Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,871 až 3,885 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    maguma
    Účastník (Participant)

Dnes som narobil pár fotiek obnaženého Kirovca a vidieť, že wikino keď operuje, tak operuje, dnes mu amputoval pravú stranu a čierna prevodovka je iba na ľavej, tento stroj údajne dostal namiesto technického preukazu, preukaz ZŤP 😈 😈 😈 😀 😀 😀

[linka]

toto je nový typ predného zavesenia tzv. zavarený McPherson, konšrukcia – made by wikino 😎 😎 😀 😀

[linka]

prívodná hadica do chladiča je dômyselne nachystaná na rýchle prepojenie s vykurovacím systémom wikinovho zatepleného baráku, v prípade poruchy plynového kotla preberá jeho funkciu Kirovec 🤣 🤣 🤣 👋 👋

[linka]

riadenie Kirovca je cez asi X krát zalomený kardanový hriadeľ, pred jazdou sa dve hodiny premazávajú kardanové kríže, inak to ide úplne náhodným smerom 🙄 🙄 🙄 😁 😁 😀 😀

[linka]

no a tu je výkvet techniky, samosvorný diferenciál ktorý wikinovi závidia aj konštruktéri fy. ZF, doteraz neprišli na spôsob ako obísť túto konštrukciu a nedostať sa do sporu s patentovými právami wikina 🤣 🤣 🤣 🤣 😀 😀 😀 😀

[linka]

maguma
    Účastník (Participant)

Najzaujímavejším poznatkom na tomto úžasnom stroji je, že aj keď ignoruje všetky výdobytky vedy a techniky, napriek tomu jazdí a vykonáva svoju robotu, česť jeho pamiatke 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 👋 👋 👋

wikino stačí takáto reportáž??????????????? 😈 😈 😈 🤣 🤣 🤣 😁 😁 😀 😀 👋

WIKA
    Účastník (Participant)

Wikino bude určite reagovať, keď sa vráti z garáže ale bude spokojný, o tom nepochybujem. 👋 👋 👋

theo
    Účastník (Participant)

WIKA, chod na neho pozriet, ci sa uz zo zvyku nezabobovava niekde v kute a mysli si ze je v pomere… 😈 😈 🤣 🤣 urcite uz striehne na fajrontovy kluc 😈 😈 🤣 🤣

a o tej modrej rannej pirule, ste nejako podozrivo ticho… 😟

maguma
    Účastník (Participant)

WIKA hát to si aj myslím, že bude je to Reportáž písaná pri Kirovci

a vyžeň ho už z tej garáže, na tú jeho plánovanú cestu na Mars je predsa len lepšia nejaká raketka, Kirovec by mal problém, je to stále do kopca 😈 😈 😀 😀 😀 👋

maguma
    Účastník (Participant)

theo tú si dáva iba v pondelok, aby ho mal modrý 😈 😈 😀 😀 😀 🤣 🤣

theo
    Účastník (Participant)

Maguma, a uz si mu videl?? 🤣 🤣

mozno ma len modrinu 🙂 😁 👋 😈 😈

WIKA
    Účastník (Participant)

Chlapci, teraz vás musím strašne sklamať. On takú modrú tku našťastie ešte nepotrebuje. A že vraj to je tak, čo hovoria starí ľudia, že každý spomína iba to, čo mu najviac chýba. 🤣 Alebo mažole sa iba o kukurici sníva. Bola som ho pozrieť, nezabobováva sa, ale maká. Neviem síce na čom, ale niečo robí, zvára. Možno toho Kirovca chystá do tomboly 🤣 🤣 🤣 Jaj a v pondelok som v službe, tak jedine že by to tu skúšal s nejakou susedou. Len asi ťažko, lebo tá je škaredá, ako cesta do roboty.

maguma
    Účastník (Participant)

theo héééj, modrinu, to preto jeden čas tak na tenko rozprával, 😁 😁 😁 vraj narazil na volantovú tyč lebo Kirovec nezabrzdil, ale brzdy bude riešiť až štrnásta etapa modernizácie, momentálne sa brzdí očami alebo silou vôle, vole a tá vôla je zatiaľ nejak slabá 🤣 🤣 🤣 🤣 😀 😀 😀

WIKA
    Účastník (Participant)

Tá tka sa mi niekam stratila

WIKA
    Účastník (Participant)

A neviete mi povedať prečo mi to nenapíše tka alebo mám napísať pirulu

maguma
    Účastník (Participant)

theo čítal si, už asi navára krídla a prídavné nádrže, kde sa hrabe NASA 🤣 🤣 🤣 😀 😀 😀

maguma
    Účastník (Participant)

WIKA máš ju pod gaučom, lepšie sa pozri 😁 😁 😁

WIKA
    Účastník (Participant)

No nevieml, neviem, ty si tam sedel, či si ju nezobral spod toho gauča. 😀

No ale už ozaj musím ísť pre Wikina, lebo tuším tam bude aj spať. Vanucci, škoda že si nedorazil, bola by sranda. Len dúfam, že si s Aďkou stihol všetko presťahovať a budúci týždeň sa vidíme. 👋 👋 👋

maguma
    Účastník (Participant)

"KRUŠOVCETREFFEN 2014 – MAŽOLAFEST 40+ " , k tomu len podrobnosti na str. 77 od thea 21.11.13 08:37 👋

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,871 až 3,885 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri