kopirovanie mi to nejako zblblo 😟 , aaale šak čo treba vidno 😀 👋 👋
29. októbra 2013 o 16:41 #86595zefotothÚčastník (Participant)Kua to čo je tu za móres, theo píše šifrovane. 😁 👋
29. októbra 2013 o 17:38 #86596WIKINOÚčastník (Participant)Hlásenie – inšpekčná cesta v Krušovciach dopadla dobre. Hrozno sa vyzná v trojprstovej Maharadžovej perfektne 👍 . Náčelník síce dostal jeden bezvýznamný bodík od Kingstona za dielo, ktoré mu zhotovil náčelník. Takže kto pójde cez Šalu može sa u neho zastaviť na osúchy, podplamenníky lángoše a pod. dobroty. Síce cena , ktorú zaplatil Kingston vysoko prevyšuje náklady na zhotovenie pandvice. 😀 Ploskaňu som aj tak doniesol prázdnu ☹️ 😠 🤣 🤣 🤣
29. októbra 2013 o 18:36 #86597kingstonÚčastník (Participant)Oznam po hlásení (Wikino kua ty si ako blesk 🤣 ):
Oznamujem, že dnes v Krušovciach som od odovzdávacej komisie v zložení:
– Hrozno
– Natschelnik
– Wikino
prevzal kvalitné a v labužnícko-ňamókových kruhoch veľmi uznávané gastronomické zariadenie. Na odovzdávaco-preberací ceremoniál nám Hrozienko pripravilo pravú trojprstovú maharadžakaffé 👍 👋 .Z ceremoniálu fotky nie sú, vlastne aj sú pretože kvôli tme v okolí odovzdávacieho miesta sa silne podobajú fotkám zo soľnej bane – preto viď akcia ČUL 2013 😈 🤣 .
Amazing fruing pan Made in MaGuma:
👍 👍 👍 👋
29. októbra 2013 o 18:53 #86598magumaÚčastník (Participant)S radosťou Vám oznamujem, že wikino si vybral našu firmu na vykonanie veľmi významnej modernizácie jeho mohutného stroja KIROVEC a my už teraz začíname s prípravou komplexného plánu modernizácie a verím, že do Vianoc stihneme tento návrh predložiť wikinovi k úspešnému schváleniu. Po aplikovaní nášho patentom chráneného čipčipčiptuningu je predpoklad zvýšenia výkonu jeho stroja až o neuveriteľných 0,847 kW a po montáži turbodúchadla na ručný pohon ušetrí ďalšie kilowaty z výkonu motora. Len neviem ako si wikino s tým náhlym ohromným prebytkom výkonu poradí, vyzerá to tak, že budeme musieť modernizovať aj podvozok aby motor neušiel z rámu 🤣 🤣 🤣 😈 😈 😀 😀 😀 👋
29. októbra 2013 o 18:56 #86599magumaÚčastník (Participant)kingston azapád, že si si uhol z toho 5 years old moldovia cognac 🙂 🙂 🤣 🤣 👋 👋 👋
29. októbra 2013 o 20:04 #86600bobolakÚčastník (Participant)A kua že nie sú to púchov y o púchove sa baviť dve strany kua marha jenna.bakuľa na hrad!!!!
29. októbra 2013 o 20:26 #86601przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)WIKINO mi písal niečo, že po jeho provokácii som vyhladal mangalice… Tak celkom to tak nie je, časť archívu mi ten sprostý program premiešal a hladám dve fotky medz 5 tisícami… 😈
Takže mangalice som našiel náhodou. 👋
😉 Ale hladám ďalej, a aj teraz som našiel dve originál z Hungárie, Bobo, drž sa, aha:29. októbra 2013 o 20:28 #86602przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Podobných mangalíc som fotil veľa, ale to nie sú tie fotky, čo hladám, tieto som dal len tak… 😀
Kaleb, trojkolkár, čo ty na to? 😈 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.