Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,096 až 4,110 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    amper
    Účastník (Participant)

theo , to bolo už dávno, ale každý sused ma zastaví, že ma videl v TV a či mi neni už na moto zima 🤣 🤣 , to znamená, že veľa ľudí ešte pozerá STV 👍 , sme tam aj ja, Sanitka je super 👍

Solim , krásne video z tých Turan, len škoda tej krásnej prírody čo padne za vlasť

Vanuci , dyk aká reklama 🤣

theo
    Účastník (Participant)

Amperku, taky usmievavy motorkar, to je idealny objekt na ilustracne zabery 😀 😀 , len teraz v zime asi budes mat pauzu a tantiemy z STV nebudu… 😛 😠 🙂 😈 🤣 🤣 🤣

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

SOLIM, kráááásne fotky, to sa len tak nevidí. 👍

Ale pri tom videu som hladal pásy na stoličke, chcel som sa pripútať, qa… 😈 👍 👋

Tatoška a všetky Henriety, všetko najlepšoie k meninám 😘 😘 😘 👋

maguma
    Účastník (Participant)

Bol som vyvenčiť majora, alebo naopak 😉 bolo primrznuté a všimol som si pritom jednu vec a to vtedy, keď major dostal mierny šmyk na zadnú nápravu, okamžite zapojil do činnosti ABS, ASR, EBD, EDS, ESP, ETS, LSD, TCS, IK GTX, STK, KO, EK a všetky tieto jeho systémy neriadi žiadna poruchová elektronika, 🤣 🤣 ale najmodernejšia biomechanická riadiaca jednotka RSLV-7 poháňaná najlepšie pražskou šunkou a pracujúca vždy bezchybne, šmyk vyrovnal viac než elegantne 😁 😁 a po vydaní varovného zvukového signálu (možno zahrešil ako pohan) 🤣 pokračoval vo venčení akoby sa nič nestalo 🙂 🙂 👋 👋 👋

theo
    Účastník (Participant)

Maguma, urcite budes chciet nieco dolezite povedat a toto je len predohra… 😉 😉 😉čiiiiiii??? 😈 😈 👋

maguma
    Účastník (Participant)

To je technický popis 🤣 🤣 🤣 🤣 výbavy Ronyslava 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀

maguma
    Účastník (Participant)

Kto si toto pamätá????? 😶 😶 😶 😶 😀 👋

[linka]

theo
    Účastník (Participant)

To islo, a potom stupidna reklama a Delta isla /s concordom/.. 🙂

to boli casy.. 👍 👋

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

🤣 😈 To čo za chujovinu si vyhrabal, ty iredenta? 🤣 🤣

maguma
    Účastník (Participant)

papi a ty si to nepozeral, 🤣 veď to bolo povinné 🙂 🙂 🙂 👋

motobabka
    Účastník (Participant)

Yoffo , bodaj by Vám zabehlo 👋 😁 furt by ma Bobo dával dole, neviem prečo … 😟

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😀 Ja som tie diely vedel naspamäť a na motokáre (zo starej Zetky 🤣 ) sme mali nápis ORION, kamoš bol zamilovaný do tej blondíny, čo vypadala, ako robot… 😀

kingston
    Účastník (Participant)

Orion űrhajó na to som ako malý chlapec čakal ako malý chlapec 🙂 😀 , natschelnik 👍 👍 👋 . Boli tam takí lesklí ujovia varanďovia proti ktorým lúčová pištol nič nezmohla.

theo
    Účastník (Participant)

A boli ujovia taki krasni ciernobieli, lebo farebne televizory este neboli, tym padom ani rasizmus nebol, to len kuuuva s tou technikou to vsetko doslo, az do debilizmu to vyustilo… 🙂 😠 😠 😶 😈

maguma
    Účastník (Participant)

kingston keď tam boli varanďovia, tak sme sa povinne báli, 😟 😟 lebo naďmama povedala, že pristanú za dedinou a potom uvidíme 😁 😁 😁 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,096 až 4,110 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri