Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,406 až 3,420 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 No, práve som mal možnosť započúvať sa do priameho prenosu z Budimíra.

Beží prvá rozjazda klasikov, JURIPKO práve predbehol oficiálneho nominanta GTX č.1 (Thea 😉 ) – ale Vilo nemá ani poňatie, kerý je na kerom mieste. 😈

Vilo nepreteká, nepodarilo sa doriešiť ohnuté vidle a opuchnuté koleno jazdca… 😈

Na klasikov sa dostavilo okolo 17 strojov, špeciálov je tam cca 6 alebo 7 kusov a v "tuningu" tiež asi toľko.

To je na nultý ročník absolútny úspech, Vyhdňare, šeckych mojich 21 prstov hore… 😘 👍 👋

😈 Ďalšie vysielanie, ak už budú nejaké prvé výsledky… 👋

bacaono
    Účastník (Participant)

Krampus….ved to! Presne pre tu atmosferu mi je luto ze som tam neni. 👍

Servisaci GTX….natahovanie vidli v style "aka bolesť, taka masť" nepomohlo spojazneniu nacelnikovho sportoveho nacinia? 😕

Preteky musia byt prave teraz v plnom prude. Ta ucast je naozaj velky uspech. 👍

Kigston kde budes vetrat? Mozno tiez vybehnem nejaky kusok lez pojdem do nocnej. 🙂

kingston
    Účastník (Participant)

Ondrik za chvilu (asi o 1400 zulu) mozem byt aj v Hornom Bare – ale nie v Amisovom, v tom Mojmírovceovskom 🙂 .

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Tak je tu listina po prvých rozjazdách ( 10 min. + kolo ).

Klasik:

Nominant č.1 Theo skončil v prvej desiatke.

(otázka: nie v deviatke? odpoveď: no, nie, ale to tam nerozoberaj… 😁 )

Juripko to dohral na 4. mieste, ale s výdatnou pomocou Thea, ktorý ho pustil "hádam aj trikrát pred seba" 😈

Počul som v pozadí ozvučeného Krampusa, ktorý práve zahlásil, že vzhľadom na ťažký terén bude druhá rozjazda len 7 min. + kolo.

Špeciál:

Krampus tretí

Tuning:

Juripko prvý na klasikovi ( 😈 že by sa ostatným nevydarili tuningy? 😈 )

Teraz je obedná prestávka, koncentrovaný Theo mi aj poskytol krátke interwiew, sústreďuje samomentálne na krkovičky a rebierko, veď jazda druhá začne až o pár minút, načo sa náhliť… 👍 😈

Každého pozdravuje aj Krásna Mary a Bopsik.

P.S. Ahojko sa môže upokojiť, je tam aj Awia, aj fotí, tak že sa toho veľa dozvie aj u neunáhlených na tam . 😈

A už musím končiť, mám tu pripravenú aj ja veľkú lyžicu od 13:00 – ale ak prídu nové správy, pridám. Sme rodina chápavých, vidia, že som v tranze a smejú sa mi tu… 😈 👋

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Tak dobojované.

Vedúci teamumi len krátko oznámil, že sa nám podarilo natrafiť na mimoriadne stabilného jazdca, schopného dosahovať stabilné, nemeniace sa výsledky. 😉 Oplatí sa naňho stavať, ba aj vsadiť. 👍 👍 👍

Kerá nemá frajíra vyhral tuningy ( Juripko 👍 👍 👍 ) aj celkovo, Krampusa v špeciáloch som nezachytil, ako skončil – ale veď večer sám pridá oficiálne výsledky a určite tu bude aj kopec fotiek…

Mažola team vyhral pohár konštruktérov, odôvodnenie nebolo podané, ale je to oficiálne… 👍 😈

Vyhlasovanie a dekorácie práve prebiehajú, gratulujem všetkým oceneným aj ostatným účastníkom.

Pomaly začínajú baliť a aj ja utekám, kua, lebo sa mi neujdú štrudle. 👋

P.S. Pordravuje každého aj málovravný Coolerman, na otázku, či aj Anora, nemal už čas odpovedať, lebo to rychle zložil… 😈

motobabka
    Účastník (Participant)

Papi …..a nič 🙂 sú tam na jednej lodi či vlastne moto 😈

eXeBaT
    Účastník (Participant)

Akciová ponuka na priestor pre vaše fotografie za 0,- Kčs na adrese [linka]

castro
    Účastník (Participant)

Ahojte paradna akcia škoda že som bol pracovne odvolany a nezažil obrousky aplaus našich GT bojovali ja o život 👋

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Nazdar, Štefan, vítaj, ale ti to trvalo… 😉

Nakoľko sa ma aj Vilo pýtal, že čo mám s Ahojkom (čo ma prekvapilo) – tak cítim potrebu pridať k tomu pár viet:

S Ahojkom sme kamaráti, poznáme sa osobne od prvého Tajova, odkedy sme sa už tiež viackrát stretli, v Gaderslkej doline sme presedeli pol dňa pri jednom stole a prebrali sme množstvo vážnejších aj ľahších tém. Je aj na spoločnej fotke v mojom profile a je aj tu s nami, ako čestný a dobrovolný člen unáhleného stáda.

Uťahujem si z neho, lebo je nie len Kanaďan, ale aj bývalý Vyhodňar, a pochopiteľne takto aj lokálpatriot, tak sedí teraz nie medzi dvomi, ale tromi stoličkami a musí sa usmievať na všetky svetové strany… 😈

A vôbec, keď už roky podbobovávam každého, prečo práve jeho nie?

Ešte by myslel, že sa naňho hnevám… 😈 👋

Ahojko , však my im tu ešte ukážeme rakenroll, ta ne? 😈 👋

VANUCCI
    Účastník (Participant)

papi áno potvrdzujem, že náš Mažola GTX Team vyhral pohár konštruktérov, že dokázal zložiť v rekordne krátkom čase bojaschopné vozidlo, ktoré dosiahlo dobré dokonca vyrovnané výsledky 👍

Idem dať dokopy nejaké foto, urobím sebe kavej a idzem na to 🙂 len do mne nedžubce, že kedy to budze, lebo je ich možno o 10 /slovom dzešec/ vecej, ta to dajaký čas trime, ta ne bratm? 🤣 🤣

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Mal by som to stihnúť do 20.00 ZULU,klebo potom ide F1, aj keď už to nie je pre mňa moc zaujímavé, lebo Kimi posledné dve veľké ceny nejazdí, nakoľko ide do švícar na operáciu s chrbticou, ale nakoľko som túto sezónu videl komplet všetky VC F1, tak dám aj posledné dve. 👍

kingston
    Účastník (Participant)

Vanucci už sa teším 🙂 👋 .

Pane bačo dorazil som domov v poriadku, ale posledných 20km som išiel nalepený na hmlovku jednej plechovky lebo som nevidel ani prd 😕 . Pekných 170km komínových.

krampus
    Účastník (Participant)

VANUCCI – dobrý nápad, bo ja som od rana nemal, zrobim kavej, a dam tu TOTAL VYSLEDKY 👍

castro
    Účastník (Participant)

Ahoj papi jasne že sa pozname ved take esa niesu v GT

😀

krampus
    Účastník (Participant)

RANKING OWERAL Pionercoss-východ

Pioňere klasicke, skoro jak z virobi:

1. Ivan Laluha ?

2. Laco Podhradský (JURIPKO) Nitr.Rudno geriatrik Mažola GTX

3. Juraj Ďuriš ?

4. Andrej Melíšek Dolný Oháj

5. Ján Jaščišák (fronius) V.Myšľa – vraňar older motocylist

6. Ľubomír Kozár ?

7. Ivan Erney ?

8. Zoli Légárd st. Bajč

9. Peter Šárkózi Bajč

10. Petet Vaňo ( theo) Košice geriatrik Mažola GTX

Pioňere tuningowe, kuščil ľepše jak z virobi:

1. Laco Podhradský (dalej už znace)

2. Slavo Petrišin Prešov

3. Miloš Sekerák Rožkovany

4. Gabi Légárd Bajč

5. Peter Ragola ?

Pioňere specialne, o basr ľepše jak z virobi:

1. Juraj Mladý Vieska nad Žitavou

2. Viktor Havlina ( to ja, krampus) geriatrik Mažola GTX

3. Miroslav Trnka ml. Bajč

4. Ján Melíšek Dolný Oháj

5. Miroslav Trnka st. Bajč

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,406 až 3,420 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri