Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,371 až 2,385 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    VANUCCI
    Účastník (Participant)

papi dík za foto, pekná mašinka, tam som to nenašiel a hľadal som fakt poctivo , ale pod tým dátumom tam nič nebolo, neviem, či ho odtiaľ nešlohol ten modrý nedokonale spaľujúci nákladiak ☹️

VANUCCI
    Účastník (Participant)

wiklino ale svetlá si prelep, nie že ich zastriekaš ako papi, akpu farbou striekal traktor, takou nastriekal aj koncové svetlá 🙄 🙄 🙄

papi, svetlá sa nestriekajú 🤣 🤣 🤣

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Wikino chybička se vloudila to l je tam navyše a nemúmyselne 😟

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😉 VANUCCI, neobviňujte ho stále má toho dosť poslednú dobu… Téma aj fotka je tam stále, pozrel som to sám.

WIKINO, inak podľa jedného môjho známeho je každý vôl, kto natre trakror kriklavou farbou. Treba ho vraj natrieť terénnou maskovacou farbou (vrátane prívesu), potom obhádzať ešte blatom, aby ťa nezbadali, keď vozíš domov kradnutú kukuricu… 🤣 🤣 🤣

JURIPKO
    Účastník (Participant)

Čafte Getroši ja žijem to len aby ste vedeli že treba ratat z mojou maličkostou 🙂 👋

VANUCCI
    Účastník (Participant)

JURIPKO aj v Budimíre? 😎

theo
    Účastník (Participant)

Papi, ty GTX farbiar 😈 😀 😀 , ved aj Ce Be eFku mas taku nafarbenu, menujem ta za colórfilter GTX 🤣 🤣 🤣

WIKINO
    Účastník (Participant)

Takto to začalo, holý Kirovec:

[linka]

a takto to pokračovalo

[linka]
    [linka]
    [linka]
    [linka]

no, a terazky sa vyhodňare treste, lebo prídem s tým veľkým pluhom a šeckých vás zaorem, len hlavy vám budú trčať 🤣 🤣 🤣 👋 👋 👋

maguma
    Účastník (Participant)

Ajajáj, to zas bude kapusty, 🤣 🤣 wikino zapni aj vlečku a nazad donesieš kapustné hlavy 🙂 😀 😀 👋

WIKINO
    Účastník (Participant)

Ešte som zabudol, bol som si požičať od Boboláka kozy, aby som nemusel pri robote ležať. 🤣

VANUCCI
    Účastník (Participant)

No a mám čo som chcel. Práve som bol telefonicky zjebabraný tým najdrsnejším čoprákom v histórii traktorov 🤣 🤣 🤣

Dostal som výter žalúdka, že šo tu vystavujem fľašu lorda bakuľu, keď nemám skype 🤐 😠

že ako chcem nalievať bez kamery 😕 no dobre, musím sa polepšiť a vypiť tú fľašu sám 🤣 🤣 🤣

VANUCCI
    Účastník (Participant)

wikino keby si mal málo, tak ti aj ja požičiam kozy

[linka]

maguma
    Účastník (Participant)

Veď hovorím, kapustné hlavy 😈 😈 😁 😁 😀 👋 👋

bobolak
    Účastník (Participant)

Wikino 👍 👍 👍 👍 ta mašina nie kirovec 😶 😶 ,ale stalinec vzbuzuje strach 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Počúvaj nátschelník a čo ty máš proti kapuste? ☹️

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,371 až 2,385 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri