40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
15. novembra 2013 o 22:37 #87713bobolakÚčastník (Participant)
No neviem čo to šecko ma znamenať, 🤐 🤐 tak kua my tu máme povolené baviť sa iba o motorkách šak sme na motorkarskom serveri 😶 😶 😶 a yoffo svoje príspevky davaj na link rybárov,radistov,a nechcem tu už žiadne debaty od VECI t.j.od motorkiek ináč si lapaj móže otvoriť zelovoc 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 tu nie je žiadny POKEC aspoň tak som to pochopil ja 😛 😛 😛 😛 👋 👋 👋 👋
16. novembra 2013 o 2:37 #87714WIKINOÚčastník (Participant)Hlbokú noc všetkým. 👋
Náčelník nedrichmi žobrák s drotárom sa už umývajú v potoku a za chvílu vyrážajú do rajónu.
Máš natankované, motorečka pripravená na Grand prix, takže móžeme vyraziť? 🙂 No dobre vypijem kaficu , dám pirulu a cestujem smer Krušofenfest. 🤣 🤣 F Prešove a Košicoch slavobrány a špaliere na uvítanie vzácnych hostí z najvyšších kruhov kmeňa 🙄 😛 . Pripraviť chleba a soľ, ako sa patrí podľa slovanského zvyku 😈 😛 .Kua po ceste musím niekde aj pre seba nejakého mustafu , aby som nebol iba v roli diváka.
Bobo šag sam v príspevku spomenul aj motorečku. 😈 . Takže za 10 min ZULU vyrážam 👋16. novembra 2013 o 3:12 #87715magumaÚčastník (Participant)Medzi slovanske zvyky patrí aj slanina poprosím aj trošku tej a môže byť aj klobáska mňam B.S.
16. novembra 2013 o 3:52 #87716magumaÚčastník (Participant)Východňáre traste sa, západný dištrikt vyráža pre madaily zo šampionátu ostgubernie, pripravte haďmu 😀 😀 😀 😀 👋 👋
16. novembra 2013 o 4:34 #87717yoffoÚčastník (Participant)Gúteň mórgeň.
(dúfam, že týmto nesslowanským pozdrawom nemdráždím) 🤣
Západňáci, nepadajte, Pretekajte, vyhhrajjtteeééééééé 😈
Aj by som napísal, že Vás, staří chrenové, lúbím yak yaka aj koňa, ale nemóžem. 😶
Som na baby.
(dúfám, že som týmto vyhlásením nepodráždil gruppu dúhowu) 😈(nech žijú motorky) 🤣 🤣 🤣
16. novembra 2013 o 6:47 #87718krampusÚčastník (Participant)Chujte morchjen,
keďže západný dištrikt je skoro za dverami, zvolávam uvítací výbor na 12:00 ZULU do strediska pionierfestu.
Aby som Dostál zvykom slovače, chleba som práve dopiekol, slanina je ešte v uďárni,haďmu som vykopal, ešte utekám do Wieličky pre tú posypovú, aby som na ZULU bol nachystaný ako sa patrí.( nezabudol som na niečo? 🙂 ) 😁Som v očakánavanom radostnom očakávaní! 🤣 👋 😁 👋 👋
16. novembra 2013 o 7:54 #8771916. novembra 2013 o 8:07 #87720WIKAÚčastník (Participant)Theo ahoj! Už si mal stáť pred bránami Košíc a čakať delegáciu zo západu. Nahrala som ti ten vídeozáznam na USB, ale Wikino to nezobral možno sa spoľahol na náčelníka. 😀 😀 😀 Daj tam na nich pozor, a držte sa. Všetkých pozdravujem. 👋 👋 👋
16. novembra 2013 o 8:14 #87721theoÚčastník (Participant)POZOR POZOR 😶 😶 😶
Po severnom Slovensku sa pohybuje skupinka /slovom DVA kusy/ adolescentnych geriatrikov /alebo naopak?/, a beru pionierov /aj pionierky/ a to za učelom obcovania s nimi /pri obci Budimír/ 😀 😀
Občania, ak mate vyššie popisanych rodinnych prislušnikov, prosim vas vyložte ich pred bránu a stiahnite sa do pribytkov – su nepezpečny a ozbrojeny /jeden hádže šaltpákou a druhy strieka a zatepluje/.
Hlavne neklást odpor – je to zbytočné. 😀 😀
Koniec hlasenia. 🤣 🤣 🤣
16. novembra 2013 o 8:25 #87722solimÚčastník (Participant)Do poslednej chvíle som dúfal, že sa mi podarí prísť na východ , a nájsť si nejakú schopnú výhovorku z rodinnej akcie. 😈
Ale celá rodina by ma zavrhla, keby som nebol na dnešnej oslave svatkiných 60-tin. 😕Držím palce týmu GTX …. 👍
👋 👋 👋
16. novembra 2013 o 8:37 #87723theoÚčastník (Participant)Solim, ale aspon budes duchom s nami, aj to sa rata 🙂 😀 😀
👋 👋
16. novembra 2013 o 10:06 #87724przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Solim , hlúpa výhovorka, veď preteky sú zajtra. 😈
Práve to je môj problém, ja by som dnes aj mohol, ale ja musím vytrimať pri slávnostne prestretom stole pol dňa práve zajtra . Čert to ber, vytrimem. 😈
Držím palce účastníkom aj organizátorom, nech sa vám akcia maximálne vydarí.
Np a jasné, že sme duchom s vami. 👍 👋16. novembra 2013 o 11:53 #87725kingstonÚčastník (Participant)papi aj ja som s duchom tvojim a popri tom sa hrabem v zahrade lebo je pekne 🙂 .
16. novembra 2013 o 11:57 #87726solimÚčastník (Participant)papi , ty si myslíš , že zajtra budem niečoho schopný !!! 😎 😇 😇 Veď to bude ako svatba v jednom oravskom kulturáku 🙄 🙄
Budem rád, keď budem OK v pondelok do práce . 😁 😁 😁Verímä GTX teamu. 😉 👍
👋
16. novembra 2013 o 13:07 #87727przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Ale, Solime , svet už vie, že lekári už všetkým geriatrikom dáááávno zakázali piť…
Len geriatrici to nevedia… 😉Ty dnes piješ, zajtra relaxuješ a v pondelok ideš do práce. Lenže:
– Pretekári budú dnes piť s vyhodňarmi…
– V nedeľu skoru umrú, ale budú pretekať…
– V pondelok ľutovať, že neumreli v nedeľu… 😈 👋 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.