40+ – tu sme
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
No nazdar a coze Vas sem privialo? 🙄 🙄 🙄
Prisli sme otestovat server 😀
No čo sa deje, že ešte tú kávu nemám pripravenú?
Teší ma, že vás tu vidím, banda ena adolescentná. 👍 👋
Hlasim príchod 😉
ibejde tak vas vitam, klud a pohoda u nas 😎 😎 😎
papi kafe je na stole… pripadne aj cukor a mlieko, ale ja pijem bez mlieka 😈 😈 😈
Chcem sa tu zaregistrovati a vraj uzivatel uz existuje – no jasne hlava derava ved som tu zaregistrovany od 8.3.2011 😘
Papibacsi 👍 kafficko mas u mna kedykolvek ked ides okolo mojho skromneho pribytku, staci len zavolat ci som doma.
Návrat strateného syna, papi na budúci rok zakladáme závodný tým GTX, bobolak bude spolujazdec na sajdke a ty budeš manager týmu a už ani slovo, howgh 🤐 🤐 😈 😈 😈
čaute,tak som tu. 👋
konečne, návrat strateného syna, papi, vitaj v našom novom byte 🙂 🙂
apropó, dnes v Malackách sme dohodli, že na rok založíme závodný tým GTX, kategória – sajdky, spolujazdec – bobolak, hlavný týmový manager – papiboy, vedúca týmoveho klubu mažoretiek(nemýliť si s Mažolou) papiho Gizka, ona to tam roztočí, keď už je taká ukecaná 😀 😀 😀 nosičky slnečných parazólov – hlavný manager zariadi výberové konanie 😎 😎 😎 ďalšie potrebné funkcie ešte treba vymyslieť 🤣 🤣 🤣 🤣
😀 Hihihi, náčelník, vieš predsa, že ja som len obyčajný motorkár a zásadne neprijímam žiadne funkcie. No uznaj: potrebujem ja, aby ma Bobo furt odvolával, keď si glgne z Bifíka? 😈
Bye 👋 👋 Stačí takto?
A bude to tu bez vkladania obrázkov, a doplnenie (oprava) príspevku !!! 😕 😕
Papi, nebasd a fejemet, pre teba to nie je žiadna funkcia ale poslanie, IK GTX, OTK GTX ťa poslalo na managersky post, nesnaž sa ich nasrať, tí sú horší ako KGB a ČEKA dohromady, papi, len pomysli, čaká ťa výber mažoretiek 😁 😁 😁 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |