Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,196 až 3,210 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    krampus
    Účastník (Participant)

To je Belzebubov výmysel, čerovsky silný nápoj – daj si krampampuli, to ako by si dostal po papuli. 😁 😁 😁 😁

Vraj palivo 52+ je šuvix proti tomu. 🤣 😁 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Ak nevieš, gugli, nejdem to vysvetlovať. Je viacero druhov, maďarské a poľské recepty sú do zimy najlepšie… 😉

No a Virago 750 bolo aj takéto, prakticky totožné s typom XV 750 SE Special, preto si myslým, že by stálo za pokus tam vyskúšať fabrické vypletané koleso, keby, tak aj s brzdou… Ale ja to len tak, nik sa mu tam neozval… 😟

[linka]

krampus
    Účastník (Participant)

Ako tak pozerám, tak sadlo by to jak riť na šerbel.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Už nebudem, ale toto ešte pridám tu sú liate kolesá a dve klasické teleskopy po bokoch, ako u vypletaných Virág…

[linka]

WIKINO
    Účastník (Participant)

Gúťeň morgéň. Ná de ste mechanici od Forda. Nedrichmite. Lebo žobrák s drotárom vám šlohnú mustanga 😛 . Major včera asi sa nemohol na vás dívať, tak zaliezol.Určite ste pospomínali všetkých svatých polla abecedy.Jenna malá poznámka- ten tanknádrž též mohla znésť nejakú novú farbičku. Ludvík nedonísov silixrón ex na rajdy ? Nije že pojdeš s takýma hrdzákmi.Gombinézu máš peknú, len čo je pravda.Ale najprv sa vyválaj v blate šag nejdeš na módnu prehládku. 🤣 🤣 A nakonec už sis spomenuv čo si chcev./ trošku som zamiešal Trogárčiny do bežného života/

Podľa počtu prihlásených asi zruším účasť. Ekonomicky to nevydá. 😟

yoffo
    Účastník (Participant)

Aj já dáwám, že Gúteň Mórgeň. 🙂

Chcem dôrazne požiadať mojich mechanikov v stajni IT OTK GTX KGB, aby až do ukončenia

skúšobných fukotov na polygóne makali jak draci a nevypisovali sem kráwowiny.

Móžem já za to, že sa Papimu zvliekla gumička ??? 😁

Mimochodom, kto je skúšobný pilot ???

Chcem mať pekelný stroj v 100% stave, nie len v stave 40+…..yasné ??? 🙄

Iba jenna chybička se vloudila: Závodný špeciál Mustang GTX už stojí (celkom rovno)

ááááále tá kombinéza leží……..som zvedavý, jak tam budem sedieť, márhaššág.

S pokrikom a vytasenými onými……mečmi:,,,,,,, Hájra na Východ……. 😈

Idem halászny. 😘 😘 😘 idú……. 😘 😘 😘

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 (Nie sifon) Yosif fon Viszaryonovitsch Orszagh Hniezdoslav práve oznámil ľudu, že ide do LIDLa nakúpiť pangause. 🤣 😈 👋

yoffo
    Účastník (Participant)

Ná zas som bol odhalený…… 🤣

theo
    Účastník (Participant)

Yoffo, ty tu si aj ked tu nie si, ta ne… 😈 😈 🤣 🤣

maguma, poriadne to otestuj, lebo, nesmu visiet ziadne gumky, šrúbky podoťahovat, ziadna quapka ojejowa nesmie byt, papi ma velke rozlišovacie schopnosti a cim viac ma fotka megapixelov tym lepsie vidi každú pixlu. 🙂 🙂 😀 😈 🤣 🤣 👋 👋

maguma
    Účastník (Participant)

theo , papimu treba poslať z tej českej ostrozrakej pálenky, potom by tá pixla musela byť ako tank, aby ju uvidel, holobriadok jedon 😈 😈 😀 😀 😀

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Kurňa, stokrát sem nakuknem a stokrát ma niekto podbobováva. 😈

Ste super partia, kvôli vám je človek občas aj rád, že má nad 40… 🤣

Tak pokračujem, som predsa motorár, či nie? 🤣

– K 11 zubovému sekundáru existujú menšie ( pretekárske ) matice s menšími istiacimi podložkami, lebo takto reťaz dosadá zle a nebude bežať správne, kým nevydere segmenty do podložky.

– Ak nebude osvetlenie a bzučiak, póly okrem zapalovania demontovať, zvýši sa tak výkon prudko, až o 0,007 ‰. Nevadí, že nebude z nich odber, magnet brzdí aj tak…

– Kontakty (prerušovač) urýchlene vymeniť!!! Za nové. ☹️ 😟 😠

– Ak náhodou plánujete použiť originálnu prepojovaciu gumovú hadicu (= rezonujúcu harmoniku ) ku spojeniu karbecu s origo filtzom, zabudnite na nejaký výkon. Existujú len lepšie riešenia, ako toto.

– Ako by som dokázal, že som najpúdrejší, keby som nepudroval? Ha ? 🤣

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Pardon, filtrom. Bez filtziek. 😀

maguma
    Účastník (Participant)

theo robte niečo s tým juhoostrovným robinzonom, 😟 lebo za seba neručím, 😉 hodím na sajdu gulomet, minomet, tarasnicu a mikro kaťušu na diabolky 😉 a idem ostrelovať celú jeho chyžu, pardon Ižu, obec v ktorej chovajú takéhoto tvora treba zrovnať zo zemou 😈 😈 😈 😈 😀 😀 😀

ad 1. reťaz dosadá dobre, nie sme Ižania 🤣

ad 2. a z čoho budeme napájať maják, sirénu, blinkre a MAGIC, predsa nie sme z Iže 😁

ad 3. kontakty v parjaádke, Ižan zle vidí 😶 😶

ad 4. hadica musí byť pôvodná alebo z paprikového vysávača, my použijeme koženú z preparovanej anakondy 😀 😀

ad 5. kúp si kilo pudru, nasyp si ho nabradu a aspoň budeš mať robotu dostať ho stadiaľ preč a nebudeš mať čas písať boboviny 🤣 🤣 🤣

na ticketportále si môžeš objednať lístky na dnešné testovacie jazdy, v cene je zarátané aj občerstvenie, ktoré si musíš doniesť so sebou 🙄 🙄 🙄 😁 😁 😁 😁 👋 👋 👋 👋

ďalšie konštruktívne návrhy sú vítané 😘 😘

theo
    Účastník (Participant)

Papi, v sobotu je f košicoch friistajl, tak ked si telom aj dušou motorár tak dojdi podbobovavat lietajucich chlapcov na mašinách /mozes kričat aj olleeee/, urobia ti otočku aj o 365 stupňov 🙂 😀 😀 a potom im mozes kukat /fukat/ aj do vyfucku. my obyčajni bezdušiaci a bezgumiaci sa budeme snažiť prežit nedelne /ZULU/preteky aj s všetkymi nedostatkami /podla teba 😛 / a nabuduce si priprav kybel púdru, lebo este nejake protimustangoviny, a budes pomilovany do vyfuku kardáňom minimalne z kirovca a mozes potom pudrovat kolko ti puder vyda… 🙂 😈 😈 🤣 🤣 🤣 👋 👋

maguma, dobre som mu dal, ta ne… 😈 😁 😁 👋

posli nejake foto z testovacej jazdy aby ten oportungista videl, ako sa maju skladat mašiny… 😇

WIKINO
    Účastník (Participant)

Kua klapci uvalujem embargo na správy zo stajne najsamnajlepšieho stroja Mustang. Pozor nepřítel naslouchá aby sme potom neboli prekvapený ak nás opozícia porazí. 😶 😀

Vanicci chystaj kápustu kyselú, do toho udené koleno a možu byť aj kolbás Mangalicový. Potom môžu byť strapačky a nakoniec kapustníky a punktum 👍 👋

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,196 až 3,210 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri