Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,191 až 2,205 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    majanko
    Účastník (Participant)

Uško, chybu s crossrunnerom neurobíš,ale ozaj tá NC 700 X vyzerá moc dobre.Ja ako ortodoxný Varaderista-Hondista možem len doporučiť. Choď do NR do Hondy, požičaj si, vyskúšaj, vysvetlím Ti zásady jazdy na endure a rozdiel v jazde oproti čoprovi, aby Ťa to nevyľakalo. Potom si dáš na to štuple a vyrazíme mimo asfalt rozšíriť obzory 👋

WIKINO
    Účastník (Participant)

Náčelník tak čo ? mám prísť s tou ploskaňou alebo mám zostať doma drichmať 😛 . Keine odpoveď

yoffo
    Účastník (Participant)

Cenu ne(o)vraciam. 😛 😛 😛 😶

Chytil som len 5 (päť) jellých zubatých (35-36 cm) z Volgy. 🙂

Nebrali tak, ako fčerra. Márhy. 😶 Výherná quóta 1/2……..asi pijátok to doplním. 🙂

de je theoquiz ??? 😛 😛 😛

maguma
    Účastník (Participant)

WIKINO ty lókötö, od rána čakám, že mi donesieš plyn hamulczowy a teraz čo??? 🤣 🤣 🤣 neváhaj a ťahaj a poceste mi kúp horeuvedenú komoditu 🙂 🙂 👋 👋

zefototh
    Účastník (Participant)

Fííha, kyslá kapusta. 😶
    Hneď si idem objednať halušky s kyslú kapustu. 🙂

Baby varte!!! 😛

theo
    Účastník (Participant)

Yoffo, vytriiiiiim na quizz 🙂 😀 😀

Ja sklerotik, este som zabudol na ČUL, takze ich bude 7 /slovom sedem/.
    Zabijačkova
    Kaporetourova
    Sihoťová
    Psiarová
    Routkova
    ČULová KN jarmoková termin – do konca novembra, niekedy v stredu večer 🙂 🤣 🤣 🤣

theo
    Účastník (Participant)

Kurňa, to kopirovanie mi to nejako zblblo 😟 , aaale šak čo treba vidno 😀 👋 👋

zefototh
    Účastník (Participant)

Kua to čo je tu za móres, theo píše šifrovane. 😁 👋

WIKINO
    Účastník (Participant)

Hlásenie – inšpekčná cesta v Krušovciach dopadla dobre. Hrozno sa vyzná v trojprstovej Maharadžovej perfektne 👍 . Náčelník síce dostal jeden bezvýznamný bodík od Kingstona za dielo, ktoré mu zhotovil náčelník. Takže kto pójde cez Šalu može sa u neho zastaviť na osúchy, podplamenníky lángoše a pod. dobroty. Síce cena , ktorú zaplatil Kingston vysoko prevyšuje náklady na zhotovenie pandvice. 😀 Ploskaňu som aj tak doniesol prázdnu ☹️ 😠 🤣 🤣 🤣

kingston
    Účastník (Participant)

Oznam po hlásení (Wikino kua ty si ako blesk 🤣 ):

Oznamujem, že dnes v Krušovciach som od odovzdávacej komisie v zložení:
    – Hrozno
    – Natschelnik
    – Wikino
    prevzal kvalitné a v labužnícko-ňamókových kruhoch veľmi uznávané gastronomické zariadenie. Na odovzdávaco-preberací ceremoniál nám Hrozienko pripravilo pravú trojprstovú maharadžakaffé 👍 👋 .

Z ceremoniálu fotky nie sú, vlastne aj sú pretože kvôli tme v okolí odovzdávacieho miesta sa silne podobajú fotkám zo soľnej bane – preto viď akcia ČUL 2013 😈 🤣 .

Amazing fruing pan Made in MaGuma:

[linka] a [linka]

👍 👍 👍 👋

maguma
    Účastník (Participant)

S radosťou Vám oznamujem, že wikino si vybral našu firmu na vykonanie veľmi významnej modernizácie jeho mohutného stroja KIROVEC a my už teraz začíname s prípravou komplexného plánu modernizácie a verím, že do Vianoc stihneme tento návrh predložiť wikinovi k úspešnému schváleniu. Po aplikovaní nášho patentom chráneného čipčipčiptuningu je predpoklad zvýšenia výkonu jeho stroja až o neuveriteľných 0,847 kW a po montáži turbodúchadla na ručný pohon ušetrí ďalšie kilowaty z výkonu motora. Len neviem ako si wikino s tým náhlym ohromným prebytkom výkonu poradí, vyzerá to tak, že budeme musieť modernizovať aj podvozok aby motor neušiel z rámu 🤣 🤣 🤣 😈 😈 😀 😀 😀 👋

maguma
    Účastník (Participant)

kingston azapád, že si si uhol z toho 5 years old moldovia cognac 🙂 🙂 🤣 🤣 👋 👋 👋

bobolak
    Účastník (Participant)

A kua že nie sú to púchov y o púchove sa baviť dve strany kua marha jenna.bakuľa na hrad!!!!

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

WIKINO mi písal niečo, že po jeho provokácii som vyhladal mangalice… Tak celkom to tak nie je, časť archívu mi ten sprostý program premiešal a hladám dve fotky medz 5 tisícami… 😈

Takže mangalice som našiel náhodou. 👋

😉 Ale hladám ďalej, a aj teraz som našiel dve originál z Hungárie, Bobo, drž sa, aha:

[linka]

[linka]

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Podobných mangalíc som fotil veľa, ale to nie sú tie fotky, čo hladám, tieto som dal len tak… 😀

Kaleb, trojkolkár, čo ty na to? 😈

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,191 až 2,205 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri