40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
3. decembra 2013 o 19:07 #88808yoffoÚčastník (Participant)
No………aby som mohol ísť hajať spokoyne, a halászny zajtra f plnej sile,
takto:
Yofquiz: zariadenie TERAZ funguje ako kvetináč a opierač bicykloff 😈 😈 😈
Sámosreyme je to (pôvodne ) HROZNO – lis.
Janka – je to f pohode. 🤣AHA:
[linka]3. decembra 2013 o 19:10 #88809przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Theo, ja som vrtal a nešlo mi o žiadne ceny – veď som ani nehral.
Ja mám práveže opačný názor, sranda je, keď ide o srandu, nie o ceny.
Ale to je jedno. Davaj kvíz, davaj ceny, ja budem aj tak len vrtať… 😈Vilo, mne to ide všetko, som rád, že je prihlásený aj Sdedko, aj sdedko. 😈 👋
3. decembra 2013 o 19:38 #88810zefotothÚčastník (Participant)No tak to teda pŕŕŕ.
To by tak bolo, aby nebola cena.
😁3. decembra 2013 o 20:00 #88811theoÚčastník (Participant)Tak dajte navrhy,ake ceny by ste chceli, ale bacha, cim vyssiu hodnotu bude mat cena, tym dlhsie budem potom hladat odpovede na quizove otazky, ktore zadam, 🙂 🙂
odovzdavanie cien bude na Mažole v roku 2114 ZULU. 😀 😀 😈
3. decembra 2013 o 20:04 #88812theoÚčastník (Participant)Vidis WIKINO, davas tradicne ceny a ani nikto nereagoval na Tvoj quiz ☹️ ☹️ 🙂 😈
🤣 🤣
take prebehnutie kirovcom krizom cez zavretu šopu, to by bola pecka cena 🙄 😀 😀 😈
3. decembra 2013 o 20:11 #88813AlfredÚčastník (Participant)Mazolafest 2014 zaplatene dvaja 🤣
3. decembra 2013 o 20:21 #88814magumaÚčastník (Participant)theo kirovček je choručký, má nejaké bibinko a liečebná kúra nezabrala, 🤣 🤣 🤣 asi pôjde do termálnych kúpeľov do Podbrezovej 😈 😈 😀 😀 😀 😀 😀 👋
3. decembra 2013 o 20:22 #88815magumaÚčastník (Participant)Alfred už som to tu zachytil, to teda bola rýchlosť 😶 😶 😶 😶 👋
3. decembra 2013 o 20:24 #88816theoÚčastník (Participant)Kuuuu jennuu, v thermalparku Bešeňova by ho to do jari prešlo 🤣 🤣
bol by z neho mustangov farebny brat 😀 😀
3. decembra 2013 o 20:32 #88817magumaÚčastník (Participant)Aha, skoro som zabudol, dnes som bol pozrieť Mažolu III. má sa dobre a mám od nej pozdravovať celý kolektív svojich budúcich kanibalov, zaujímave sú aj mená jej kolegýň, je medzi nimi doktorka, policajtka, prednostka, profesorka, predavačka, elektrikárka, to podľa povolania toho kto si ktorú bude brať, iba naša nesie hrdý titul motorkárska Mažola 🙂 😉 😀 😀 😀 😀 👋
3. decembra 2013 o 20:33 #88818magumaÚčastník (Participant)theo, tam je nízka teplota vody v bazénoch, 🤣 🤣 🤣 ale taká siemens-martinová pec s takou chorobou dokáže robiť divy 😈 😈 😁 😁 😁
3. decembra 2013 o 20:46 #88819przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)WIKINO dal kvíz? Aký? To mi asi ušlo. 😈
3. decembra 2013 o 21:03 #88820theoÚčastník (Participant)Papi, ked ti ušlo, volaj VANUCCIHO, on ma v Harmanci teraz čerstve kontakty, tak snad pomožu 🙂 😁 😁 😈
3. decembra 2013 o 21:10 #88821WIKINOÚčastník (Participant)Ná klapci srandičky, čóóóóóóó. 😶
Náčelník škoda , že nemóóóžem menovať nové funkcie. To može iba Theo.Máš šťastie. Šak som písal, že operácia sa vydarila , pacient zomrel. Musím operovať noch einmal. ☹️ ☹️ ☹️
Moj kvísz bol, kto vie prečo Theo bude kandidovať do parlamentu v budúcom volebnom období ? Tradičné kmeňové ceny nezabrali. 😟3. decembra 2013 o 21:28 #88822przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Aha, už som to našiel, veď som to čítal aj ja.
Lenže v súvislosti s Theom už podobné otázky vynechám, neviem, či bude kandidovať – a keď bude, tak prečo. A neviem, či to on vie… 😈Mám rád len jednoznačné otázky, kde sa nedá vykrúcať – ako boli napr. VANUCCIho fotky tých dvoch áut a tak, tam človek nerobí zo seba vola… 😈 😈 😈 😇 😘 👋
Keď už, stále mám za to, že na tú Theovu prvú otázku dal Yoffo hneď správnu odpoveď. Keď to Theo neuznal, už som nemal ďalej záujem. 😈 😛 😈 😇 👋
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.