Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 226 až 240 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    VANUCCI
    Účastník (Participant)

Ale cukornatosť treba odmerať bobo 🙄

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Bye 👋

Učím sa:

Všimol som si, že ak dám mávajúci smajlík na začiatok príspevku, tak automaticky sa tam hodí veľké "B" – a potom sa objaví slovo "Bye". Aj keď po pridaní smajla (a pred pridaním príspevku) tam vidieť malé "b"…

Lebo smajlík máva len s malým "b" – nejak takto: 👋

maguma
    Účastník (Participant)

Ja som už dal dole dve dvanástky jedna bola pilsner a druhá urquel, teraz na to, držte sa, originál ruskú čokoládu to vám je ale materiál, 😘 😘 švajčiari môžu ísť s tou ich fialovou kravou do análov 😟 😟

maguma
    Účastník (Participant)

zvýraznené písmo

Učím sa:

najprv treba kliknuť na značku zvýrazneného písma B červené veľké B a potom medzi značky písať, inak zmizne napísaný text, takto nejak, vidíte nie je tu, marha 🤣 😀 😀

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Bratm ta na zdravičko ja dávam piate čierne , musím trénovať, lebo na víkend idem na tri dni na ryby tak aby sme v hanbe nezostali 😶 kondička musí byť / tam bude aj palivo 40+/ 😇

kingston
    Účastník (Participant)

Robite mi tu chute, idem aj ja si otvorit flasticku konaku moldavskeho, nech tu nesedim nasucho 🙂

kravosko
    Účastník (Participant)

Ahoje, to mám čo robiť celý večer kým si to tu prečítam 🙂 🙂 🙂 👋 👋 👋

maguma
    Účastník (Participant)

Kingston, zdochni 😀 😀 😀 😀 😀 👋 👋 👋 👋

krivoklat
    Účastník (Participant)

Jaj, Ati, Moldavský je fajnový, cez weekend som v u brata zdegustoval dve…. 👍

maguma
    Účastník (Participant)

Krivoklat, veď práve preto, že to slope sám a nedá to do placu 🙂 😁 😁

fikus
    Účastník (Participant)

Ja som si dal tri kozle.dobru 😉

Mlhos
    Účastník (Participant)

KRAVOSKO Môj milý synu. Píšem ti pomaly, lebo viem, že nevieš rýchlo čítať. To máš po svojom otcovi, po mne nie, ja neviem. Už nebývame tam, kde sme bývali. Tvoj otec čítal, že najviac dopravných nehôd sa stane v 20 kilometrovom okruhu od bydliska a preto sme sa presťahovali. A tiež čítal, že veľa nehôd sa stáva na ceste do práce, preto nerob! Neviem ti napísať číslo domu, lebo predošlí obyvatelia ho odmontovali a vzali so sebou, aby si vraj nemuseli meniť adresu. Praktické, čo? Je to tu teraz trendy. Všetko je veľmi pekné v novom dome. Dokonca aj práčku máme. Síce malú a teraz asi pokazenú. Bo minule som prala. Dám veci dnu, potiahnem retiazku, kukám a veci nikde. Počasie tiež neni zlé. Minulý týždeň pršalo len dva razy. Raz tri a raz štyri dni.Synček, peňáze sú v ľavom vrecku. Je ich málo, lebo dovolenky sa teraz málo platia. Tvoj brat si minule kúpil nové auto. Vraj. Stratil ale kľúče. No asi sa to nesmie strácať kľúče, lebo na druhý deň prišli policajti a zobrali ho. Že reku na zimu. Tak som rada, aspoň neochorie, zima má byť tuhá. A tvoja sestra ráno porodila, ale neviem čo, tak ti neviem napísať či si strýko alebo teta. Neslop furt! Čo na tom chlaste vidíš?

Mlhos
    Účastník (Participant)

Ze abys mneu co cist 🤣

solim
    Účastník (Participant)

Mlhosu: Kúp mu radšej knihu ! Tomu lepsie porozumie, ako tomu žvástu čo si napísal 😁

solim
    Účastník (Participant)

Skúsim nahrávku ! ? Ako kedysi. 😁 😁 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 226 až 240 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri