Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,356 až 2,370 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    krampus
    Účastník (Participant)

Fú,tak to už tu ide na vážno! 🙂

1.) Ak dobre pamätám, tak tie vaše westguberniácke farby malo JRD Marcelová. 😀

2.) Ubytko all inkluzív nevedem, vedeme jenom all exkluzív (čo si nedonesieš nemáš) 😈

3.) Práve som sa vrátil od sponzora cenowego, všetko stiahol keď sa dozvedel že to bude exportované na západ (azapád!) 😟

4.) Cenochtíčom oznamujem, že ako náhradné riešenie tohto vyššie uvedeného nepredvídeteľného problému dáme do pľacu vlastné ceny ako napr. z pereca dieru,tardzs meg semmit de fogd meg jól a pod. 😁

👋 😈 👋 😈 👋

VANUCCI
    Účastník (Participant)

krampus ešte dáme aj z koláča dieru a z opice riť 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

maguma
    Účastník (Participant)

No vidite ostmani uz aj ceny ste si pridelili a ake fajne

VANUCCI
    Účastník (Participant)

A že vraj nátschelník a nempochopil, že je to pripravené pre neho 😟 😟 😟

maguma
    Účastník (Participant)

My berieme iba nieco ako je aublembak ostatne si nechajte pre seba napr z opice rit

VANUCCI
    Účastník (Participant)

No dobre, dobre, nejaký blembák ti zoženieme 😁 šak bratm co pre tebe neurobím ta ne bratm? 🙂

theo
    Účastník (Participant)

Žiadny blembak nezhaňať 🙄 , ved dostal na Sihoti jeden, ešte že čo 🙂 😀 😀 😀 , maximalne WIKINOvi nejaku kirovačku na hlavu 🤣 🤣 🤣

WIKINO
    Účastník (Participant)

Kua chlapci. Práve som sa vrátil z cmitera ,pospomínal som všetkych a zapálil sviečky. 😠

No a terazky máte po vtákoch, miešam farby a neskor dám foto. / foťák sa nabíja/Farby : Biela, modrá, červená pre somára stvorená. Šag nechodte drichmať, dnes dám foto 🙂 🤣 👋

theo
    Účastník (Participant)

WIKINO, nepojdeme spat, budeme cakat na foto, len udaj ZULU kedy vyvolaš 👍 😀 😀

yoffo
    Účastník (Participant)

Kua, furt barvíte trachtóry,

ale JA chcem FOTO toho PIČTUNINGU.

😛 + 😕 + 😎 + 😛 + 😈

bobolak
    Účastník (Participant)

Theo log čo keby sme počkali aj na čakyho,ten tíž vyvolava film z dneška bachneme o monitor??čera si zdúchol 🤣 😈 😈 😈 😈

theo
    Účastník (Participant)

Bobolak, nezduchol som, len som bol unaveny z podpalacstva swiečkowiego., ale dnes som este nemal 😀 😀

VANUCCI
    Účastník (Participant)

HURÁÁÁ yoffo sa rozkecal, ja som už mal strach, že nejaká držhubujúca choroba ho lapila 😶 ale nemchytila 👋 to je dobre, yoffis je v parjadke 👍 🙂 👍 🙂 teším

wikino miešaš farby miešaš, ale nemzabudol si kúpiť univerzálni vývojku a kyselí ustalovač od Fomy?

aby sme tu nečakali na tie fotky zbytočne, lebo to by bol riadny prúser 🙂 🙂 🙄

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Kua hlopy idú pic bobo bereš ma do partie??? 😉

fotka totálne čerstvá môžeš overiť text čo je na monitore 🙂

[linka]

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😀 WIKINO, v prvom rade si rozmysli, akú značku chceš… 👋 Nemusí byť Džondír, to len maguma na to furt tlačí… 🤣 👋

Yoffo, vítaj, daj report, ako dopadol slovenský maďarguláš a nepindaj na traktory, lebo aj ty si traktorista.

VANUCCI, našiel si toho môjho KTM-Kirovca ? Tu je, nech sa zase chválim aj ja, pre WIKINA aj farby, aby si ľahšie vybral značku, KTM je najlepšia: 😁

[linka]

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,356 až 2,370 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri