Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,136 až 3,150 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    yoffo
    Účastník (Participant)

Čo to čítam???

Vynález netaktného Bopsikboxermotorra jazdiaceho na kód oprawny wodowy???

Dobře som pochop**il čil ???

To by sme (GTX) mohli tróchen priživiť (sa) ta né ???

Dobrú moč Vám prayem. 😁

yoffo
    Účastník (Participant)

Az Apád:

p.o.c.h.o.p.i.č.i.l. …..č.i.l. 😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

Čak,

jednotaktný boxer je papiov vynález zo študentských čias, kde mohla byť naša veda dnes, keby ho vtedy podporili. Vyžiadaj si od neho fotodokumentáciu, alebo sa pohrab v MR, tam to je (teda bolo…)

yoffo
    Účastník (Participant)

Oččúwaj. Ačímedess , tú k.o.k.o.c.i.c.i.n.u. si de vygúglowal ??? 🤣 🤣 🤣

Uš si nejaký zamlžený 🤣

Kozzzel ????? 😛

maguma
    Účastník (Participant)

Ja som vymyslel päťtaktný motor, len z toho piateho taktu sa akosi nechce prebrať, tie prvé štyri mu idú dobre, len ten piaty je problém, zatiaľ 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 😀 😀 😀 😀

maguma
    Účastník (Participant)

Kikapč 👋

WIKINO
    Účastník (Participant)

Zoznam účastníkov Pionercup Budimír:

krampus
    Účastník (Participant)

Ja až teraz – Bekapč.

– Popísali ste teda toho riadne 🙂 ani nestíham čítať, motobabka tuti spokojná 😈

– Kua, vy tam na tom Weste idete súťažiť o najlepšie vyfarbeného Mustanga? 😶 alebo ho chystáte na jazdu košickým lesoparkom? Som náramne zvedavý ako bude vyzerať v nedeľu o druhej poobede. 😈

👋

yoffo
    Účastník (Participant)

.👋 👋 👋.

Smajlik pijící, ležící, spící……. 🙂 😈

WIKINO
    Účastník (Participant)

Yoffík , čo si už honil toho paroháča keď tak zavčasu buntošíš. Dneska sa nejak rozsmoklilo. Idem nájsť kludné miestečko na rozijímanie. 👋

maguma
    Účastník (Participant)

WIKINO toto si nedopísal, asi si na to zabudol Zoznam účastníkov Pionercup Budimír:

na Kirovci a vyrážam už predvčerom aby som prišiel včas – zulu

maguma
    Účastník (Participant)

WIKINO porozjímaj ako odstaviť Juripka, tak normálne, zákulisne 🙂 🙂 🙂 nech máme šancu aj my, kadeti 🙄 🙄 🙄

a dnes po fajronte je finiš, čakám ťa na brigádu BSP, včera mi ten črep skoro spadol zo zdviháka, 😕 iba major včas začul podozrivý šramot a zaštekal, tak som to ešte stihol zachytiť, 🤣 potom som ho išiel za to poškrabkať a ako som si sadol na šamel, tak to hovado šamlové sa polámalo a ja som sa skydal na zem s takým rachotom, 😠 😠 že major vyletel z garáže elegantným flopom cez ten jeho priechod. Večer som to nechcel písať, lebo theo by zas nespal celú noc 😁 😁 😁 😀 😀 👋 👋

maguma
    Účastník (Participant)

Idem estergájozovať váltokar, 🙂 🙂 lebo zajtra nasledujú testovacie jazdy 🤣 🤣 🤣 🤣

WIKINO
    Účastník (Participant)

Náčelník to za teba hovorí bledá závisť. Kirovec má nový lak, idem kúpiť ŠPZ na 3 roky a budem chodiť na fušky. Tebe ako kamošovi poorem ten kvetináč zadara. Po ceste ale zarobím na PHM a zostane aj na trojprstovú kaficu. Juripko neni problém. Tak ho vyhecujeme , že bude tak letieť až dá hubu a ty s Theom mu zamávate šaltpákou a bude bedňa. 🤣 🤣

maguma
    Účastník (Participant)

WIKINO aby si nepovedal, tu máš kávu na cestu 🙂 🙂

[linka]

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,136 až 3,150 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri