40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
14. novembra 2013 o 21:11 #87668BopsikÚčastník (Participant)
theo,
…bolelo by Ťa to, a nie je dôvod Ti upravovať profil, si pekný chlapec,… 🙂
A ja by som si nedovolil…14. novembra 2013 o 21:15 #87669theoÚčastník (Participant)Tak sa majte, idem este do sprchy si upravit profil, ved aj strtok je streda 🤣 🤣 🤣
14. novembra 2013 o 21:22 #87670przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Bopsik, špesiály, to je krása, tam je vidieť čo sa z toho dá urobiť – a čo sa malo možno urobiť už voi výrobe…
Pridám nejaké fotky, trochu aj ako inšpiráciu pre špeciál-tunerov. Sú len z jediných pretekov (Cabaj-Čápor 2011) je ich viacej, ale nechce sa mi teraz loviť…
Teda akože REKLAMA na vyhodňarsku akciu:
A túto, aj keď tam už bola, tu ešte nie, a Krampus ma za ňu vždy pochváli: 😈
14. novembra 2013 o 21:33 #87671przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Dofrasa, to naj-super som vynechal, na tej prvej malo byť vpravo hore namiesto tej, čo je dvakrát, táto.
Len si pozrite, USD/centrál, hydra-kotuče, klapky, nádrž-sedlo, no a šaltpáka? Skoro taká vymakaná, ako magumova: 😉
[linka]14. novembra 2013 o 21:39 #87672krampusÚčastník (Participant)papi – 👍 👍 👍 …. 😁 😁 😁 👋
14. novembra 2013 o 23:14 #87673yoffoÚčastník (Participant)Sa tu bavíte o pionierovi, TOTO je PIONIER !!! (r.v.1953) 😛 😈
USD/centrál ???, hydra-kotuče???, klapky????(no áno 😈 ) , nádrž-sedlo???, šaltpáka ??? (no áno 😈 )
Úsmev, košieľočka, pôvodne červená šatka, ………šťastie, muška jenom zlatá. 🤣 🤣 🤣
14. novembra 2013 o 23:15 #87674yoffoÚčastník (Participant)Som zabudol, gúteň mórgeň 😁
15. novembra 2013 o 5:35 #87675WIKINOÚčastník (Participant)Nazdar chlopi. Ná de ste všetci. ? 😶 Však tu už je predštartovná horúčka .Acylpirín sa už pomaly míňa. 🙄 Pomeristi už makajú, doma ruksak pripravený.Rentoši vyspávajú fišingovanie do noci.
Majanko na testovacieho jazdiča som nejak v rozpise funkcií zabudol. Ale máš recht, že si sa prihlásil. To vieš , keď sa drzo nenanominuješ , tak funkciu uchmatne niekto druhý. 🙂 Ná s Požoňe nikto nejde?
Zefo , kléber sieťka dávno minutá. Už som pomaly zabudol ,ako sa zatepluje. Ale Bobolákovi ešte zostalo. MOžno dnes vybehnem zobrať. 🤣
Náčelník zavolaj Tukanovi , možno jemu ešte nejaký letecký kerosín zostal, alebo zavolaj tým čechom , kde si slúžil u papajroty nech pošlú jeden vagoń na slepú kolaj do Bazmekcity. 🤣 🤣
Dnes v pomere pohoda,klídek, tabáček nikto tu z velenia neni tak zdrhnem prv. 👍 👋15. novembra 2013 o 5:50 #87676theoÚčastník (Participant)WIKINO, ná a de su ti dvaja hajzli co kazde rano butošia. 😶 😶 Ešte asi nevyrazili, tak sa točim on the other side /to aby aj motobabka rozumela/ 🙂 🤣 🤣 👋 👋
gúten reggelt 👋 👋 👋
15. novembra 2013 o 7:04 #87677yoffoÚčastník (Participant)..|-..|.|–||.-..|—|…-|..|-|.-.-.-|||…|
-|—|.–.|.-.-.-|||–..|..-|-…|.-|-|.-||.-
.|-.–|-…|.-||..|-..|.|.-.-.-|||…|-|—|.
–.|.-.-.-|||…-|.|-.-.|.|.-.||-..|.-|–||..
.|…-|—|-..|-.-|..-|.-.-.-|||…|-|—|.–
.|.-.-.-|😘 😘 😘
15. novembra 2013 o 7:19 #87678BopsikÚčastník (Participant)Papi,
Čo je lepšie, byť prvý medzi slabými, alebo posledný medzi silnými?
Všetci pionieri majú červenú šatku, len Krampus má ďobkovanú, on je boss?15. novembra 2013 o 8:07 #87679theoÚčastník (Participant)Yoffo, ulap zubatu rybu /rybzetu/, večer daj vodku. 🙂 😀 😀
aj fotku 👍 👋
né tmu slovensku, suchu, neslanu 😶 😶 🤣 🤣
15. novembra 2013 o 8:19 #87680przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😉 Bopsik , ja som dosť namyslený a občas si namýšľam, že som konštruktér. 😈
Detskú izbu som mal oblepenú prospektmi motocyklov v piatich vrstvách, keď som mal len 12 – a snívali sme vždy o tom, že z Pioniera vyrobíme takú motorku, aké sa robili vtedy na západe . Aj sme skúšali, permanentne.Na mr za túto – vtedy náhodne povyťahovanú – kolekciu Talianov som bol vyhlásený za zlého vlastenca a stal som sa u niektorých dosť nepopulárnym (SS a tak… 😈 ). Lenže ja serem na popularitu, dám to aj sem, o toto mi ide:
[linka]
[linka]
[linka]A to ďalšie vtedajšie maloobjemové esá, ako napr. Beta, Italjet, Gori, Aprilia, Guazzoni, Moto Morini, Müller, Hercules, Puch, Zündapp, atď atď… – ani som už nelovil. Google, nech sa páči… 😈
Teda odpoveď: jednoznačne posledný medzi silnými. Medzi slepými je jednooký kráľom, serem aj na také královstvo… 😈
To ale nie je o kategórii KLASSIK – tam to celé je o niečom úúúúúplne inom. Týchvečných chlapcov si nesmierne vážim, ale ja som jednoducho kutil . 😈 👋
15. novembra 2013 o 8:39 #87681theoÚčastník (Participant)Papi, skoda ze nedojdes – a vóbec – na šarkánkovi, by si bol prvý v kategorii šarkáňov. 👍 👍 👍 👋
15. novembra 2013 o 9:31 #87682WIKAÚčastník (Participant)Theo, ahoj! Čo to malo byť na tom USB? Tá Bobolákova odvolávačka?
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.