Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,631 až 3,645 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    maguma
    Účastník (Participant)

OZNAM, ubytovanie na Puku aj Kopačke je vybavené za 10 € na noc, Kopačka je už plne obsadená, na Puku sú ešte voľne miesta 😎 😎

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😎 👍 Dva laufy, výplet, wwaau. 👍 🙂

Počkám na červenú a predám dom… 😘

[linka]

zefototh
    Účastník (Participant)

A v juripkovom aute je ešte volné??? 😁 😁 😁

zefototh
    Účastník (Participant)

Papi, tak toto je stroj hodný názvu motorka. 👍 👍 👍

solim
    Účastník (Participant)

KRUŠOVCETREFFEN 2014 – MAŽOLAFEST

Oznamujem ctenému publiku, že IV. ročník KRUŠOVCETREFFEN 2014 – MAŽOLAFESTU sa uskutoční dňa 4. 1. 2014 na tradičnom mieste, tentoraz už vo vynovenom kultúrnom dome v Krušovciach.

Mažola III. padne na oltár GERIATRIE o deň skôr v ranných hodinách, približne o 10:00 zulu, kto môže nech drží tradičnú minútu ticha.

Svoje prihlášky môžete posielať ako súkromnú správu na motocykel.sk alebo na motoride.sk alebo na email – maguma(z)centrum bodka sk.

Ubytovanie pre cezpoľných účastníkov bude ako obvykle na hoteloch KOPAČKA a PUK, poprosím všetkych záujemcov o ubytovanie aby to uviedli do prihlášky.

Prevoz z hotelov bude zabezpečený našou taxislužbou (aby sme si zachovali image, budeme voziť na sajdke)

Účastnícky poplatok zostáva na rovnakej výške a to 15,-€ na osobu, poprosím všetkych prihlásených aby účastnícky poplatok zaplatili prevodom čím skôr, najneskoršie do 15. decembra, pretože do termínu zabíjačky nám potom už zostáva málo času na vybavenie všetkych záležitostí.

Účastnícky poplatok uhraďte na číslo účtu VÚB 2982448953/0200 a do správy pre prijímateľa uveďte svoj nick alebo meno.

Kultúrny dom bude otvorený ráno o 7:00 zulu až do ukončenia akcie.

Súčasťou akcie bude aj tradičná tombola (pravidlá tomboly budú zverejnené na oboch motorkárskych serveroch) a tanečná zábava o ktorú sa postará náš DJ Dodo.

Kuchyňa bude fungovať pod vedením motobabky a menu bude pozostávať z osvedčených chodov, teda ak nám nepripraví ako prekvapenie nejaké tajomstvo šéfkuchárky.(napr. zapečené piesty z Ducati, flambované stooktánovým bifíkom)

Poznámka: V prípade veľkého záujmu o akciu budú uprednostnení stáli účastníci KRUŠOVCETREFFEN.

poprosím číhačov aby túto správu prekopírovali vždy na začiatok novej strany

a ak mi niečo múdre ešte napadne, už aj to sem hodím, občas to tu sledujte

bacaono
    Účastník (Participant)

Papi dobre vravis. 👍 [linka]
    Keby som na nej nevyzeral jak osa na cukriku, tak by som …….hmmmm. Ked som ju videl nazivo tak ma sklamala, ale toto EX ma znovu máta.

malylapaj
    Účastník (Participant)

[linka]

Predtým než pôjde Mažola pred popravčiu čatu malo by sa nej vyskúšať niečo podobné, hoci s jej kožuchom to asi nebude to pravé orechové 😁

czody
    Účastník (Participant)

Ináč toto len tak na okraj 😉

dnes Nácselnyík popri iných povinnostiach stihol vykonať aj krátkodobú inšpekciu kasární v Hlohovci, kde pri obyčajnej vojenskej káve urobil nie dlhú BILLAterálnu debatu 👍 s veliacim poddôstojníkom 😀

a na záver kladne hodnotil nástup jednej roty na jeho počesť 😁 😈

[linka]
    [linka]
    [linka]

malylapaj 😶 🤣 👍

motobabka
    Účastník (Participant)

Ňamokový jedálniček 😛 😛 😛 😛

aperitív….donesiete dufan niečo na rozohriate

varené vínko na zohriatie zabezpečíme

čaj s rumom zabezpečíme

kávu zabezpečíme

Požierači tešte sa na tieto dobroty….. >🙂 >🙂 >🙂

1, mozoček s vajickom na cibulke

2, škvarky

3, hurky, krvavnicky

4, klobasky

5, podbradok nacesnakovaný a napaprikovaný

6, gulasik-moto babkina špecialitka masovo pečeňový

7, ciganska pecienka , ktomu pečená cibuľa a pečené zemiaky vo výpeku z mäsa

8, plneny bocik

9, plneny zajacik klobasovou zmesou, to je druh mäsa……nemýlte so zajacom

10, kočoňa /huspenina/

11.tlačenka

12. žobrácka kaša

13. rôzne upravené druhy mäsa

14 zabijačková kapustnica

15 šmatľavá kapusta

16 tataráčik

k tomu všetkému dobrý chlebík, zapijeme niečim dobrým z vlastných prinesených zásob…ale myslite aj na ostatných, aby bolo čím ponuknuť.

Baby nedajte pojesť všetky zákusky a slané pečivo….doneste niečo aj pre nás ostatných 😉

😉 😉 😉

Ja tento rok nepečiem…aj tak by moji doma všetko požrali a Vám by sa neušlo 🤣 🤣 🤣

uhorky, baranie rohy, almapaprika….

dufam, že som jedálničkom ulahodila…každý si pride na svoje….

yoffo
    Účastník (Participant)

Only for Motobabička:

A Ty ma nes..kakaj…..ešče si ani nebola odwolaná s funkcíje a uš sa tu prdošíš

že čo sa bude menuvať (preklad: jakké bude menu) 🤣 😘

Doččkaj, aš Ťa Bobopodpercceda odwolá a potom móžeš……….. 😁…..neowládaš zákl.1.1 ??????

A že jaká náštewa 😶 ……..Natschelnyik stojí riťou k nastúpeným bojowníkom

a oni stoja w haptáku…….tomu sa powie respect. 🙂 🙂 🙂

Czody: srdečná fťaka za ten BONZ. 🤣

fikus
    Účastník (Participant)

Aj lavju geteiks😁mozno sa doteperim aj s celou familio na felicio 1.3 hedžbeg ale mame doma stahovacie komplikacio.nacelnikovy som uz podal vysvetlenie-hlasenie.

s pochutok mi staci falat masa😁

fikus
    Účastník (Participant)

A chleba s ciganskym maslom….horcica 😁

solim
    Účastník (Participant)

motobabka super menu 👍 Je to všetko, čo mi lekár zakázal 😈

Už sa na to teším AD 😉 🙂

malylapaj
    Účastník (Participant)

Hlásenie eŠŤeBé, Tonny včetko najlepšie k narodeninám !!!

theo
    Účastník (Participant)

Moj postreh z predchadzajucich akcii – žobracku kašu by som vynechal, nejako nešla… radsej suroviny presunut inam, asi na tatarak 🤣 🤣 ale to asi nepojde 🙂 😀 😀 👋

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,631 až 3,645 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri