Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,316 až 3,330 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    bobolak
    Účastník (Participant)

No neviem čo to šecko ma znamenať, 🤐 🤐 tak kua my tu máme povolené baviť sa iba o motorkách šak sme na motorkarskom serveri 😶 😶 😶 a yoffo svoje príspevky davaj na link rybárov,radistov,a nechcem tu už žiadne debaty od VECI t.j.od motorkiek ináč si lapaj móže otvoriť zelovoc 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 tu nie je žiadny POKEC aspoň tak som to pochopil ja 😛 😛 😛 😛 👋 👋 👋 👋

WIKINO
    Účastník (Participant)

Hlbokú noc všetkým. 👋

Náčelník nedrichmi žobrák s drotárom sa už umývajú v potoku a za chvílu vyrážajú do rajónu.

Máš natankované, motorečka pripravená na Grand prix, takže móžeme vyraziť? 🙂 No dobre vypijem kaficu , dám pirulu a cestujem smer Krušofenfest. 🤣 🤣 F Prešove a Košicoch slavobrány a špaliere na uvítanie vzácnych hostí z najvyšších kruhov kmeňa 🙄 😛 . Pripraviť chleba a soľ, ako sa patrí podľa slovanského zvyku 😈 😛 .Kua po ceste musím niekde aj pre seba nejakého mustafu , aby som nebol iba v roli diváka.

Bobo šag sam v príspevku spomenul aj motorečku. 😈 . Takže za 10 min ZULU vyrážam 👋

maguma
    Účastník (Participant)

Medzi slovanske zvyky patrí aj slanina poprosím aj trošku tej a môže byť aj klobáska mňam B.S.

maguma
    Účastník (Participant)

Východňáre traste sa, západný dištrikt vyráža pre madaily zo šampionátu ostgubernie, pripravte haďmu 😀 😀 😀 😀 👋 👋

yoffo
    Účastník (Participant)

Gúteň mórgeň.

(dúfam, že týmto nesslowanským pozdrawom nemdráždím) 🤣

Západňáci, nepadajte, Pretekajte, vyhhrajjtteeééééééé 😈

Aj by som napísal, že Vás, staří chrenové, lúbím yak yaka aj koňa, ale nemóžem. 😶

Som na baby.

(dúfám, že som týmto vyhlásením nepodráždil gruppu dúhowu) 😈

(nech žijú motorky) 🤣 🤣 🤣

krampus
    Účastník (Participant)

Chujte morchjen,

keďže západný dištrikt je skoro za dverami, zvolávam uvítací výbor na 12:00 ZULU do strediska pionierfestu.

Aby som Dostál zvykom slovače, chleba som práve dopiekol, slanina je ešte v uďárni,haďmu som vykopal, ešte utekám do Wieličky pre tú posypovú, aby som na ZULU bol nachystaný ako sa patrí.( nezabudol som na niečo? 🙂 ) 😁

Som v očakánavanom radostnom očakávaní! 🤣 👋 😁 👋 👋

theo
    Účastník (Participant)

Dobre ranko 😀 😀

[linka]

WIKA
    Účastník (Participant)

Theo ahoj! Už si mal stáť pred bránami Košíc a čakať delegáciu zo západu. Nahrala som ti ten vídeozáznam na USB, ale Wikino to nezobral možno sa spoľahol na náčelníka. 😀 😀 😀 Daj tam na nich pozor, a držte sa. Všetkých pozdravujem. 👋 👋 👋

theo
    Účastník (Participant)

POZOR POZOR 😶 😶 😶

Po severnom Slovensku sa pohybuje skupinka /slovom DVA kusy/ adolescentnych geriatrikov /alebo naopak?/, a beru pionierov /aj pionierky/ a to za učelom obcovania s nimi /pri obci Budimír/ 😀 😀

Občania, ak mate vyššie popisanych rodinnych prislušnikov, prosim vas vyložte ich pred bránu a stiahnite sa do pribytkov – su nepezpečny a ozbrojeny /jeden hádže šaltpákou a druhy strieka a zatepluje/.

Hlavne neklást odpor – je to zbytočné. 😀 😀

Koniec hlasenia. 🤣 🤣 🤣

solim
    Účastník (Participant)

Do poslednej chvíle som dúfal, že sa mi podarí prísť na východ , a nájsť si nejakú schopnú výhovorku z rodinnej akcie. 😈

Ale celá rodina by ma zavrhla, keby som nebol na dnešnej oslave svatkiných 60-tin. 😕

Držím palce týmu GTX …. 👍

👋 👋 👋

theo
    Účastník (Participant)

Solim, ale aspon budes duchom s nami, aj to sa rata 🙂 😀 😀

👋 👋

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Solim , hlúpa výhovorka, veď preteky sú zajtra. 😈

Práve to je môj problém, ja by som dnes aj mohol, ale ja musím vytrimať pri slávnostne prestretom stole pol dňa práve zajtra . Čert to ber, vytrimem. 😈

Držím palce účastníkom aj organizátorom, nech sa vám akcia maximálne vydarí.

Np a jasné, že sme duchom s vami. 👍 👋

kingston
    Účastník (Participant)

papi aj ja som s duchom tvojim a popri tom sa hrabem v zahrade lebo je pekne 🙂 .

solim
    Účastník (Participant)

papi , ty si myslíš , že zajtra budem niečoho schopný !!! 😎 😇 😇 Veď to bude ako svatba v jednom oravskom kulturáku 🙄 🙄

Budem rád, keď budem OK v pondelok do práce . 😁 😁 😁

Verímä GTX teamu. 😉 👍

👋

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Ale, Solime , svet už vie, že lekári už všetkým geriatrikom dáááávno zakázali piť…

Len geriatrici to nevedia… 😉

Ty dnes piješ, zajtra relaxuješ a v pondelok ideš do práce. Lenže:

– Pretekári budú dnes piť s vyhodňarmi…

– V nedeľu skoru umrú, ale budú pretekať…

– V pondelok ľutovať, že neumreli v nedeľu… 😈 👋

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,316 až 3,330 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri